Cision Nambah Pangukuran Pemasaran Influencer Kanggo Awan Komunikasi

Cloud Komunikasi Cision

Salah sawijining faktor penting sing kudu dielingi ing industri Martech yaiku umume perusahaan duwe siklus perbaikan terus-terusan kanggo mbedakake lan ngembangake bisnis. Platform sing sampeyan gunakake sawetara taun kepungkur bisa uga wis ora ana maneh. Cision minangka salah sawijining perusahaan sing sejatine dudu manungsa waé kaya sing dakkarepake. Dheweke pancen pimpinan pangsa pasar nalika ana hubungane karo masarakat, nanging saiki wis nambah kapabilitas ing marketing influencer industri kanthi substansial.

Pelaporan Kampanye Cision

Kasunyatane, dheweke bubar ngumumake fitur anyar lan paningkatan produk ing Cloud Komunikasi Cision, kalebu integrasi karo Google Analytics lan Adobe Omniture kanggo ngukur ngasilake pengaruh investasi. Nganyari iki uga bakal ngenalake Cision Data Sambungake, kemampuan kanggo ngawasi lan nganalisa saluran media sosial anyar lan loro fitur Grafis Influencer Cision anyar: "Sampeyan Bisa uga Kaya," lan "Pengaruh Trending".

Rekomendasi Cision

Fitur Cloud Komunikasi Cision Klebu

  • Manajemen kampanye PR multi-saluran - ngaktifake pangguna ngarahake kampanye PR ing saluran, influencer, siaran pers, nada email lan media sosial ing siji dashboard interaktif.
  • Integrasi karo Google Analytics lan Adobe Omniture mbisakake komunikator kanggo nyambungake jangkauan influencer lan jangkoan warta sing diasilake menyang kegiatan ing pengalaman web lan e-commerce perusahaan. Kanthi ndeleng sukses kampanye PR liwat kaca web Analytics alat, komunikator bisa nduduhake kepiye kampanye media sing ngasilake drive utawa sales e-commerce nyebabake properti sing diduweni.
  • Grafis Cule Influencer "Sampeyan Bisa Kaya Kaya" nyedhiyakake rekomendasi adhedhasar data adhedhasar geografi pamirsa, demografi lan minat kanggo mbantu ngenali pengaruh ing Twitter sing bisa nggayuh konsumen pungkasan sing dituju. "Influencer Trending" ngidini pangguna nemokake pengaruh nalika saya misuwur ing topik tartamtu, supaya bisa ditemokake sadurunge entuk popularitas.
  • Cloud Cision Comms saiki kalebu Facebook, Instagram lan Youtube konten ing platform sing padha karo materi cetak, online lan siaran, uga konten Twitter sing wis kalebu, saéngga pangguna bisa ngawasi crita lengkap ing kabeh saluran penting. Komentar, nyebutake, lan tren saiki bisa gampang dipisahake karo perusahaan, pesen, eksekutif utawa produk.

Aliran Cision

Rilis paling anyar saka Cision Comms Cloud ngatasi rong tantangan industri paling gedhe: navigasi komunikasi liwat ewu pengaruh lan puluhan saluran; lan menehi pengaruh bisnis nyata, dhasar kanggo upaya kasebut. Dandan produk saiki nggawe profesional komunikasi pemasaran bisa ngatasi tantangan kasebut, dilengkapi siji platform lengkap lan migunani Analytics lan data. Kevin Akeroyd, CEO Cision

Wawasan Pemirsa Cision

Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.