Final I-Hadiah Cisco!

Cisco

Timku karo kanca-kanca sing apik, Jason, Bill, Carla lan aku wingi menyang Cincinnati wingi kanggo presentasi I-Prize pungkasan karo Cisco. Fasilitas Carmel adoh banget, nanging Cisco kudu ngalih kita supaya tim Inovasi lengkap bisa ana.

Pungkasan!

Kanthi luwih saka 1100 entri internasional ing kontes kasebut, kita dipilih lan nggawe 32 semi finalis. Saiki kita dadi salah siji saka 12 ide pungkasan sing ditampilake ing ngarep dewan sing miwiti kontes kasebut. Ora meksa, ya?

Kita lagi ing Final I-Prize!

Aku ora bisa mikir campuran kanca sing luwih apik kanggo nggarap proyek iki. Sing ironis, mesthine yaiku nalika sampeyan milih tim pekerja keras ... kabeh wis duwe tugas sing tantangan. I-Prize pancen nambah beban kerja kita lan aku matur nuwun amarga aku duwe kanca sing bakal mundhak nalika aku ora bisa. Sampeyan bisa ndeleng galur sing ngilangi awak lan eseman bali sawise rampung presentasi.

Pengalaman Telepresensi

img 0140 2

Sampel video Telepresence ana ing Youtube nanging pancen ora menehi pengalaman lengkap.

Kamar kasebut minangka tabel oval sebagean sing langsung ngadhepi 3 layar gedhe tenan kanthi kamera video internal. Nalika sampeyan masang laptop kanggo nindakake presentasi, diproyeksikan kanthi lokal ing sangisore layar uga ing sangisore layar supaya kabeh anggota bisa ndeleng.
img 0144

Kita duwe pesta ing 3 lokasi telepresensi fisik ing rapat uga panelpon liyane sing mung nelpon. Sistem kanthi otomatis nyelehake gambar adhedhasar lokasi sing ngomong. Nanging ora mbukak kabeh layar - mung mbukak layar yen ana sing ngomong. Iki gambar sing apik ing endi teknisi makarya ing sisih kiwa klompok San Jose - sampeyan bisa ndeleng separo saka dheweke.
img 0145

Sajrone sawetara menit nggunakake sistem, sampeyan pancen lali yen sampeyan sejatine ana ing ujung negara. iku pengalaman sing apik tenan. Kita mesthi kesengsem.

Tim Cisco

Kanthi deg-degan lan akeh eksekutif saka Cisco, aku nyoba nulis jeneng kabeh wong nanging mung kelangan trek. Seneng banget yen bisa diadhepi Marthin De Bir, sanadyan! Tim Cisco minangka tuan rumah santai, ramah, ngundang lan dhukungan. Apa wae rasa wedi karo Randy, Paula lan Simon cepet-cepet nguap karo tim kepemimpinan sing ana ing ngarep kita!
img 0146

Cukup! Kepiye presentasi kasebut?

Nyoba adol ide milyar dolar sajrone 60 menit mesthi dadi pengalaman anyar. Bill minangka juru bicara kita lan wong sing njaga tempo rapat kasebut. Aku sinau babagan data industri lan pengalaman sing bisa daklakoni. Kita ngerti manawa alangan paling angel yaiku supaya tim ngakoni solusi lan kesempatan. Carla nggambarake dek slide kita kanggo nyekel gundukan data kanthi visual sing dikemas ing saben slide.

POS? Tenanan

Yen sampeyan ngucapake sistem "Point of Sales", masarakat langsung mikir babagan pemindai barcode, database inventaris, lan kemampuan kanggo nyithak kuitansi lan ngisi kertu kredit. Yaitu paradigma sing kudu kita ganti sajrone 30 menit pisanan!

We wis supaya tim bisa ngakoni manawa POS duwe potensi luwih akeh dadi pusat bisnis kanthi kesempatan kanggo nggabungake kabeh proses bisnis liyane - kontrol inventaris, pasokan panganan, lapangan kerja, akuntansi, pemasaran, hadiah, pesenan online, kios pesenan, pesen nirkabel, pelaporan, manajemen perusahaan, lsp.

Alesan kenapa masarakat ndeleng POS minangka 'kasir mulia' yaiku kaya 50 taun kepungkur kanthi pangowahan sing sithik. Inti saka ide kanggo final yaiku nggawe POS dadi HUB restoran, kanthi jaringan sing aman lan andal kanggo ndhukung komunikasi.

Mungkin bagean sing paling apik ing presentasi yaiku, nalika ngobrol, kanthi fisik bisa ndeleng ekspresi praupane ganti lan bohlam lampu kasebut diuripake. Pitakon diganti saka 'sapa, apa, pinten' dadi 'kepiye, sampeyan nggambarake, kenapa ora'. Kanthi industri $ 17B, prospek sing kuciwa karo penawaran saiki, lan ora ana vendor sing mlumpat - industri restoran luwih becik amarga gangguan dening perusahaan sing duwe sumber daya Cisco.

Apa Sabanjure?

Nalika nutup rapat kasebut, kita wis ngobrol babagan klien net tipis sing dikepengini kanthi ide "Restaurant in a Box" lan aliansi karo vendor hardware POS agnostik. Ya !!!! Iki gambar sing pengin dicet kabeh. Kita duwe sawetara tanggapan positif saka tim, sawetara kimia sing apik, lan kita nutup rapat kasebut. Jason ngrampungake rapat kasebut lan menehi ngerti tim apa sebabe sistem sing penting banget kanggo sukses dadi restauratir.

Aku ora percaya yen bisa dadi luwih apik! Ana analisis biaya / bathi tambahan sing bisa ditindakake lan kita ngidentifikasi sumber daya kanggo entuk informasi kasebut kanggo nyaring kasus bisnis. Sawetara ewu dolar ing laporan industri kudu digoleki karo analis sing apik kanggo ngasilake perkiraan sing akurat.

Saiki kita ngenteni! Marthin nutup rapat kasebut kanthi pratelan babagan kepenak banget nalika ngrungokake pemahaman wong liya babagan apa sing diarani "utawa" sing ditindakake Cisco. Muga-muga bisa nggambarake awake dhewe menyang ruang iki. Iki bakal ngiyatake Cisco minangka tulang punggung data perdagangan, pisanan ing segmen layanan panganan, lan liya-liyane kanggo kabeh industri ritel.

Tim kasebut mungkasi telpon lan menehi debugging 30 menit. Kita ngenteni nganti wulan Juni kanggo ngrungokake asile! Tandha ... centhang ... centhang…

Yen Cisco ora milih kita, kita wis ngrembug ide kasebut karo sawetara pengusaha, investor angel lan kapitalis ventura ing kene kanthi regional. Tanpa jaringan lan jangkauan Cisco, iki bisa dadi ide angel kanggo adol. Yaiku, kajaba yen ora entuk dana lan dadi pelanggan!

One comment

  1. 1

    Kita seneng banget bisa menehi presentasi menyang sekelompok eksekutif Cisco lan Geoffrey Moore. (Panulis "Nyebrang Chasm: Pemasaran lan Adol Produk Teknologi Dhuwur kanggo Pelanggan Utama" lan pemilik Grup Chasm.)

    Iki minangka pengalaman unik, lan aku bangga bisa kerja tim sing digawe. Matur suwun, Carla, Doug lan Jason !!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.