Telepresensi I-Prize Cisco: 6 Mei

Layar layar 2012 04 24 ing 6.22.58 PM

Tanggal disetel kanggo kita presentasi pungkasan I-Prize Cisco. Aku wis gugup. Kita mikir yen kudu munggah menyang Chicago utawa menyang Cincinnati, nanging bengi ngerti yen ana Telepresence lokasi ing Carmel!

Teknologi kasebut nggunakake jaringan definisi tinggi lan jaringan Cisco kanggo streaming para pamiarsa kaya sing ana ing kamar sing padha. Rapat telepresensi bakal ngasilake luwih saka samilyar dolar kanggo Cisco! Bakal angel kanggo wong geek sing kaya aku ora nggunakake teknologi lan terus rapat.

Klik liwat kanggo komersial nuduhake apa Telepresence yaiku. Muga-muga pertemuan kita luwih apik. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.