Aku Finalis I-Hadiah Cisco - Nyengkuyung Idea kita

Cisco

Ora asring ana kesempatan kaya mangkene - kasempatan kanggo menang $ 250,000 lan makarya karo perusahaan kaya Whitefish supaya ide sampeyan dadi kenyataan!

Sadurunge maca, kita bisa nggunakake dhukungan. Sanajan aplikasi kita wis entuk Final, kita ora bisa milih. Yen voting isih mbukak, kita bakal ngerti manawa sampeyan bakal ndhaptar lan milih kanggo kita:

  1. Ndhaptar Situs Web I-Prize ing Cisco
  2. Mlebu lan klik "Promote" ing ide SaaS POS.

Apa Hadiah I?

Klik liwat kanggo I-Bebungah Cisco video

Aku saiki wis kerja ing industri Restaurant kanggo ngerti manawa salah sawijining masalah utama sing ditindakake Restaurateurs yaiku kemampuan nemokake lan nggunakake teknologi kanthi gampang lan murah. Sejatine, industri iki kuno ... Sistem Point of Sales bakal regane luwih saka 10% biaya wiwitan perusahaan lan kemampuan sistem diwatesi banget.

Perusahaan sing saiki dakgawe dadi pimpinan integrasi Pesenan Online karo sistem POS. Nanging tantangan sing luar biasa. Paling ora, sistem POS paling ora sepuluh taun kepungkur teknologi lan durung siyap kanggo e-commerce liwat web. Ora mbukak sistem kanggo integrasi online, perusahaan POS saiki mbutuhake biaya lisensi tambahan kanthi fitur sing ora bisa dipercaya lan ora lengkap, nyebabake rasa sakit kepala nyata kanggo perusahaan kaya aku uga restaurator.

Nalika aplikasi Kantor, Aplikasi Email lan Sistem Manajemen Hubungan Pelanggan wis pindhah menyang Piranti Lunak minangka Layanan, sistem POS durung ana lan dadi kesempatan utama saiki amarga luwih akeh perusahaan sing nggunakake solusi host. Kanthi ngelingi, aku ngirim ide ing situs web Cisco, ing SaaS POS. Gagasané yaiku njupuk piranti lunak POS saiki lan mbukak saka Internet tinimbang saka hardware POS.

Keuntungane akeh - integrasi karo Pesenan Online dadi lancar. Uga, ana kesempatan anyar, kayata gaji, perbankan, integrasi pemasaran email, integrasi seluler, uga pasokan produk (kehabisan salmon ngasilake peringatan njaluk manajer supaya luwih akeh. Dheweke setuju lan pesen kasebut dikirim kanthi elektronik).

Cisco pancen wis menehi kita kesempatan sing luar biasa ing kene lan aku kepengin weruh ide kasebut ana asile. Aku ora percaya ana perusahaan sing luwih cocog kanggo mbantu ngembangake lan ngenalake ide kaya iki ing pasar. Infrastruktur jaringan sing dibutuhake, keamanan, teknologi klien tipis ... iki kabeh kekuwatan saka Cisco!

Ngawasi terus Blog Cisco I-Prize gamblang tambahan.

Lan aja lali promosi ide kita !!! Tim kasebut kalebu aku, Bill Dawson, Carla Ybarra-Dawson lan Jason Carr.

10 Komentar

  1. 1
    • 2

      Matur suwun sanget dhukungan, Shawn! Aku duwe aplikasi sing realistis kanthi akeh kesempatan kanggo ngowahi lanskap. Kita kayane ora akeh perhatian ing njaba para hakim, mula aku nyoba nambah swara.

      We appreciate Yours!
      Doug

  2. 3

    Aku wis ngenteni suwene 10 menit nyoba nggawe akun ing situs kasebut lan milih sampeyan. Yen wis kliwat syarat gila kanggo tembung sandhi, aku terus entuk layar kesalahan ASP nalika nyoba ngirim.

    Aku mengko nyoba maneh lan muga-muga bisa mlebu! Nuwun sewu!

  3. 4

    Aku uga mikir ide kasebut apik banget. Intuit nindakake iki kanthi piranti lunak akuntansi sawetara taun kepungkur lan minangka alat sing apik kanggo restoran.

    Sayange, aku ora mikir sampeyan sing pertama promosi konsep kaya ngono. Aku ngerti sawetara perusahaan sing nggarap konsep saiki. Nanging, aku bakal milih sampeyan. Kekuwatan lan sumber daya saka Cisco ngluwihi kabeh sistem restoran POS sing digabung!

  4. 5
    • 6

      Mike - sampeyan bener, toko data lokal pancen kudu ana yen konektivitas mudhun. AIR sejatine minangka inspirasi kanggo mutusake apa ora utawa ora. AIR mesthi bakal ngetrapake trik, nanging yen Cisco nggawe klien sing tipis, mesthine uga bakal bisa digunakake!

  5. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.