Wawasan Cirrus: Salesforce lan Integrasi Gmail

wawasan cirrus

Wujude Chris Theisen nuding Wawasan Cirrus out on Facebook as a must have if your company is utilizing Aplikasi Google kanggo email lan Salesforce minangka CRM sampeyan. Sawise ndeleng video lan gambar layar, aku bisa ngerti sebabe!

Fitur integrasi antara Gmail lan Salesforce kalebu:

  • Deleng Informasi Penjualan Kontekstual ing kothak mlebu - nalika mbukak email, sampeyan bakal weruh ringkesan gambar pangirim ing Salesforce, kalebu ringkesan Kesempatan lan Kasus sing mbukak lan ditutup.
  • Simpen Email & Lampiran menyang Salesforce - hubungane kanthi otomatis email kanggo ngubungi lan ngrekam akun nggunakake (tombol Tambah Cepet). Utawa gunakake (tombol Tambah menyang Salesforce) kanggo nemtokake persis kaya sing sampeyan karepake email ing Salesforce, malah gegandhengan email karo kolom lan obyek khusus. Sampeyan uga bisa nyimpen lampiran bebarengan karo email kalebu Google Drive Docs. Cirrus Insight bakal kanthi otomatis nglacak lan nampilake email sing wis sampeyan log menyang Salesforce.
  • Nyinkronake Tanggalan Google & Salesforce Sampeyan - kabeh acara sampeyan diselarasake ing antarane Salesforce lan Google, ngubungake acara karo cathetan pamiarsa ing Salesforce. Sampeyan ora mung duwe cathetan rapat, nanging uga ana gandhengane karo wong sing wis diundang.
  • Nambah Leads lan Kontak menyang Salesforce – Cirrus Insight, with RingLead, brings automated email signature contact capture to Gmail. As you create a new lead or contact in Cirrus Insight, the app will automatically scan the email signature and extract contact information to prefill the lead or contact form.
  • Nyelarasake Kontak Salesforce karo Google Apps - kontak sinkronisasi saka Salesforce menyang Google Kontak lan piranti seluler sampeyan. Pangguna bisa nemtokake klompok kontak ing Salesforce kanggo nyelarasake menyang Google. Kontak sing disinkronake saka Salesforce bakal diatur miturut klompok sing wis ditemtokake lan gampang milih kontak sing pengin diselarasake menyang piranti seluler.
  • Gawe & Owahi Data Salesforce - gawe cathetan anyar ing Salesforce nalika mlebu ing kothak mlebu. Salesforce mesthi dianyari supaya sampeyan ora prelu bali lan nganyari rekaman mengko. Sampeyan uga bisa ngatur Salesforce langsung saka Gmail kanthi ngedit inline cathetan sing ana ..
  • Gawe Kasus kanggo Salesforce saka Gmail - nggawe, nyunting, ngatur, nambah, lan uga nutup kasus saka Gmail.
  • Tambahake Kontak Google menyang Salesforce - ngenali apa Kontak Google sampeyan ing Salesforce lan gawe cathetan Lead lan Kontak anyar saka kaca Kontak Google.
  • Salesforce Tasks Integrasi - nggawe, nyunting, nemtokake, ngatur, lan ngrampungake tugas tanpa ninggalake kothak mlebu.
  • Integrasi Template Salesforce karo Gmail - ngakses template Salesforce, gabung lapangan, edit banjur kirim langsung saka Gmail.
  • Tombol Khusus Nang Gmail - ngakses lan micu tombol khusus Salesforce tanpa ninggalake kothak mlebu. Gawe proposal lan dokumen lan coba aturan alur kerja saka Gmail!
  • Nelpon Konferensi Gratis saka Gmail - Cirrus Insight, kanthi UberConferensi, nggawa panggilan konferensi visual lan gratis saka Gmail. Miwiti telpon konferensi lan Cirrus Wawasan bakal nambah kabeh informasi kanggo mlebu telpon. Sampeyan mung kudu nylametake!

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo manthuk Doug. Kita wis suwe nggunakake Cirrus ing FlexPAC lan ngewangi adopsi Salesforce banget. Kita ora duwe tenaga kerja sing cerdas, saengga bisa nggawe pengalaman Salesforce luwih resik lan luwih gampang dicocogake karo alur kerja normal minangka tambahan kanggo kita. Amarga ora ana ing edhisi Salesforce Enterprise sing duwe Cirrus (ditambah karo Right On Interactive) uga ngidini kita nindakake sawetara perkara sing apik banget sing ora bisa ditindakake kanthi internal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.