CircuPress: Email kanggo WordPress Pungkasane Ing kene!

spanduk sirup

Udakara telung taun kepungkur, aku lan Adam Cilik lungguh ing toko kopi favorit lan dheweke nyebutake manawa angel banget panyedhiya layanan email kanggo nggabungake. Aku kerja ing ExactTarget minangka konsultan integrasi mula ngerti babagan tantangane. Adam lan garwane madeg Saos Agen, platform pemasaran real estate sing wis tuwuh lan ngirim puluhan ewu email seminggu. Masalahe yaiku panyedhiya layanan email (ESP) mesthi nggawe fitur integrasi miturut permintaan utawa minangka pangerten kanggo antarmuka panganggo.

Kita wiwit nggali lan nindakake riset lan nemokake manawa ana sawetara panyedhiya email akeh, sanajan Amazon wis miwiti, nanging rega lan kompleksitas kasebut ora ana regane. Amarga pemasaran email dadi prioritas para pangguna sing diduweni Adam, dheweke dadi luwih akeh gumantung, mbuwang luwih akeh, lan dadi luwih ora semangat. Dadi, dheweke mutusake miwiti nggawe dhewe! Udakara setaun mengko, platform Adam ngirim MTA dhewe (Agen Transfer Mail) dhewe. Adam nggawe manajemen bouncing dhewe lan klik ing ndhuwur uga! Lan bisa dikirimake padha karo kabeh platform sing sadurunge digunakake.

Ing wektu kasebut, kita wiwit mikir babagan cara nggunakake infrastruktur sing wis dirancang kanggo panggunaan sing luwih jembar. Kanthi Martech ZoneTuwuhing pelanggan dadi 100,000 pelanggan, kita padha nggunakake cukup akeh dhuwit kanggo vendor email lan uga ora seneng banget. Kita kudu ngatur rong sistem, siji kanggo nulis isi lan siji kanggo ngatur pelanggan lan konten. Napa kita kabeh mung bisa mbukak kabeh saka WordPress?

Kita bisa… lan WordPress wis teka ing taun kasebut. Kesempatan utama yaiku nambah jinis kirim khusus. Jinis postingan khusus nggawe kita bisa nggawe jinis sing diarani email lan gunakake manajemen konten default lan sistem templating kanggo nggawe email. Adam njupuk prasarana sing saiki dioptimalake kanggo skalabilitas, lan kita bakal miwiti plugin kasebut! Dadi, pangguna bisa nggunakake plugin kanggo nggawe lan ngatur konten, lan CircuPress bisa ngatur pangiriman, pelacakan, manajemen bouncing, manajemen langganan, lan tugas liyane.

Amarga kita sakloron duwe lowongan kerja awan, plugin kasebut bakal entuk akeh. Adam nggarap, aku nggarap, Stephen nulis ulang, lan kita nyoba, nyoba, nyoba lan nyoba saya akeh maneh. Kita ngirim plugin menyang WordPress minggu kepungkur lan menehi saran apik banget. Minggu kepungkur, Adam nulis ulang sawetara bagean penting ing templating lan dikirim maneh ing dina Jumuah. Ora suwe sadurunge entuk warta sing dikarepake ... WordPress disetujoni CircuPress. Kita yakin mung siji-sijine panyedhiya layanan email sing dibangun khusus kanggo WordPress!

Kita wis nambah sawetara fitur sing unik banget. Plugin kasebut nduwe widget, kode akses lan fungsi formulir langganan. Plugin kasebut kanthi otomatis nerbitake email ing situs sampeyan - dadi tampilan online sampeyan langsung ing situs sampeyan! Email saben dina lan mingguan otomatis lan metu kapan sampeyan duwe konten anyar. Fitur sing apik banget yaiku video sing ditempelake diganti nganggo tangkapan layar lan tombol puter mula separo klien email sing ora muter gambar isih ngidini pamaca ngeklik video kasebut kanggo muter. Luwih akeh fitur sing bakal teka!

Bosen ngrusak vendor email sing larang lan pengin bener-bener nggunakake konten sampeyan? Mlebu kanggo CircuPress dina iki! Kita wis ngonversi pelanggan ing blog iki menyang CircuPress… priksa manawa sampeyan langganan lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepenake.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas,

    Sugeng rawuh Katon banget, menginake ... Nanging apa sing bakal kedadeyan karo basis AWeber sing sejatiku? Apa aku bisa pindhah menyang platform sampeyan?

    Miturut cara. Ing kaca ngarep CircuPress ana bos teks kanthi judhul "CircuPress Dijenengi Plugin WordPress Bisnis sing Mesthi Duwe kanggo Email!" lan ing kono ujar "WordPress wis dijenengi ing top 6 plugin WordPress sing kudu ana". Aku ngerti sampeyan pengin ngucapake "CircuPress wis dijenengi ..."

    Sugeng proyek sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.