Circleboom Publish: Desain, Rencana, Jadwal, Lan Otomatis Marketing Media Sosial Panjenengan

Circleboom Nerbitake Platform Pemasaran Media Sosial

Yen sampeyan merek, kemampuan kanggo sentralisasi pemasaran media sosial ing platform manajemen media sosial sing intuisi lan intuisi penting kanggo ngirit wektu lan nggunakake strategi sampeyan. Fitur lan keuntungan kalebu:

  • Manajemen multi-akun - Manajer multi-akun Circleboom nggampangake ngatur akun Twitter, Facebook, LinkedIn, Google Bisnisku, Instagram, lan Pinterest saka siji platform

Sambungake Twitter, Facebook LinkedIn, Google Bisnisku, Instagram, Pinterest

  • Ngoptimalake kiriman sampeyan - Keterlibatan kiriman media sosial langsung ana hubungane karo desain konten sing intuisi, lan yen ana sing menarik, bakal duwe kesempatan sukses sing luwih gedhe. Sampeyan bisa nggawe desain kirim khusus kanggo saben platform sing cocog karo ukuran gambar Instagram, ukuran gambar Facebook, ukuran gambar Linkin, ukuran gambar kirim Twitter lan Pinterest.

Ngoptimalake ukuran gambar platform sosial

  • Integrasi Canva – Kanthi Circleboom kang dibangun ing Canva integrasi, sampeyan duwe akses menyang mayuta-yuta gambar grafis lan cithakan.

Desainer Media Sosial Canva

  • Jadwal utawa Antrian - Unggah kiriman media sosial kanthi akeh lan otomatis kiriman sampeyan ing akun lan kaca Twitter, Facebook, Linkin, Instagram utawa Google Bisnisku.

Jadwal utawa Antrian Kiriman Media Sosial

  • Integrasi RSS - Sambungake blog, podcast, utawa feed video menyang Twitter, Linkin, Facebook, Google Bisnisku, utawa akun media sosial liyane kapan wae sampeyan pengin.

RSS Feed menyang Otomasi Kirim Media Sosial

  • Konten Curation - kurasi artikel utawa gambar sing berkualitas lan enggo bareng kanggo nyedhiyakake konten konten sing konsisten kanggo para pengikut sampeyan.

Kurasi Konten Media Sosial

Terbitan Circleboom minangka platform terjangkau sing diwiwiti kanthi gratis lan banjur nggedhekake dhukungan platform media sosial, jumlah akun, lan fitur desain nalika sampeyan munggah ing paket.

Coba Circleboom Publish Gratis!

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.