Cinegif: Sinemagraf Desain lan Gif Animasi

logo cinegif

Nalika video ora dimainake karo klien email modern, sampeyan isih bisa narik kawigaten para pamirsa kanthi gif animasi bergerak. Gif animasi sing dirancang kanthi apik bisa nambah tarif klik-tayang email kanthi digit dobel lan katon apik banget ing situs web rata-rata tanpa ngusir pengunjung. Pengunjung ora biasa ndeleng gerakan halus ing gambar ing utawa sekitar konten ing browser kajaba dheweke ngeklik tombol puter.

cinemagraph cinegif

Pitakon kanggo para desainer yaiku kepiye carane nggawe wong nggawe? Sampeyan pancen bisa nggunakake alat kaya Photoshop lan ngasilake animasi kanthi narik pigura saka video… nanging bisa mbutuhake sawetara perkara. Ing kono Cinegif mlebu - platform sing dibangun khusus kanggo nggawe gif animasi bergerak.

Mung watesan kanggo platform Cinegif (sing dakkarepake bakal diganti) yaiku mung ngidini dimensi nganti 600 piksel lan dhuwure 600 piksel.

Minangka kanggo web, gif animasi bergerak bisa digunakake ing Media Sosial ing Twitter lan Google+ (nanging dudu Facebook… booo). Google+ malah ngidini kanggo acara lan nutupi foto. Gif animasi uga bisa digunakake ing PowerPoint lan Keynote… nggawe presentasi sabanjure. Lan amarga MMS dadi luwih utama, gif animasi uga bisa dikirim liwat pesen teks iOS lan Android!

Sampeyan uga bisa tuku saham Cinegifs.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.