Ngedit Video iPhone Profesional Cinefy

promo cinefy1

Salah sawijining bidang pemasaran konten sing bakal ditambahake yaiku nggunakake video. Aku wis ngamati kepiye blogger liyane nggunakake video nanging dakkira aku rada snob ... Aku mung pengin sing luwih apik. Kita kabeh mlaku-mlaku nganggo kamera HD lan alat gampang digunakake, dadi kenapa aku ngobrol bareng obrolan video sing ora apik karo wong liya lan ndorong blog iki sing wis digunakake kanthi tenanan tingkat kualitas?

Kayane bakal gampang banget kanggo pangguna iPhone, kanthi rilis beta winates Nyemak metu ing pasar. Mangkene nggodha produk saka jinis suntingan sing bisa ditindakake… saengga sampeyan bisa ngowahi video, nambah efek, lan malah milih trek musik tanpa hak cipta.

Cinefy minangka platform editing lan efek video seluler kanggo iPhone sing pangguna nggawe lan nuduhake video sing dicampur karo efek visual sing bermutu. Cinefy menehi kekuwatan marang pangguna sing ora duwe katrampilan nyunting kanthi cepet masang dawane, nambah musik, lan ngetrapake efek visual kanthi antarmuka sing intuisi lan sederhana.

"Kita nggawe Cinefy kanggo nyedhiyakake alat produksi kualitas Hollywood sing paling apik langsung ing tangan pangguna," ujare Dan Hellerman, CEO saka App Creation Network. "Kemampuan studio kanggo promosi merek, kanthi menehi pangguna pangguna kanthi efek efek nyata sing ditampilake ing acara utawa game, minangka alat pemasaran sing mbledhos."

Ing Cinefy, paket efek bertema utawa merek individu kasedhiya ing undhuhan aplikasi, nawakake studio TV lan game kemampuan kanggo pasar properti anyar kanthi cara nggawe keterlibatan lan potensial ekspos virus sing akeh banget.

Music loropaken wis kerja sama karo Chairseven lan App Creation Network kanggo nyedhiyakake akses menyang katalog lengkap lagu-lagu sing dibersihake hak cipta sing dirancang kanggo nggawe soundtrack sing sampurna, sing kasedhiya liwat lisensi siji klik Cinefy. Friendly Music minangka koleksi musik pertama sing dirancang kanggo konten sing digawe pangguna, nyedhiyakake 100% musik sing sah lan dilindhungi hak kanggo gaweyan media online pribadi lan khusus.

promo cinefy2

Dibangun dadi sosial, Cinefy bakal ekspor langsung menyang Facebook, Youtube, lan Vimeo. Kajaba iku, pangguna bisa nyimpen macem-macem file proyek lan ngekspor menyang gulungan kamera piranti. Mbesuk, Cinefy bakal kasedhiya ing piranti iPad lan Android, lan ngidini pangguna ngakses efek sing diunduh ing piranti apa wae.

Teknologi editing inti Cinefy kasedhiya kanggo lisensi label putih kanggo pelanggan perusahaan sing pengin nggawe lan promosi platform penerbitan video dhewe. Kanggo studio utawa promotor, bungkus efek Cinefy bisa ngemot antara 10-15 efek visual bermerek utawa grafis gerak, lan bisa disebarake kanthi unduhan gratis utawa mbayar. Paket efek uga bisa dirancang kanggo ngemot elemen sponsor pihak katelu kanggo promosi kampanye jangka pendek utawa kontes video sing digawe pengguna.

5 Komentar

  1. 1

    Iki minangka masa depan jurnalisme, nggawe film, ekspresi, lan sapa sing ngerti apa liyane. Ganti game total. Matur nuwun kanggo nuduhake 🙂

  2. 3

    Kita seneng banget karo artikel kasebut, lan tembung apik saka Doug lan Zoomerang. Kita yakin tenan iki masa depan video sosial. Kita ngira 2012 bakal dadi taun media sosial bermerek, lan muga-muga Cinefy bisa mbantu pangisian daya!

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.