Aja nganti Cigna adoh karo Rajapati

Ngaso tentrem, Nataline.

Yen sampeyan durung nate entuk bathi, ora ngatasi asuransi, utawa krungu wong sing duwe - sampeyan wong sing bejo! Industri asuransi minangka salah sawijining sing paling nguntungake ing Amerika Serikat. Matematika cukup sederhana, luwih akeh wong sing mati - bathi luwih apik.

Apa kita bisa ngganti iki nganggo Internet lan blogosfer? Apa kita bisa nyerbu mesin telusuran kanthi pesen saka Cigna Ngisep lan nggawe prabédan? Dheweke ngaku duwe bisnis peduli. Apa kuwi bener? Apa preduli apa regane luwih akeh regane tinimbang ora preduli? Aku percaya manawa Dokter peduli, nanging perusahaan Asuransi duwe insentif sing beda.

Ing surat 11 Desember, papat dokter njaluk asuransi maneh kanggo asuransi maneh. Dheweke ujar manawa pasien ing kahanan sing padha sing ngalami transplantasi duwe tingkat kaslametan nem wulan udakara 65 persen.

Cigna ujar manawa eksperimen lan ora katut kabijakane.

Nataline Sarkisyan saiki wis seda sawise telung taun nglawan leukemia lan nolak transplantasi sing dibutuhake saka perusahaan Asuransi, Cigna.

Iki ora liya minangka rajapati tingkat siji ing mripatku. Pengusaha sing kelangan pegawe amarga kahanan kerja sing ora aman bisa dikenani tuduhan rajapati utawa mati amarga salah, kenapa Perusahaan Asuransi ora bisa? Cigna ora nglirwakake kahanan kasebut, dheweke nganalisis lan nggawe pilihan sadar yen pasien kasebut mati.

Crita kasebut nesu lan medeni banget. Yen sampeyan duwe saham ing Cigna utawa malah Reksa Dana sing campuran karo Cigna, aku bakal njaluk sampeyan ora ndhukung perusahaan kaya ngono. Wis waktune perusahaan asuransi mandheg nutupi kanthonge kanthi getih wong sing mbayar.

Liyane babagan perjuangan Nataline:

  1. Nataline tilar donya, isin karo Cigna
  2. Cigna mateni Nataline
  3. RIP, Nataline
  4. Nataline wis seda

Tim Manajemen Eksekutif CIGNA - kepiye sampeyan turu ing wayah wengi ?!

24 Komentar

  1. 1
    • 2

      Halo JHS,

      Sing paling medeni yaiku aku - perusahaan asuransi ing negara iki duwe wewenang kanggo nolak pratelan yen dhokter meksa bakal dawa utawa ngreksa nyawa.

      Bisnis sing nggawe keputusan mati utawa urip iku ilegal. Polos lan sederhana.

      Doug

      • 3

        Doug,

        Ya, medeni banget, nanging wis suwe kedadeyan kasebut. Kejadian kasebut rada ironis: Sawetara wong kudu mati amarga organ donor durung kasedhiya. Ing kene kita jebule duwe kasus sing ana, lan dheweke ora bisa nemokake.

        Utawa luwih cenderung, dheweke bisa duwe, nanging sedulur liya bisa uga adol potlot ing dalan sawise sumber daya dhewe entek. Makane dheweke ngira duwe asuransi. Ana sing jelas salah karo gambar iki…

        • 4

          Hai Bob!

          Seneng ketemu sampeyan ing kene lan muga-muga sampeyan bisa sukses.

          Ya wis.

          Muga-muga kita bisa ngetrapake tekanan sing dibutuhake supaya legislatif kita supaya ora ngurus pasien ing endi - karo dokter lan dudu perusahaan asuransi.

          Doug

  2. 5

    Masalahe yaiku manawa perusahaan asuransi kesehatan gumantung karo ora entuk bathi. Iki sing dakalami nalika nyoba njaluk persetujuan kanggo obat anakku. Dheweke duwe persetujuan kanggo Zyrtec-D, yaiku obat non-formulary ing taun 2004 nalika perang diwiwiti. Aku ora. Loro-lorone diwenehi resep obat sing padha kanggo ADHD. Mine disetujoni; dudu. Ora disetujoni nganti taun iki, nalika Zyrtec-D disetujoni kanggo penjualan OTC? Kebetulan? Sampeyan arep.

    Crita kita mung sethithik dibandhingake karo iki, nanging prinsip kasebut isih ana. Dheweke nutupi transplantasi sumsum balung lan perawatan sawise ing pikirane, dheweke wis nanggung kewajiban kanggo nyetujoni perawatan tambahan sing larang kanggo bocah wadon iki. Aku sangsi panjalukan kasebut wiwitane tekan wong sing wis ngerti (waca cathetan babagan ahli gastroenterologis sing nyetujoni obat kejiwaan, kayata), mula luwih gampang yen ora. Malah sawise papat dokter kasebut mréntah, dheweke nolak.

    Michael Moore duwe hak kasebut: Nemtokake keputusan medis ing tangan wong liya kajaba dhokter pasien. Lan kanggo sing diarani 'dokter' ing Cigna, aku mung kudu takon kepiye carane ngrampungake sumpah Hippokratik karo penolakan sing ditandatangani.

    • 6

      miturut Forbes, Total kompensasi H Edward Hanway yaiku $ 28.82 yuta lan 5 taun dadi $ 78.31 yuta. Hanway wis dadi CEO Cigna (CI) suwene 6 taun lan wis 28 taun gabung karo perusahaan kasebut.

      Mangkene carane dheweke cocog.

  3. 7

    Sayange umume kita wong Amerika ngalami urip gemuk, bisu lan seneng. Kita maca babagan tragedi kaya iki lan mikir ora bakal kelakon kanggo aku utawa kulawarga. Kita nyoba nyuda arti karo pikirane kaya "dheweke tiba ing retak" utawa "dheweke mesthi bakal mati". Pers kami gagal nyelidiki kanthi bener lan nglaporake kegiatan negatif lan pidana dening perusahaan asuransi amarga akeh asuransi uga mbayar sponsor. Kita duwe reporter kayata John Stossel villefying film Michael Moores Sicko sawetara wulan sadurunge Natalines Death.

    Tangi Amerika

    Nganti kita kabeh dadi cukup nesu lan bener-bener nelpon, nulis surat lan mbabarake rasa nesu, praktik kasebut bakal terus. Kandhane nganggo pena, cangkem lan buku saku.
    Hubungi anggota kongres sampeyan. Kirimake wartawan warta sing ora bener. Hubungi lan ngancam perusahaan boikot sing ngiklanake acara berita kasebut.

  4. 8

    Kabeh perkara iki nuwuhake luwih akeh pitakon banjur wangsulan kanggo aku.

    Saka sing dakwaca, yen dheweke entuk transplantasi, MUNGKIN bisa urip nem wulan luwih. Dheweke mesthi ora bakal urip luwih dawa tinimbang iku. Dheweke nandhang penyakit terminal.

    Aku rumangsa kanggo kulawarga. Nanging iki ora sithik lan garing amarga sawetara media nglaporake. Yen masalah dheweke entuk perawatan iki lan urip suwene 20 taun maneh ... mula ora bakal dipikirake. Nanging kanggo njupuk transplan iki, mesthine dheweke njaluk obat anti-penolakan ... sing bakal nyebabake sistem kekebalan awak sing wis ringkih lan dadi luwih parah ... sing bakal nyebabake kanker nyebar luwih cepet. LAN kanker pisanane.

    Lan aku bakal nyoba dhewe karo perusahaan asuransi kesehatan. Dadi aku ngerti dheweke bisa uga ora wajar. Lan klaimku mung sawetara atus dolar… ing endi wae cedhak karo enem tokoh kasebut pratelan kasebut dikira.

    • 9

      Hai ck,

      Aku yakin ana akeh potongan sing ilang, nanging intine aku yaiku sawetara dokter lan perawat njaluk perawatan kasebut lan dijaluk veto karo perusahaan Asuransi. Kita kudu priksa manawa NATE kedadeyan.

      Semoga sukses karo perang sampeyan! Aku minangka salah sawijining 'ora diasuransiake' ing negara iki - aku kabotan lan ora bisa entuk dhewe. (Anak-anakku katut kabijakane dhewe).

      Doug

  5. 10

    Aku percaya dhokter babagan aku uga percaya karo perusahaan asuransi.

    Apa sampeyan ora bakal njaluk katrampilan kanggo nindakake prekara sing bisa nyelehake kanthong karo dhuwit akeh prau?

    Iki sebabe sampeyan bisa mrentah menyang arbitrator pihak katelu kanggo njupuk keputusan sing ditolak. Dadi wong sing:
    A. Ora dipengaruhi emosi kulawarga.
    B. Ora dipengaruhi garis ngisor (golek asuransi lan dokter)

    Bisa njupuk keputusan pungkasan.

    Ora kebeneran manawa akeh dokter sing duwe jutawan duwe hak dhewe.

    Dadi ora topik, apa sampeyan bakal ujar manawa sampeyan ndhukung perawatan kesehatan universal?

    • 11

      Aku seneng ngerti sawetara dokter lan sedhih banget amarga perusahaan asuransi mengaruhi dheweke. Salah sawijining kanca dijaluk 'nglampahi kurang wektu' karo saben pasien kanggo nambah 'produktivitas'. Aku uga ndeleng dheweke mbuwang 1/3 gaji kanggo asuransi malpraktik (industri sing duwe bathi liyane).

      Dheweke uga HADI gabung karo klompok Dokter tinimbang ora duwe praktike dhewe-dhewe amarga ora ana cara kanggo bisa njaga dokumen asuransi. Iki gawe lara ati amarga dheweke dadi Dokter sing hebat lan ora pantes disetel menyang perawatan lini produksi.

      Aku mikir sampeyan bakal nemokake manawa mayoritas Dokter dudu jutawan lan malah luwih akeh sing ninggalake perawatan pasien amarga kabeh omongane sing kudu ditindakake. Rasane rame-rame.

      Re: Layanan Kesehatan Universal

      Aku urip ing Kanada suwene 6 taun lan pancen ndhukung perawatan kesehatan universal (ngeri banget nalika dididik konservatif). Alesannya sederhana - Aku percaya obat minangka masalah sosial, dudu bisnis… sanajan ing AS kita wis nggawe bisnis BOOMING.

      Kanada duwe tantangan, aku bakal ngakoni. Crita medeni sing dirungokake ing kene mung sithik, nanging uga.

      Aku yakin ana kauntungan bisnis sing apik kanggo perawatan kesehatan universal - wong ora wedi miwiti bisnis dhewe nalika ora kuwatir babagan kesehatan kanggo kulawargane. Masarakat wis ora wedi mandheg maneh kerja ala, uga bakal ningkatake kahanan kerja.

      Aku sejatine mikir minangka langkah munggah. Sawise kabeh, yen sampeyan bisa mbayar CEO Asuransi $ 28 yuta saben taun, ana kesempatan kanggo streamlining, bener?

  6. 12

    Ora. Yen sampeyan ndeleng menehi 33% Luwih saka penghasilan kanggo pamrentah kanggo asuransi… terus. Nanging kaya saiki ... Aku mbayar udakara $ 250 / wulan kanggo asuransi medis (apik banget). Padahal majikanku mbayar luwih akeh. Nanging iki minangka bagean saka pangguna pangembang.

    • 13

      Sing ironis yaiku yen kita wis mbayar, ck. Nalika wong sing ora diasuransiake dirawat, sampeyan mbayar liwat pajak lan nambah tarif medis, lsp. Kita wis mbayar perawatan kesehatan universal ... nanging mung kanggo perawatan - dudu obat pencegahan.

  7. 14

    ck -

    Gegayutan karo komentar sampeyan yen Nataline bakal nem wulan TANPA transplantasi - ora bener. Tanpa transplantasi, dheweke bakal menehi dheweke nem wulan ing njaba. Transplantasi sumsum balung wis sukses mbasmi leukemia, nanging regane yaiku kerusakan ati sing ora bisa diatasi. Yen dheweke nampa transplantasi kasebut, dheweke bakal duwe urip suwene. Tanpa, dheweke bakal pinasthi.

    Sistem kasebut rusak banget nalika dokter ora duwe kemampuan dadi dokter. Yen sampeyan ora ngandel, mesthine amarga dheweke kudu nindakake praktik obat pertahanan kanggo ngombe asuransi, pasien lan uga duwe risiko tanggung jawab asuransi.

    Mbenakake sistem iki tegese matesi penghargaan karusakan malpraktik lan alasan kanggo tuntutan hukum tanggung jawab, matesi bathi asuransi lan nggawe praktik obat ing tangan wong sing mbayar luwih saka $ 100K kanggo pendhidhikan minangka dhokter. Sampeyan pancen kudu maca seri Dr. Kirschenbaum ing Dokter, Dhuwit lan Obat kanggo perspektif sing beda. Miwiti kene.

  8. 15

    Kabeh sing dakwaca katon nuduhake target transplantasi ati yaiku 65% kasempatan urip suwene nem wulan.

    Saiki kaya kirim dhisikan, yen iki bakal bisa urip suwene 20 taun… kabeh bisa ditindakake. Nanging yen nem wulan ... Aku ora bakal mlumpat kanggo njupuk keputusan apa wae. Lan bakal mikir arbitrator pihak katelu minangka solusi sing bener.

    Lan sanajan masalah kasebut, aku ora ngatasi perawatan kesehatan universal, sing mung nambah beban kanggo pamrentah lan dheweke nyedhot.

    Perbaikane yaiku, kaya sing sampeyan maksudake… matesi kerusakan lan peraturan liyane. Nanging aku mesthi ora bakal ngatur manajemen asuransi kesehatan kaya Hillary Clinton. Terus terang, cukup akeh masalah nalika dhuwit pajeg dakbuwang ... ora prelu mbayar 'masalah kesehatan' kayata proyek irung.

  9. 16

    CK -

    Saben artikel Associated Press ing http://ap.google.com/article/ALeqM5hFp8DsNC_gJwb9q72kNfDiZCioSwD8TM2SAO1, dhokter ing UCLA dikutip nyatakake "... pasien ing kahanan sing padha karo Nataline sing ngalami transplantasi duwe tingkat kaslametan nem wulan udakara 65 persen."

    Sing dakkerteni tegese dheweke bakal duwe kasempatan 65 persen kanggo slamet sajrone 6 wulan kapisan, lan ora, kaya sing wis sampeyan cathet, dheweke mesthi bakal mati sajrone 6 wulan. Dheweke ngalami penyakit terminal amarga gagal ati sing disebabake dening perawatan leukemia. Pengertian kula yen dheweke entuk 6 wulan, dheweke mesthi bisa entuk pirang-pirang taun maneh.

    Temenan saka pangerten sampeyan, sampeyan yakin manawa perawatan kesehatan sing bisa menehi bathi mung kasedhiya kanggo wong-wong sing mampu, lan kabeh wong pancen luwih becik mati. Aku setuju karo akeh poin lan saran sampeyan; Aku mikir arbitrase pihak katelu minangka ide sing apik, luwih-luwih yen cepet, nanging pemahaman sampeyan babagan "bisa uga nggawe dheweke mati, dheweke bakal tetep" katon kaya semangat. Iki menehi kesan yen sampeyan mung minat karo awake dhewe lan ora ana wong liya.

  10. 17

    Rob,
    Aku pengin kabeh wong urip lan duwe akses menyang asuransi kesehatan, nanging aku ora dadi papan pamrentah kanggo nyedhiyakake uga.

    Aku luwih seneng ndeleng pamrentah sing luwih sithik (yaiku, dikurangi IRS), ora luwih saka iku.

    Kepiye sampeyan mikir manawa bapak pendiri kita nggawe? Wangsulane yaiku supaya beban dokter luwih sithik (yaiku miturut ukum) lan aja ngindhari beban kasebut menyang saben wong sing mbayar pajeg. Pamrentah kita wis mbuktekake manawa dheweke ora bisa dipercaya lan uga kudu ora dipercaya karo kesehatan kita. Kanthi panguwasa, kasus kaya iki bakal dadi umum, lan ora umum. Cukup priksa statistik gagal jantung lan korban kanker sing bisa ngalami kanker. Obat pribadi luwih efektif.

    Nanging kanggo kasus sing wis ana, coba dakkandhakake maneh .. yen ramalan kasebut bisa umure dawa sawise transplantasi ... mula aku kabeh pengin. Nanging aku maca pratelan sing sampeyan tuduhake kanthi cara negatif.

    Pengin ngerti tulisan sing ditulis kanthi apik, mung artikel gaya ing babagan kasebut.

    Iki dudu subyek sing gampang lan ora bisa dibahas kanthi argumen emosional. Namung kasunyatan mbak.

    • 18

      Fakta iku gampang, Cigna ora pengin ngenteni kanggo ngobati penyakit, padha karo Cigna Glendale kanggo Kulawarga iki, dheweke berjuang kanthi cara apa wae, mung kanggo ngerteni Agensi Pamrentah supaya para wong kasebut nyiksa konsumen, lan ora ana apa-apa wis rampung. Wis ditutupi.

      Anggota Kongres saka Valencia, California Nulis

      Anggota Kongres nyerat: Ing serat tanggal 30 Mei 1996 menyang Dept of Corporations. Salinan surat sing diwenehake menyang Jo Joshua Godfrey.

      Uskup Komisaris,
      Aku nulis atas jeneng konstituen saya Josephine Joshua Godfrey sing ngalami kesulitan parah karo HMO sing dilisensi California, perawatan Kesehatan CIGNA.

      Mrs Godfrey calims CIGNA gagal diagnosa lan ngobati kanker paru-paru wiwit Maret 1993 nganti Agustus 1994. Katon taun luwih dhokter non Cigna gampang ngenali tumor Carcinoid ing paru-paru kiwa lan ujar marang Ibu Godfrey Tumor mesthine kudu didiagnosis ing wiwitan taun 1993. Sanajan mbantah bola-bali tinemu saka CIGNA, tumor kasebut pungkasane dicopot ing ST. Rumah Sakit Josephs ing Burbank California. Patologi pasca operasi nglaporake tumor "wis diwasa… diwasa kabeh.

      Nalika ditliti dening GIGNA, Bu Godfrey bola-bali njaluk dikontak spesialis perawatan medis. Amarga sawetara alasan sing ora bisa dingerteni GIGNA nolak konsultasi karo spesialis kanggo perawatan medis sing cocog. CIGNA uga nolak ngeculake cathetan medis Bu Godfrey supaya dokter liyane bisa mriksa riwayat medis lan perawatan urutane. Mung sawise puluhan panjalukan, data kasebut dirilis. Nanging, Bu Godfrey percaya yen bisa nglindhungi CIGNA saka pelanggaran dokumen sing diowahi kanthi jahat.

      Negara bagian California duwe tanggung jawab nglindhungi konsumen sing ndhaptar ing HMOS. Negara kasebut diwajibake mulang lan menehi informasi marang konsumen babagan HMOS. Kanthi luwih saka 12 yuta wong California ing HMOS ngajar lan menehi informasi marang konsumen babagan kualitas lan akses menyang perawatan kesehatan minangka usaha sing penting. Sayange, yen pengalaman Mrs Godfreys minangka indikasi kepiye kabutuhan medis konsumen dirawat dening HMOS, kita kudu mriksa maneh sistem perawatan sing dikelola. Kongres wis wiwit mriksa HMOS lan kualitas perawatan medis sing disedhiyakake. Akeh pasien sing yakin manawa HMOS nolak perawatan lan informasi marang pasien supaya bisa ngirangan biaya. "Aturan gag" sing jelas sing nglarang dokter nyaranake perawatan sing ora dikalahake dening HMO uga kuwatir.
      Konstituenku dudu siji-sijine wong sing kangelan nemoni HMO.
      (1) Ruth Macinnes saka San Diego tilar donya nalika dokter HMO gagal nyedhiyakake tes medis kanggo diagnosa lan ngobati penyakit jantung lan nanggapi kedadeyan kejut kardiogenik; (2) Will Spense saka Los Angeles gelut amarga nyawane kanker limfoma non-Hodgkins salah -diagnosa luwih saka setahun. Aku dikandhani, kaya wong-wong iki, ana ewonan wong liya sing mlebu ing negara kasebut kanthi crita sing padha.

      Aku hormat manawa kantor sampeyan mriksa klaim kasebut, lan neliti manawa HMOS Negara kasebut dadi moniter kanthi bener lan konsumen menehi informasi sing dibutuhake kanggo njamin perawatan medis sing berkualitas. Aku percaya Bu Godfrey wis dianiaya banget dening sistem sing kudu ngurus dheweke. Yen ana pelanggaran sing ditemokake, aku njaluk supaya tumindak dileksanakake marang instansi sing tanggung jawab nglanggar konsumen. Penyelidikan sing komprehensif bakal mbantu negara kasebut netepi kewajiban marang luwih saka 12 yuta konsumen HMO. Nyuwun nanggapi Diretor distrikku, Armando E. Araloza kanthi paling cepet.
      Departemen Corp Wangsulan
      Los Angeles, CA Mbales »

      JO JOSHUA GODFREY Nuduhake bareng karo wong-wong ing Kalifornia lan negara iki:
      JABATAN KORPORASI RESPONSE TO KONGRESMAN HURUF Tanggal 2 JULAI, 1996
      RE: File Ora Ana ALPHA
      Anggota Kongres,
      Aku nampa surat sampeyan tanggal 30 Mei 1996, sing ditampa tanggal 4 Juni 1996, babagan individu sing wis kasebut ing ndhuwur lan rencana layanan perawatan kesehatan, Cigna Healthcare California.
      Departemen Perusahaan (? Departemen?) Ngatur layanan perawatan kesehatan Cigna lan layanan kesehatan liyane miturut Undhang-undhang Rencana Layanan Perawatan Kesehatan Knox-Keene (Kode Kesehatan lan Keselamatan 1340 dkk.) Lan peraturan Komisioner (Bagian CCR 1300.40 lan liya-liyane .). Departemen njupuk saben panjalukan kanggo pitulung (? RFA?) Sing ditampa kanthi serius. RFA sing ditampa dening Departemen ditinjau ora mung babagan masalah individu, nanging uga kudu ngatasi masalah sistemik sing potensial. Tinjauan RFA minangka elemen penting saka upaya pangaturan umum Departemen.
      Departemen wis mriksa utawa mriksa kabeh RFA sing dikirim dening kulawarga Godfrey. Kasus Josephine Godfrey ditinjau karo Divisi Penegak Departemen. Tinjauan iki kalebu, nanging ora winates, liwat mriksa cathetan medis sing relevan, wawancara karo personel rencana, lan diskusi ekstensif karo kulawarga Godfrey. Minangka asil paninjauan iki, Divisi Penegakan nemtokake manawa Cigna wis cukup ngrampungake keluhan spesifik Bu Godfrey lan wis ngembangake strategi kanggo ngrampungake masalah kasebut.
      Babagan RFA Christopher Godfrey, Cigna setuju yen RN (Jeneng IndividuL Ditinggalake) kasedhiya kanggo Pak lan Ibu Godfrey kanggo nulungi dheweke ing koordinasi perawatan saiki lan ngrampungake masalah sing bisa ditemokake. Kaloro RFA kasebut saiki ditutup. Nanging, informasi kasebut lan kabeh RFA dilebokake ing peraturan sing ana ing Departemen Luar Negeri kanggo njamin kepatuhan rencana kesehatan karo Undhang-undhang Knox-Keene.
      Departemen nuduhake keprihatinan sampeyan babagan apa sing diarani? Gag? klausa ing kontrak panyedhiya. Departemen kasebut bubar mbutuhake rencana kanggo mbusak klausa ing kontrak panyedhiya sing menehi kewajiban supaya panyedhiya nggawe rencana kasebut kanthi "apik." Ing komunikasi anyar kanggo kabeh sing duwe lisensi, Departemen nyatakake:? Saben dokter kontrak lan profesional perawatan kesehatan liyane kudu bisa ngomong kanthi jujur ​​kanthi akurat babagan prekara-prekara sing bisa nyebabake kesehatan lan kekarepan pasien kanggo nuwuhake hubungan kepercayaan tradisional. kapercayan antarane pasien lan profesional perawatan kesehatan.?
      Ing pungkasan, aku pengin negesake maneh komitmen Departemen ing jutaan warga California sing wis mlebu ing rencana layanan perawatan kesehatan. Yen sampeyan duwe pitakon tambahan, aja ragu-ragu ngubungi Asisten Khusus (Jeneng Ditinggalake) Kanthi tulus,
      KEith PAUL BISHOP
      Komisioner Perusahaan

  11. 19

    Aku nulis crita iki marang Anggota Legislatif nalika umurku 14 taun, lan aku pengin nuduhake sampeyan karo sampeyan.

    Umurku 14 taun lan dadi korban penyalahgunaan medis. Aku nulis menyang Kongres lan Senat amarga sampeyan kudu mbantu para korban pelanggaran kesehatan. Aku lara, sirahku lara lan ibune nggawa aku menyang dokter. Aku asring nandhang getih ing irung lan lara sirah. Aku mikir iki diwiwiti ing pungkasan taun 1992 utawa wiwitan taun 1993. Dheweke ujar manawa aku ora apa-apa, lan aku kelingan salah sawijining dokter pancen ala karo ibu lan aku; dheweke malah ora pengin ngomong babagan iki. Dheweke ujar kabeh ana ing pikiranku, aku ora apa-apa. 1993 lan 1994 dudu taun sing apik ing uripku. Aku ora seneng. Ibuku mesthi lara, ing amben batuk, mesthi menyang CIGNA njaluk obat, mesthi kesel banget. Ibuku ora dadi ibune maneh; sirahku lara lan mati, lan aku kesel ora repot-repot ibuku amarga aku weruh lara banget. Dheweke mesthi nandhang sungkowo, tansah nangis, lan mesthi sedhih lan watuk. Aku bakal bengok-bengok dheweke supaya meneng ing wayah wengi lan dheweke njaga awake kabeh, saiki aku krasa ora enak.

    Ing wulan Februari 1994, aku nandhang sungkowo, sirahku lara, lan aku njupuk pil saka lemari obat, iki ora sepisanan aku nindakake iki, nanging ibuku lara dheweke malah ora ngerti. Saben njupuk liyane lan sedina ibuku teka kanggo nggugah aku lan ora bakal tangi, aku kesel banget. Ibukku ngomong ngono, ayo klambi; kita langsung lunga menyang CIGNA. Aku lunga mrana lan dokter CIGNA ndeleng aku. Dheweke ngeterake aku menyang papan kesehatan mental lan ora ana ing papan liya sing ngerti apa sing wis tak lakoni. Ibuku mlaku-mlaku lan dakcritakake apa sing dakkandhakake. Mengko dina iku dheweke kandha kepiye bisa urip yen aku mati. Ibuku nangis amarga kesel banget dheweke nyalahake awake dhewe amarga dheweke durung cukup. Aku janji karo ibuku ora bakal nindakake iki maneh. Ibuku nelpon CIGNA lan nesu amarga dheweke gagal ndeleng aku nyoba mateni awakku dhewe, takon dheweke dadi dokter apa. Ibuku njerit banget dheweke setuju menehi fisik lengkap. Ing fisik ing awal Maret, kita akeh ngeluh babagan sirahku, dheweke setuju nindakake scan sirahku. Iki kedadeyan udakara rong setengah wulan, siji pindai terus liyane, lan pungkasane dhokter ujar manawa aku kudu resdung sinus, yaiku ing pungkasan wulan Mei. Ibuku takon apa iki penting, apa kudu enggal-enggal dirampungake, dhokter mangsuli ora ndesek. Ibuku ujar manawa bakal rampung nalika preinan panas.

    Wiwit Mei nganti Agustus, ibuku lara banget. Dheweke marani dhokter lan dheweke cacat sadurunge 6 minggu. Ing tengah wulan Juli, aku ngimpi yen ibuku ngalami kanker paru-paru lan dheweke bakal seda. Ibuku nesu banget nalika dakcritakake iki. Ing wiwitan Agustus, ibuku ngirim aku menyang Irlandia suwene sewulan kanggo ngunjungi simbah. Nalika aku bali saka Irlandia ing pungkasan Agustus, omah kita rame-rame, suwene 2 minggu CIGNA nolak menehi ibuku kabeh-ray sing ngandhani yen dheweke wis ilang. Dheweke nembe entuk lan nuduhake yen kanker paru wis meh 2 taun. Ibuku operasi lan 20% paru-parine dicopot. Dheweke ngalami tumor carcinoid. Nalika ibuku ana ing rumah sakit, dokter bedah kasebut marang bapak tiri yen uga ora sehat. Pungkasane, CIGNA nolak ngeculake rekaman bapak tiri 2 minggu. Nalika dheweke menyang dokter njaba, CIGNA wis ngobati panandhang asma; dheweke pancen duwe kasus COPD sing canggih banget lan duwe paru-paru ing sisih kiwa kaya ibune.

    Kita banjur njupuk rekor kanggo kabeh kulawarga. Nalika ndeleng tambang, lan kita menyang dhokter ing njaba, sawise menyang dokter ing njaba, aku ngerti saiki apa bedane antara dokter asli lan dhokter CIGNA, lan muga-muga bisa uga aku mbesuk bisa menehi kabeh babagan . Aku duwe masalah ing balung iki rusak, ing endi balung meksa ngubengi orbit, lan dhokter ujar yen mripatku bakal disurung metu. Aku operasi ing Cedar-Sinai. 1995 pancen ora apik yen taun 1993 amarga kayane ora ana keadilan kanggo kabeh perkara sing ditindakake CIGNA kanggo kita. Kita pengin ngowahi hukum supaya ora ana wong sing bakal nandhang kasusahan kaya mangkene maneh. CIGNA nyiksa kulawarga kita nganti saiki. Dheweke nggawe ibukku nangis pirang-pirang jam lan muga-muga sampeyan uga menehi kabar babagan iki. CIGNA uga kudu ngerti yen wong tuaku seda, aku arep menyang endi, lan apa sing bakal kedadeyan karo sedulurku? Aku wong Amerika, lan yen wis gedhe, aku ora gelem urip ing kene. Aku pengin pindhah menyang papan sing apik lan apikan. Aku bakal pindhah menyang Irlandia.

    Saiki umurku 27 taun. Nanging, sedhih banget yen ana kulawarga sing kudu nandhang sangsara kaya mangkene, lan para penipu lan penipu iki uwal saka ukuman ing Negara Bagian California.

    Matur nuwun GLIGALE CIGNA

  12. 20

    Aturan Kesaksian Senat Atas Sidhang Pangrungu California ing dina Senin tanggal 12 Mei 1997 jam 2.03PM
    Aku teka kanggo nuduhake pengalaman karo sampeyan. Departemen Perusahaan gagal nindakake fungsi regulasi, lan pengalaman kulawarga saya nggambarake. Lan pengalaman pribadi dhewe karo Cigna Healthcare bakal nggambarake kepiye konsumen dilecehke, lan kepiye Departemen Perusahaan ora bisa ndeleng apa-apa.
    Pengalaman karo Cigna diwiwiti karo nyiksa wong tuwaku, lan sabanjure dheweke nyiksa kabeh anggota kulawarga. Nalika aku lara lan butuh dokter, dheweke bakal dikirimi janjian, lan aku bakal dadi asor amarga umume dokter sing ngirimi aku ora ngarep-arep aku. Asile Cigna ngirim surat kanggo aku yen aku bisa milih dokter dhewe lan dheweke bakal mbayar perawatan medis. Dheweke nindakake iki sepisan banjur ora mbayar perawatan medis, lan aku diancam dening lembaga pengumpulan yen aku bakal dituntut yen ora mbayar tagihan. Cigna uga ujar manawa aku bisa milih dhokter pilihan ing papan dununge Santa Barbara, lan iki durung nate kedadeyan. Cigna milih kula dostor ing Santa Barbara nanging nalika aku lara lan pengin janji lan aku nelpon dhokter dheweke ora nate telpon maneh. Nalika ngubungi kantor dokter, dheweke ujar yen dheweke ora bisa kerja bareng karo Cigna maneh, amarga Cigna ora bakal menehi rujukan nalika butuh spesialis.
    Taun kepungkur aku butuh perawatan khusus, lan sajrone prosedur kasebut, dhokter ujar manawa aku butuh Biopsi. Dheweke kudu mandheg ing tengah lan njaluk idin saka CIGNA kanggo terus. Dokter ujar manawa rong prosedur kasebut ana gandhengane lan dheweke ora nate ngarep-arep nindakake Obat-obatan sadurunge. Sawise prosedur iki, nalika aku ngeluh marang Departemen Perusahaan babagan Cigna iki, nolak tuduhan kasebut lan nanggapi manawa dhokter kasebut salah. Wiwit wektu kasebut, dhokter maju menyang Anggota Dewan ing Santa Barbara, dheweke ujar manawa dheweke nindakake Biopsi tanpa wewenang, lan akunku babagan kedadeyan kasebut bener. Dokter ujar manawa aku kudu ngetrapake saben 90 dina amarga iki sadurunge kanker. Cigna ujar manawa aku butuh perawatan khusus iki, aku kudu mriksa dhokter utama kanggo mesthekake yen aku butuh, lan dheweke banjur menehi Dokter perawatan utama ing Santa Maria, ora uga ing Kabupaten sing padha, lan luwih saka sak jam saka omahku.
    Aku mahasiswa sing menyang UC Santa Barbara, lan ora duwe transportasi. Iku dudu pilihan sing bisa ditindakake., Lan Departemen Perusahaan tinimbang nulungi aku, manawa wong ing Cigna sing tanggung jawab ngganggu aku lan ngalangi perawatan aku nelpon maneh

  13. 21

    Sawise pirang-pirang taun dadi United, perusahaanku wis ganti dadi CIGNA. Aku bubar kudu duwe MRI ing sisih mburi lan dikandhani DR.S SEcretary CIGNA pancen ala banget kanggo menehi wewenang apa-apa. Butuh 5 dina kanggo nyetujoni, nanging mung sawise dhokter kudu njaluk kanthi nyata. Aku uga dikandhani sanajan setuju prosedur, dheweke kadang nolak lan nolak ujar manawa ora sah karo spesifikasi, lan sampeyan banjur tetep tundhuk tagihan kasebut. telpon saka tonite CIGNA kanggo ngerti apa aku bakal kepengin nelpon "PURWEKANE" kanggo masalah paru-paru, jantung, punggung, utawa balung mbesuk tinimbang arep menyang PCP !! Aku ngandhani wong-wong mau, aku bakal ora kepenak "katon" liwat telpon lan matur nuwun banget. Dheweke nesu banget amarga aku ora mlumpat ing tawaran kasebut.

    Aku wedi banget karo masalah medis mbesuk sing kudu dakkarepake utamane yen aku duwe umur 7 taun, lan CIGNA kayane perusahaan sing ora peduli sawise maca komentar. Aku mung bisa ndedonga, kita kabeh tetep sehat, amarga CIGNA ora entuk dhuwit. sabar !!!! Iki wis jelas kanggo aku mung 1 minggu !!!!!!!!!!!

  14. 22

    aku kerja kanggo maskapai utama karo cigna minangka as in. aku bali kerja, kerja, mlebu jam. manajer gantungan iki ngandhani yen iki "TANPA INGKAS KERJA" !!
    aku kelangan "cacat jangka panjang" liwat cigna. uga, dheweke - cigna ngirim aku menyang sundel babagan terapi fisik sing ngandhani cigna apa sing pengin dirungokake. dadi, aku mbungkem tanpa nulungi lan lara tanpa penghasilan. Sapa sing duwe wangsulan lan yen ana sing pengin nomer telpon ditelpon, amarga aku sing ngerti lan aku kudu nduwe nomer nomer sing bisa ditelpon, kabeh mau ora mbantu, nanging bocah lanang duwe nomer telpon !!
    ing pungkasan, ngambung bokongku kanggo sing aplikasi, kanggo sing ora duwe, nuwun sewu amarga lara lan kelangan nyawa

  15. 23

    Ibuku wis 11 taun tilar donya lan Cigna minangka asuransi nalika nandhang Flu ing rumah sakit. Sawise sawetara wektu, dheweke dadi luwih elek nalika ing rumah sakit, nanging ora entuk perawatan sing luwih apik, kita entuk kunjungan saka wanita sing kerja ing rumah sakit lan ngandhani ibu lan aku yen aku kudu mulih amarga Cigna ora bakal mbayar. maneh dheweke nginep. Ibuku umure mung 55 taun nalika Cigna ngusir dheweke saka rumah sakit. Kita ora ngerti, nanging Cigna sing kudu ngerti amarga cathetan medis kudu dikirim menyang jinis pembayaran ing rumah sakit yen ibuku kecepet ing usus, mula dheweke ngalami getihen saka rektum lan ora bisa. mandhiri dhewe nalika dikandhani Cigna ujar manawa dheweke ora bakal mbayar perawatan maneh. Ibuku bakal bali ing minggu kasebut menyang ER sing lara banget, mula dheweke ora bisa njupuk rah amarga dheweke seda banjur dheweke dilebokake ing ICU lan nalika ngerti yen dheweke ana usus ing usus sing dheweke butuh operasi nanging amarga durung rampung, dheweke langsung kena infeksi meh kabeh usus saka usus sing lungguh ing kono amarga ibuku ora ngerti yen dheweke duwe iki, nanging Cigna nalika dheweke ngusir dheweke metu saka rumah sakit. Dheweke banjur nyengkuyung dhukungan urip lan kurang saka 7 dina mengko 18 dina sadurunge umur 21 taun aku kudu mlebu supaya ibuku dijupuk saka dhukungan jiwa amarga ora ana pangarep-arep amarga infeksi wis cepet nalika dheweke lagi lara metu saka rumah sakit. Sebut wae sing disenengi, nanging mateni nalika dhuwit utawa asuransi sing bener mesthine supaya ibu tetep urip, nanging amarga dheweke duwe CIGNA HMO, dheweke mutusake dheweke ora dibayar. Isih 11 taun mengko, aku isih kepengin weruh pira wong liyane sing tiwas ing tangane.

  16. 24

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.