Upgrade SameSite Google Nguatake Napa Penerbit Kudu Ngliwati Cookie kanggo Target Penonton

Cookie Kurang Chrome

Peluncuran Upgrade SameSite Google ing Chrome 80 dina Selasa, 4 Februari sinyal isih ana kuku liyane ing peti kanggo cookie browser pihak katelu. Sawise ngerteni Firefox lan Safari, sing wis mblokir cookie pihak katelu kanthi standar, lan peringatan cookie Chrome sing ana, upgrade SameSite luwih ngatasi panggunaan cookie pihak katelu sing efektif kanggo target penonton.

Pengaruh kanggo Penerbit

Pangowahan kasebut bakal mengaruhi vendor teknologi iklan sing paling ngandelake cookie pihak katelu, nanging penerbit sing ora nyetel setelan situs kanggo tundhuk karo atribut anyar uga bakal kena pengaruh. Ora mung bakal nyegah monetisasi karo layanan programatis pihak katelu, nanging yen ora tundhuk uga bakal nyebabake upaya nglacak prilaku pangguna sing penting banget kanggo nyedhiyakake konten sing gegandhengan lan dipersonalisasi. 

Iki pancen cocog kanggo penerbit kanthi macem-macem situs - perusahaan sing padha ora padha karo situs sing padha. Tegese, kanthi upgrade anyar, cookie sing digunakake ing pirang-pirang properti (situs lintas situs) bakal dianggep pihak katelu, lan mula diblokir tanpa setelan sing pas. 

Ganti Inovasi Drive

Nalika penerbit mesthi kudu mriksa manawa situs dianyari kanthi atribut sing cocog, pangowahan sing gampang saka Google iki uga kudu nggawe penerbit mikir kaping pindho babagan katergantungan marang target pangguna adhedhasar cookie. Ngopo Amarga rong sebab:

  1. Konsumen tambah kuwatir babagan cara nggunakake data ing perusahaan.
  2. Ana cara sing luwih akurat kanggo nggawe grafik identitas. 

Nalika nerangake privasi data, penerbit ngadhepi pedhang bermata loro. Data anyar nuduhake yen konsumen pancen pengin konten sing dipersonalisasi rekomendasi sing mung bisa diwenehake kanthi nglumpukake lan nganalisa data prilaku kasebut. Nanging, konsumen pancen ora precaya babagan nuduhake data kasebut. Nanging, kaya sing diterbitake dening penerbit, loro-lorone ora bisa duwe. free konten kasedhiya kanthi biaya, lan cendhak karo paywall, siji-sijine cara kanggo mbayar konsumen yaiku karo data. 

Dheweke gelem nglakoni - 82% luwih seneng ndeleng konten sing didhukung iklan tinimbang mbayar langganan. Iki tegese tugas kanggo para penerbit supaya luwih ati-ati lan nimbang karo cara ngatasi data pangguna.

Alternatif sing luwih apik: Email

Nanging, ternyata, ana cara sing luwih efektif, dipercaya lan akurat kanggo nggawe grafik identitas pangguna tinimbang ngandelake cookie: alamat email. Tinimbang ngeculake cookie, sing menehi kesan marang pangguna yen dilacak, nglacak pangguna sing wis kadaptar liwat alamat email, lan naleni alamat kasebut menyang identitas tartamtu sing dingerteni minangka cara keterlibatan pamirsa sing luwih dipercaya lan dipercaya. Iki sebabe:

  1. Email wis milih - Pangguna wis ndhaptar kanggo nampa newsletter utawa komunikasi liyane, menehi ijin supaya sampeyan komunikasi kanthi langsung. Dheweke ngontrol lan bisa milih metu kapan wae. 
  2. Email luwih akurat - Cookie mung bisa menehi idea kasar babagan persona pangguna adhedhasar prilaku - umure kira-kira, lokasi, telusuran lan prilaku klik. Lan, dheweke uga bakal gampang mudha yen luwih saka siji wong nggunakake browser kasebut. Contone, yen kabeh kulawarga nuduhake laptop, ibu, bapak lan kelakuane bocah kabeh dadi siji, yaiku bencana target. Nanging, alamat email kaiket langsung karo individu tartamtu, lan bisa digunakake ing kabeh piranti. Yen sampeyan nggunakake luwih saka siji piranti, utawa entuk piranti anyar, email isih bisa digunakake minangka pengenal terus-terusan. Ketekunan lan kemampuan kanggo nggandhengake klik lan prilaku telusuran menyang profil pangguna sing dingerteni ngidini para penerbit nggawe gambaran sing luwih sugih lan luwih akurat babagan preferensi lan minat pangguna. 
  3. Email dipercaya - Nalika pangguna mlebu nganggo alamat email, dheweke ngerti yen bakal ditambahake menyang dhaptar sampeyan. Ora sengaja - dheweke ngerti yen sampeyan wis idin, ora beda karo cookie sing rumangsa katon luwih gampang nalika tumindak. Lan, panelitian nuduhake manawa pangguna 2/3 luwih cenderung ngeklik konten — malah iklan — sing asale saka penerbit sing dipercaya. Ngalih menyang penargetan adhedhasar email bisa mbantu para penerbit njaga kapercayan kasebut, sing penting banget ing warta palsu saiki, lingkungan sing skeptis.
  4. Email mbukak lawang kanggo saluran siji-menyang-siji liyane - Sawise sampeyan nggawe hubungan sing kuat kanthi ngerti pangguna lan nduduhake sampeyan bakal ngirim konten sing relevan lan dipersonalisasi kanggo kepentingane, luwih gampang melu liwat saluran anyar, kayata kabar push. Sawise pangguna pitados karo konten, irama lan rekomendasi sampeyan, luwih gampang nggedhekake hubungane karo sampeyan, menehi kesempatan anyar kanggo keterlibatan lan monetisasi.

Nalika nganyari situs kanggo tundhuk karo pangowahan SameSite bisa uga dadi pain saiki, lan bisa uga dadi penghasilan penerbit, kasunyatane nyuda katergantungan cookie pihak katelu minangka perkara sing apik. Dheweke ora mung dadi kurang penting nalika nglacak preferensi pangguna individu, nanging konsumen saya tambah sangsi. 

Transisi saiki menyang cara sing luwih dipercaya lan dipercaya kaya email kanggo ngenali lan target pangguna menehi solusi siap ing mangsa ngarep supaya penerbit bisa ngontrol hubungan lan lalu lintas pamirsa, tinimbang ora gumantung banget karo pihak katelu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.