Chris Brogan Nggoyang BlogIndiana

Chris Brogan

agen kapercayan.png"Saiki aku ngerti kenapa sampeyan pengin sengit karo aku!", Chanted Chris (ala Limp Bizkit) ing sawijining wektu ing diskusi panel. Pitakon kasebut yaiku babagan apa sing nyebabake para sengit ing jagad media sosial. Kasunyatane yaiku, amarga wong online nggawe merek dhewe lan ngembangake swarane lan keahliane dhewe ing industri ... sawetara wong bakal sengit marang dheweke. Aku sangsi manawa ana wong sing sengit marang Chris Brogan ... nanging yen dheweke nindakake iku amarga talenta sing gedhe.

Chris Brogan Rocked BlogIndiana.

Chris duwe geladak slide sing apik lan presentasi sing bisa dikepengini - kalebu referensi budaya pop aneh (kalebu Fergy!), Interaksi karo wong akeh (menehi kritik amarga mung duwe pasangan pelari ing ruangan!), Lan presentasi sing apik. Ana bakat luar biasa sing dakdeleng ing pamicara kaya Chris sing dakdeleng ing Malcolm Gladwell, Seth Godin lan liya-liyane… kemampuan kanggo njupuk masalah sing angel lan rumit lan nerangake kanthi gampang.

Brogan nindakake iki kanthi kontinyu merek modern lan kepiye media sosial cocog, saka Kesadaran kanggo tumindak sing Ditambahake. Waca ing kiriman kanggo rincian, iki sinopsisku:

  1. Kesadaran - Pemanfaatan pemasaran sing efektif kanggo ngenalake sampeyan, produk, utawa layanan sampeyan.
  2. waé - Pemanfaatan media sosial kanggo nyedhiyakake cara kanggo melu wong.
  3. engagement - Interaksi berkelanjutan ing antarane sampeyan lan komunitas sampeyan.
  4. execution - Konversi… download, registrasi, tuku lsp.
  5. Ekstensi - Kesempatan sawise eksekusi kanggo promosi acara lan asil.

Chris nindakake pakaryan sing angel lan angel ing kene kanggo netepake proses, mula aku mung bakal nambah 2 sen. (Aku sengit nindakake iki ... nggawe aku katon kaya mung piggybacking ... dakkira aku!) Kanggo ngowahi saka kontinum menyang siklus, aku bakal nambah Analysis.

brogan-terusan.png

Kayane Analisis minangka kunci ... ing wiwitan lan pungkasan proses supaya bisnis bisa miwiti proses kanthi luwih akeh tenaga jaran - uga nyaring lan nambah proses saben wektu. Pangukuran asil penting supaya bisnis ngerti ngendi ngoptimalake sumber daya winates kanggo pengaruh maksimal.

Durung maca buku Chris 'lan Julian - aku ngarep-arep njupuk lan ndeleng kepiye pangembangan lan pangukuran strategi kasebut dadi kontinyu.

4 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun sanget, Doug. Aku wis suwe, lan ngucapke matur nuwun banget amarga sampeyan wis ana ing kamar, minangka salah sawijining superstar lokal. Muga-muga migunani, lan aku ngarep-arep bisa ketemu maneh mengko. :)

  2. 3

    Hei Doug, aku setuju manawa nambahake analisis minangka langkah penting, nanging dakkira sampeyan wis nyelehake ing papan sing salah. Aku bakal nindakake Analisis sawise Eksekusi lan sadurunge Ekstensi, amarga Ekstensi pancen minangka titik wiwitan, dudu titik pungkasan.

    • 4

      Aku karo sampeyan, Tim. Aku bener-bener berjuang supaya ora nyisipake analisis ing antarane saben langkah! Aku geek babagan ngukur lan ngawasi. Umume kita sibuk banget ing eksekusi nganti ora asring mbutuhake wektu.

      Pancen mbuwang wektu karo sampeyan minggu iki, Tim! Yen sampeyan pengin nggawe blog blog tamu - waca!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.