Ora Kabeh Profesional SEO Digawe Sama

seo

Nalika aku ana ing compendium, Aku asring diadhepi para profesional SEO sing seneng nantang kabeh prekara aplikasi kasebut. Sing dadi masalah yaiku wong-wong iki digunakake kanggo nggarap pirang-pirang halaman kanthi sawetara tembung kunci lan banjur maksimalake pengaruh kaca pilihan kasebut. Dheweke ora biasa nggunakake platform sing bisa target atusan istilah lan nulis konten sing apik tanpa wates kanggo nggawe asil.

Ora kabeh Profesional SEO digawe padha. Aku bakal diklasifikasikake minangka SEO SEO kabeh perdagangan. Matur suwun, aku wis ngubengi profesional SEO liyane sing ngatasi macem-macem tantangan kanggo klien. Aku terus sinau saka dheweke.

Aku ora ngalahake pakar SEO tartamtu - nanging ana sawetara tantangan sing diadhepi akeh klien sing butuh keahlian khusus:

  • Kompetitif - situs kasebut biasane situs dolar kanthi dhuwur lan mompa akeh dhuwit menyang konten lan layanan kanggo mbantu nyengkuyung tautan balik menyang situs kasebut lan ngoptimalake saben kaca kanthi saben teknik optimisasi.
  • local - ngoptimalake situs sampeyan kanggo SEO lokal nuntut sawetara teknik sing beda, nggabungake istilah regional, lan nggawe tautan lokal sing relevan. Konten kudu target banget ing saindenging taun!
  • Cepet - Nggawe lan ngoptimalake situs sampeyan kanggo macem-macem tembung kunci, kadang ewonan, bisa njupuk sawetara struktur situs sing unik kanggo nggedhekake pengaruh konten ing situs kasebut.
  • blog - blog minangka kewan sing beda tinimbang ngoptimalake situs web. Teknik sing digunakake kanggo nerbitake lan nyiarake konten, nulis salinan sing menarik kanggo narik perhatian, lan nggabungake kunci media sosial. Mbangun ing platform sing nggunakake alat kaya ping, peta situs, data meta, lan tema sing paling dioptimalake minangka dhasar sing kudu sampeyan gabung. Sampeyan uga ora kepencut karo nomer kaca.
  • New - meksa domain anyar tanpa panguwasa mbutuhake strategi sing beda banget tinimbang nggarap situs sing wis duwe ton panguwasa lan pangkat kanthi apik.
  • Situs Mikro lan Kaca Landas - mbangun situs wicaksana kanthi siji utawa loro kaca kanggo target lalu lintas sing spesifik kanthi konten statis mbutuhake kontrol distribusi kata kunci lan konstruksi kaca kanthi ketat.
  • Panguwasa Dhuwur - sawetara profesional SEO sing durung bisa nggarap domain sing wis ditemtokake kanthi rangking gedhe uga duwe risiko sing ora perlu. Sawetara wong SEO seneng tinker lan ngapiki nganti wis ngrusak sing sukses. Ora apik yen sampeyan duwe track record sing bisa dipercaya. Kadhangkala, tinkering bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan.
  • Nyata-wektu - akeh situs teknologi lan selebriti mbutuhake ilmu babagan cara njupuk topik sing tren lan dadi pirang-pirang lalu lintas sajrone menit utawa jam nggunakake SEO kanthi efektif. Wong-wong iki apik tenan ... mesthi narik kawigaten sapa sing entuk pangkat nomer 1 nalika ana warta rusak.
  • Farms - isi pertanian wis wiwit entek amarga biaya papan lan bandwidth mudhun kanthi dramatis. Yen aku bisa nggawe situs sing efektif sing nambah 500 artikel saben dina lan diindeks kaca kasebut, aku bisa mbuwang sawetara iklan lan entuk bathi kanthi cukup. Utamane, yen aku target kaca ing tembung kunci sing nyebabake tarif klik-tayang larang lan volume telusuran sing dhuwur.

Nalika sampeyan golek profesional SEO sabanjure, waspada karo ukuran klien sing wis digarap, strategi sing kudu ditindakake, lan utamane asil sing bisa dipikolehi. Kayane saiki kabeh agensi sing nambah SEO ing dhaptar layanan ... ati-ati.

Nyuwun referensi, goleki para ahli online kanggo ngerteni manawa ana bener pangkat, lan aja kaget nalika kuotasi bali ing kabeh peta. Bantuan SEO sing apik regane investasi lan bisa larang regane. SEO sing ora apik mung dhuwit sing dibuang.

One comment

  1. 1

    Doug,

    Ana wektu nalika "Jack of all Trades" ing domain dheweke dadi perkara sing apik. Ora ana driji sing nuduhake kenapa gaweyan sampeyan ora bisa digunakake amarga ana wong liya sing nindakake. Aku isih mikir lan aku asring diarani umum lan aku ora masalah karo iki. Biasane dheweke ganti pendapat nalika nggunakake layananku ;-).

    Titik sampeyan bisa dingerteni lan muga-muga sing ana ing kana sing nggoleki "ahli" SEO, kaya ahli liyane sing digoleki, pahami poin sing sampeyan gunakake ing ndhuwur supaya bisa konfirmasi lan validasi level "ahli" sing dibutuhake utawa dikarepake.

    Sugeng Warsa Enggal lan tetep kontene apik! Aku seneng sinyal kanggo rasio swara 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.