Chirpify: Tambah Konversi menyang Pemantauan Media Sosial

logo chirpify1

Chirpify ngidini para pemasar ngaktifake pemicu sing ngidini konsumen bisa melu karo merek saka saluran apa wae ing media sosial. Sampeyan bisa ngaktifake pemicu tumindak supaya pangguna media sosial tuku, ngetik promosi, entuk akses menyang konten eksklusif, lsp. Mangkene conto:

Nalika pangguna nggunakake hashtag tartamtu kanggo milih pesen pemasaran, Chirpify langsung nanggapi atas jenenge merek. Dheweke nglumpukake data (apa wae merek sing pengin dingerteni, umur, email, warna favorit) in-stream kanthi formulir sing ramah seluler lan nggabungake info sosial + info data langsung menyang sistem CRM merek.

cara kerjane

Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe profil pelanggan lengkap lan sinau apa sing disenengi para penggemar babagan promosi ing saben saluran. Platform respons langsung bisa digunakake ing Facebook, Twitter lan Instagram. Mangkene conto liyane sing apik:

Spalding Entertainment, nggunakake Chirpify kanggo promosi ing ajang. Ing Konser Musim Panas Rascal & Jason Aldean, para konser ndeleng Chirpify Peta Tindakan munggah ing Jumbotron, kanthi ajakan tumindak: Ketik Upgrade Kursi! Tweet #Masukkan #BurnItDownTour.

Platform Chirpify ngrungokake #actiontags kasebut, lan nanggapi saben wong (atas jenenge artis) kanthi pesen lan link kanggo mlebu kontes kasebut. Tautan kasebut mbukak formulir konversi seluler kanggo nglumpukake alamat email (bebarengan karo gagang Twitter). Pemenang dipilih lan dilaporake sadurunge tumindak utama diwiwiti - lan dheweke (lan kanca) diundang mudhun menyang area VIP.

Chirpify uga wis integral Analytics kanggo nyedhiyakake asil marang klien:

analisis chirpify

Kita makarya karo klien ing saben kampanye lan kanthi aktif. Biasane, merek utawa agensi menehi pendekatan karo inisiatif pemasaran sing pengin digunakake Chirpify kanggo ngaktifake - lan kita bisa ngonfigurasi platform kanggo kabutuhan tartamtu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.