Chili Piper: Nggawe maneh Penjadwalan, Kalender, lan Kothak Kothak Penjualan

Penjadwal Penjualan Chili Piper

Pipa Chili minangka solusi penjadwalan otomatis sing ngidini sampeyan langsung kualifikasi, rute, lan rapat rapat dodolan kanthi mlebu mlebu nalika dikonversi ing situs web sampeyan.

Kepiye Chili Piper Mbantu Tim Sales

Ora ana maneh spreadsheet distribusi timbal sing mbingungake, ora ana maneh email lan surat swara bolak-balik mung kanggo pesenan rapat, lan ora ana maneh kesempatan sing ilang amarga tindakake alon-alon.

Fitur Piper Chili Kalebu

Chili Piper nyedhiyakake prospek sampeyan karo pengalaman jadwal sing luwih apik kanggo saben wong sing dadi luwih penting dadi rapat sing mumpuni.

  • Cepet nyambung karo petunjuk mlebu - Concierge ngidini prospek sampeyan nggawe jadwal rapat utawa miwiti telpon langsung sawise ngirim formulir web. Nyuwun pamit kanggo kesempatan sing ora kejawab sales. Gandhaake kacepetan sampeyan kanthi nyambungake wakil karo pembeli sing wis mumpuni nalika tekan ngirim ing formulir web sampeyan.
  • Rapat buku ing endi wae makarya - Kanthi Booker Instan, wakil sampeyan bisa pesen rapat lan ngirim telpon sawetara detik tanpa kudu ngalih layar.
  • Pesenan siji klik liwat email - Ngurangi klik lan gawe jadwal rapat kanthi luwih cepet. Sematake kasedhiyan ing email lan wenehi prospek Book kanthi siji klik.
  • Telpon wektu nyata lan obrolan video - Ora ana indikasi kepemimpinan sing luwih apik tinimbang wong sing siyap ngobrol saiki. Menehi pilihan kanggo prospek kanggo miwiti telpon utawa video langsung telpon ing situs web sampeyan.
  • Sebarake rapat menyang wakil sing bener ing wektu nyata - Kanthi Routing sing cerdas, rapat dijadwalake kanthi otomatis karo anggota tim penjualan sing tepat, saengga bisa nyebar distribusi kanthi adil lan ngilangi spreadsheet.
  • Kualifikasi, rute, lan buku kanthi siji klik - Routing timbal otomatis kanthi otomatis nggawe manawa prospek kualifikasi dijadwalake karo rep sing bener ing wektu nyata. Gunakake informasi sing diklumpukake liwat formulir web sampeyan kanggo kualifikasi inbound in real-time lan arahake menyang rep sales sing bener.
  • Rutin robin bunder - Priksa distribusi timbal sing adil kanthi muter kanthi otomatis liwat klompok wakil penjualan nalika rapat anyar dipesen.
  • Cathet saben interaksi ing Salesforce - Chili Piper kanthi otomatis log acara menyang Salesforce. Kabeh cathetan, reschedule, lan rincian rapat dicithak wektu lan direkam kanggo mbantu sampeyan ngatur pipa kanthi luwih apik.
  • Ngukur lan ngoptimalake tarif konversi rapat - Lacak saben tahapan proses rapat, kalebu pesenan, rapat sing dianakake, ora ditampilake, jadwal ulang, lan pembatalan. Gawe laporan ing Salesforce supaya luwih ngerti lan ngoptimalake konversi timbal mlebu.

Pipa Chili integrasi karo piranti lunak pemasaran lan penjualan otomatis favorit - kalebu Salesforce Pardot, Hubspot, Marketo, Salesforce, Eloqua, Twilio, Zapier, Intercom, GoToMeeting, lan Zoom.

Mlebu Chili Piper Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Pipa Chili.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.