Chili Piper: Aplikasi Penjadwalan Otomatis kanggo Konversi Lead Inbound

Automasi Rapat Acara Chili Piper

Aku nyoba menehi dhuwit - napa sampeyan angel banget?

Iki minangka perasaan umum ing kabeh pembeli B2B. Wis taun 2020 - kenapa kita isih mbuang wektu para panuku (lan kita dhewe) kanthi akeh proses kuno?

Rapat kudu sawetara detik kanggo dipesen, dudu dina. 

Acara kudu kanggo obrolan sing migunani, ora ngelu. 

Email kudu dijawab sawetara menit, ora ilang ing kothak mlebu. 

Saben interaksi ing sadawane lelungan panuku kudu ora gesekan. 

Nanging dheweke ora. 

Chili Piper duwe misi supaya tuku (lan adol) luwih ora krasa lara. Kita kudu nggawe maneh sistem tumindak sing digunakake dening tim penghasilan - kanggo otomatis kabeh sing sampeyan sengit babagan rapat, acara, lan email - supaya sampeyan bisa luwih akeh wektu kanggo njupuk tindakan. 

Asile luwih akeh produktivitas, tingkat konversi sing luwih dhuwur, lan transaksi liyane sing ditutup. 

Saiki kita duwe telung lini produk:

  • Rapat Chili
  • Acara Chili
  • Kothak Cabe

Rapat Chili

Rapat Chili nyedhiyakake solusi paling cepet, paling lengkap ing industri kanggo gawe jadwal lan nuntun rapat kanthi otomatis ing saben tahap siklus pelanggan. 

Jadwalake Tur karo Chili Piper

Skenario 1: Nggawe jadwal kanthi mlebu mlebu

  • masalah: Nalika prospek njaluk demo ing situs web sampeyan, wis 60% liwat proses tuku lan siyap ngobrol. Nanging rata-rata wektu nanggepi 48 jam. Prospek sampeyan wis pindhah menyang pesaing utawa ora lali babar pisan. Mula 60% panjaluk rapat mlebu ora bisa dipesen. 
  • Solution: Concierge - alat penjadwalan mlebu sing kalebu ing Rapat Chili. Concierge minangka panjadwal online sing gampang digabung karo formulir web sing ana. Sawise formulir dikirim, Concierge nduweni kualifikasi timbal, rute menyang wakil penjualan sing bener, lan nampilake panjadwal swadaya sing gampang kanggo prospek sampeyan Booking time - kabeh mung sawetara detik.

Skenario 2: Penjadwal pribadi liwat email 

  • masalah: Ngrencanakake rapat liwat email minangka proses sing mumetake, njupuk pirang-pirang email bolak-balik kanggo konfirmasi wektu. Nambah akeh wong ing persamaan kasebut meh ora bisa ditindakake. Paling apik, butuh sawetara dina kanggo pesen wektu. Paling ora apik, sing diundang sampeyan nyerah lan rapat ora bakal kelakon. 
  • Solution: Booking Instan - rapat multi-wong, dipesen nganggo email kanthi siji klik. Instan Booker minangka ekstensi jadwal online (kasedhiya ing G Suite lan Outlook) sing digunakake repesisi kanggo rapat kanthi cepet liwat email. Yen sampeyan kudu koordinasi rapat, cukup entuk sawetara wektu rapat sing kasedhiya lan lebokake ing email menyang siji utawa pirang-pirang wong. Panampa bisa ngeklik salah sawijining wektu sing disaranake lan kabeh wong entuk pesenan. Klik siji banjur wis ana. 

Skenario 3: Ngrencanakake telpon handoff timbal 

  • masalah: Jadwal rapat handoff (aka. Serah terima, kualifikasi, lsp) minangka proses bolak-balik. Titik handoff khas antarane SDR lan AE (utawa AE nganti CSM) yaiku rapat sing dipesen. Nanging aturan distribusi timbal nggawe tantangan kanggo para republik supaya rapat kanthi cepet lan mbutuhake spreadsheet manual. Iki nyebabake wektu tundha lan ora ditampilake, nanging uga nambah risiko distribusi timbal, masalah kinerja, lan moral sing ora adil. 
  • Solution: Booker Instan - rapat handoff buku saka ngendi wae sawetara detik. Ekstensi 'Booking Instan' integral karo Salesforce, Gmail, Outlook, Salesloft, lan liya-liyane, saengga repetisi bisa pesen rapat saka ngendi wae sawetara detik. Pratama otomatis diarahake menyang pamilik sing bener dadi repetisi bisa pesen rapat tangan ing kalender sing bener, saben wektu, tanpa kudu nggoleki liwat spreadsheet. 

Nyuwun Demo Piper Chili

Acara Chili

Kanthi Acara Chili, gampang kanggo para pemasar acara supaya pesenan rapat pra-acara sing lancar kanggo wakil penjualan, kesempatan sing akurat lan otomatis sing digawe ing acara tartamtu kasebut, lan manajemen lokasi sing apik kanggo owah-owahan penjadwalan detik pungkasan lan kasedhiyan ruangan.

Skenario 1: Rapat Acara Pra-Pesenan

Pesen Acara karo Chili Piper

  • masalah: Nuju acara, umume wakil penjualan kudu gawe jadwal rapat kanthi manual. Iki tegese email bolak-balik kanthi prospek nyoba koordinasi tanggalan lan ruang rapat. Secara sakabehe, iki nggawe akeh ngelu lan kebingungan kanggo wakil, pelanggan, lan manajer acara - pemain penting sing kudu ngatur kapasitas kamar rapat lan ngerti rapat sing kedadeyan, kapan. Kabeh proses iki biasane dikelola ing spreadsheet.
  • Solution: Kanthi Acara Chili, saben rep duwe link pesenan unik sing bisa dituduhake karo prospek sadurunge acara - nggawe jadwal lan koordinasi kamar dadi proses siji klik. Rapat pesenan uga ditambahake ing Kalender Check-In - Kalender terpusat sing digunakake manajer acara kanggo nglacak saben rapat sing kedadeyan ing lantai acara.

Skenario 2: Pelaporan Rapat Acara lan ROI

Pelaporan Acara karo Acara Chili dening Chili Piper

  • masalah: Manajer Acara (uga Pemasar Acara) berjuang kanthi nglacak rapat acara ing Salesforce lan mbuktekake ROI acara. Nglacak saben rapat ing konferensi minangka proses manual kanggo manajer acara. Dheweke kudu ngoyak wakil penjualan, ngatur macem-macem tanggalan, lan nglacak kabeh sing ana ing spreadsheet. Uga ana proses manual kanggo nambah saben rapat menyang kampanye acara ing Salesforce sing mbutuhake wektu. Nanging kabeh perlu kanggo mbuktekake ROI. 
  • Solution: Acara Chili integral kanthi mulus karo Salesforce, mula saben rapat sing dipesen kanthi otomatis dilacak ing kampanye acara. Tanggalan Check-in kita uga gampang kanggo manajer acara nglacak acara sing ora ditampilake lan nganyari rapat ing Salesforce. Iki nggawe luwih gampang nglaporake babagan ROI acara lan fokus kanggo nglakokake acara sing apik.  

Nyuwun Demo Piper Chili

Kothak Chili (saiki ing beta pribadi)

Kanggo tim penghasilan sing nggunakake email kanggo komunikasi karo prospek lan pelanggan, Chili Piper Inbox nyedhiyakake cara sing gampang, efisien, lan terintegrasi supaya tim bisa kerja bareng kanthi kolaborasi luwih akeh, duwe visibilitas menyang data pelanggan, lan menehi pengalaman pelanggan sing ora ana gesekan.

Skenario 1: Kolaborasi internal babagan email

Komentar Inbox Chili dening Chili Piper

  • masalah: Email internal dadi kekacoan, mbingungake, lan angel diatur. Email ilang, sampeyan kudu nyaring atusan CC / Maju, lan pungkasane ngrembug babagan offline utawa ing obrolan sing ora ana kontek lan ora ana sing kacathet.
  • Solution: Komentar Inbox - fitur email kolaborasi ing Chili Inbox. Kaya dene kolaborasi sampeyan ing Google Docs, fitur Komentar Inbox kita ngidini sampeyan nyorot teks lan miwiti obrolan karo anggota tim ing kothak mlebu sampeyan. Iki nggawe gampang muter loop anggota tim kanggo menehi saran, pitulung, disetujoni, pembinaan, lan liya-liyane. 

Skenario 2: Nggoleki wawasan akun

Nggoleki Akun karo Chili Piper

  • masalah: Kanggo ngerti tenan apa sing kedadeyan karo akun sadurunge sampeyan warise, butuh sawetara jam nggoleki kerja liwat kegiatan Salesforce, mriksa kegiatan ing alat Sales Engagement, utawa nyaring CC / Maju ing kothak mlebu.
  • Solution: Intelijen Akun - fitur intelijen email ing Inbox Chili. Kanthi Kothak Chili, sampeyan duwe akses menyang riwayat email saindhenging tim ing akun apa wae. Fitur Intelijen Akun nggawe sampeyan cepet ngakses saben ijol-ijolan email karo akun tartamtu, kabeh saka njero kothak mlebu. Iki nggawe gampang nyedhak saben email kanthi konteks sing sampeyan butuhake. 

Nyuwun Demo Piper Chili

Babagan Chili Piper

Didhisiki ing 2016, Chili Piper duwe misi kanggo nggawe rapat lan email kanthi luwih otomatis lan kolaboratif kanggo bisnis. 

  • Testimoni Chili Piper - Apollo
  • Testimonial Chili Piper - PatientPop
  • Testimoni Chili Piper - Simplus
  • Testimonial Chili Piper - Conga

Chili Piper fokus kanggo ngotomatisasi proses kuno ing penjadwalan lan email sing nyebabake gesekan lan penurunan proses sing ora perlu - nyebabake nambah produktivitas lan tingkat konversi ing saindhenging corong. 

Beda karo cara tradisional manajemen timbal mlebu, Chili Piper nggunakake aturan cerdas kanggo nduweni kualifikasi lan nyebarke petunjuk menyang repetisi sing tepat sacara real-time. Piranti lunak kasebut uga ngidini perusahaan ngotomatisasi handoff timbal saka SDR nganti AE lan rapat buku saka kampanye pemasaran lan acara langsung. Kanthi situs sing disetel sabanjure ing email, Chili Piper bubar ngumumake Chili Inbox, kothak mlebu kolaborasi kanggo tim penghasilan.

Perusahaan kaya Square, Twilio, QuickBooks Intuit, Spotify, lan Forrester nggunakake Chili Piper kanggo nggawe pengalaman sing apik banget, lan baline, ngonversi tikel kaping pindho dadi rapat sing dianakake.

Nyuwun Demo Piper Chili

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.