Peran Anyar Kepala Teknologi Pemasaran

pimpinan petugas teknologi pemasaran

Aku seneng banget karo ide saka Chief Revenue Officer sing nyelarasake pemasaran lan sales dadi departemen sing kohesif. Nalika aku yakin isih duwe jasa, ing Kepala Petugas Teknologi Pemasaran kamungkinan uga menarik. Nalika makarya karo akeh perusahaan gedhe, ana korélasi langsung antarane ketidakmampuan perusahaan kanggo nggunakake metodologi anyar kanthi cepet lan njaga kepincut lan departemen teknologi. Kesalahan kalebu risiko lan ganjaran. Departemen TI ngatur risiko. Departemen pemasaran ngatur hadiah.

Iki peran saka Kepala Petugas Teknologi Pemasaran ditulis dening Kai Biru. Sanajan aku ora yakin ana wong sing duwe judhul asline, mesthine akeh eksekutif pemasaran sing nganggo topi kasebut. Kanthi njamin manawa ana wong sing tanggung jawab kanggo risiko lan hadiah, sampeyan duwe wong sing bisa pindhah kanthi cepet, lan nggawe manawa teknologi kasebut aman lan dipercaya.

Kunci kanggo perspektif infographic yaiku otomatisasi pemasaran nyathet bagean pangeluaran IT sing luwih gedhe lan tanggung jawab kanggo entuk bathi sing luwih gedhe lan luwih gedhe. Amarga iku, mbutuhake sumber daya tartamtu sing ngerti cara milih teknologi pemasaran.

TheNewRoleofChiefMarketingTechnologyOfficer 50364ceff2443

3 Komentar

  1. 1

    Aku mikir sampeyan pancen duwe dhuwit, Douglas. Kadhangkala, kita lali yen bagean "informasi" "Teknologi Informasi" kanggo tujuan pemasaran - supaya efisiensi lan pungkasane bisa adol produk lan layanan liyane. Garis kasebut kabur lan kita kabeh mung kudu akur. 😉

  2. 2

    CMTO kayane padha karo peretas pertumbuhan sing duwe tanggung jawab luwih akeh babagan merek, olahpesen, lan manajemen (kanthi asumsi pertumbuhan minangka fokus utama pemasaran). Aku kepengin weruh kepiye cepet pamindhahan CMTO lan apa keputusan nggawe data. Aku nemokake akeh CMO hebat sing ngaku pemasaran data adhedhasar data nanging isih fokus karo metrik kesombongan lan ora ngerti pangembangan utama.

  3. 3

    Coach
    Outlet,

    Tas tangan sing digawe dening desainer terkenal pancen bisa nggodha
    wanita saiki.

    Pelatih Outlet
    On-line,

    Duwe tas sing selebriti terkenal mesthi nggawe wanita rumangsa
    manteb ing ati

    Coach
    Outlet 2012,

    Wanita rumangsa ora bisa ditolak kanggo tampil gayane lan seksi.

    Coach
    Outlet,

    Dheweke misuwur amarga desain elegan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.