Marketing Social MediaContent MarketingE-commerce lan EceranTeknologi sing MunculVideo Pemasaran & PenjualanpartnersEnablement Sales

Chekkit: Pusatake Manajemen Review Sampeyan, Obrolan Situs Web, Pesen Teks, Lan Malah Nglumpukake Pembayaran Ing Kothak Masuk Kabeh-In-One Iki

Yen sampeyan miwiti nambah saluran lan strategi sing kudu digunakake bisnis lokal kanggo ngatur reputasi, nanggapi pimpinan, komunikasi karo pelanggan, lan nampa pembayaran…

  • Ulasan – nyawa saka bisnis lokal iku visibilitas ing paket peta telusuran lokal... lan njaluk lan ngumpulake review konsisten saka pelanggan iku penting.
  • kasedhiyan – panuku ngarepake respon, supaya duwe saluran chatting ngatur ngendi prospek lan pelanggan bisa njaluk informasi saka bakal mungkasi pengunjung saka bouncing kanggo saingan.
  • Kesederhanaan – kanggo bisnis, ngatur komunikasi antarane medium lan saluran bisa nggegirisi. Nyederhanakake olahpesen menyang kothak mlebu kabeh-ing-siji bisa nambani sirah kasebut.

Iku mesthi nyenengake kanggo ndeleng platform sing bisa nyederhanakake lan nyelarasake fitur lan fungsi sing padha tinimbang mbutuhake bisnis kanggo tuku lan ngatur macem-macem platform. Chekkit wis rampung iki kanthi sentralisasi prospek lan komunikasi pelanggan menyang kothak mlebu kabeh-ing-siji.

Tur Produk Chekkit

Chekkit iku luwih saka mung a manajemen maneh alat - iku cara sing luwih apik kanggo komunikasi. Kumpulake ulasan sing apik, pengunjung situs web teks, entuk bayaran, lan simpen kabeh obrolan pelanggan ing sak panggonan.

Produk Chekkit Kalebu

  • webchat - duwe obrolan pribadi karo pimpinan lan pelanggan ing kothak mlebu siji kanggo pesen langsung, obrolan teks, lan malah olahpesen teks.
  • video Chat - nyambung adoh karo pelanggan, ngedongkrak dodolan, lan nambah dhukungan pelanggan.
  • Manajemen Review - njaluk, mriksa, nanggapi, lan ngawasi ulasan pelanggan sing dikirim kanggo bisnis sampeyan.
  • Wangsulan Smart - nanggapi potensial lan pelanggan kanthi otomatis nganggo chatbot. Platform kasebut bisa gampang nangani tanggapan otomatis kaya nanggapi karo jam lan lokasi sing dijadwalake.
  • Kampanye – push pesen menyang kabeh kontak.
  • Nglumpukake Bayaran – invoice lan ngumpulake pembayaran liwat pesen teks!
  • integrasi - Integrasi karo Shopify, WooCommerce, Salesforce, Slack, Google Workspace, Google Analytics, utawa akeh platform liyane liwat Zapier. Iki ngidini sampeyan ngirim pesen lan mriksa undhangan kanthi otomatis adhedhasar tumindak ing aplikasi liyane.
  • Aplikasi Mobile - ngatur kabeh saka aplikasi iOS utawa Android.
  • Multi-lokasi – yen sampeyan bisnis perusahaan karo macem-macem bisnis, Chekkit bisa ndhukung sing uga.

Chekkit nawakake akeh dhukungan, akeh pilihan, lan malah sawetara fitur liyane nalika kurang saka 1/3 saka platform pesaing. Wong-wong iki bakal kerja kanthi apik lan aku ndeleng kita bisa kerja tanpa wates.

Todd Renard, Marketing lan Outreach Manager, Solar Connection Inc.

Paket dhasar terjangkau lan duwe kabeh sing dibutuhake. Yen sampeyan pengin malah njupuk munggah kedudukan karo jadwal, a landline textable, lan fitur canggih liyane ana paket premium sing luar biasa diregani uga.

Coba Chekkit Gratis!

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka Chekkit lan nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web