Cheetah Digital: Cara Nggawe Pelanggan ing Ekonomi Trust

Cheetah Digital

Pelanggan wis nggawe tembok kanggo nglindhungi awake dhewe saka aktor sing ala, lan wis nambah standar kanggo merek sing nggunakake dhuwit.

Pelanggan pengin tuku saka merek sing ora mung nduduhake tanggung jawab sosial, nanging sing uga ngrungokake, njaluk idin, lan nggawe privasi kanthi serius. Iki sing diarani ekonomi dateng, lan kabeh merek kudu duwe strategi utama.

Exchange Nilai

Kanthi individu sing mbukak luwih saka 5,000 pesen pemasaran saben dina, merek kudu ngupayakake nggawe wayahe sihir sing narik perhatian lan nggampangake keterlibatan langsung karo konsumen. Nanging kepiye merek ritel bisa ngilangi pemasaran gangguan tanpa serem?

Wangsulane yaiku menehi ijol-ijolan nilai sing nyata. Ing ijol-ijolan nilai yaiku para pemasar nawakake konsumen kanggo males perhatian, keterlibatan, lan data preferensi. Lan ora mesthi ana diskon utawa hadiah huruf abang; konten eksklusif, kudos sosial, rekomendasi pribadi, lan titik kasetyan uga bisa dadi katalitian kanggo nglumpukake data pilihan lan data pihak-pihak sing dilaporake dhewe. 

Merek kudu ora tuku data sing cerdik, pihak katelu, lan ngintip konsumen, lan luwih becik golek hubungan sing luwih jujur, langsung, lan saling berharga karo konsumen. Iki ora mung menehi merek, nanging nyedhiyakake ijol-ijolan regane kanggo data, keterlibatan, lan kasetyan konsumen supaya merek bisa langsung nyambung karo konsumen lan nuwuhake inisiatif sing luwih dipersonalisasi.

Paradoks Privasi

Pemasar sing apik ngerti yen unggul ing jaman konsumen yaiku nggawe pengalaman merek sing disesuaikan karo kebutuhan pelanggan. Nanging nalika seneng lan relevan sing ana gandhengane karo personalisasi kasebut, konsumen uga cepet nahan data pribadine lan nuntut tambah akeh privasi kanthi online. Masalah iki dadi tambah mudha maneh amarga ana skandal kepercayaan utama lan pelanggaran data sing nyebabake undang-undang lan peraturan perlindungan data sing saya ketat. Nanging data pribadi lan pemasaran sing ditarget bisa diterusake. 

Dadi, apa sing kudu ditindakake para pemasar? Iki yaiku paradoks privasi. Konsumen kanthi bebarengan ngarepake privasi lan pengalaman merek sing disesuaikan. Apa sampeyan bisa ngirim kalorone? Wangsulan cekak a ya. Kanthi pendekatan anyar kanggo data konsumen, komitmen kanggo keamanan ing saben level organisasi, lan waspada, proaktif tumrap manajemen risiko, merek bisa nyengkuyung pangarepan transparansi lan kontrol para konsumen, nalika isih seneng karo pengalaman pribadi sing didukung dening data.

Cheetah Digital

Cheetah Digital minangka panyedhiya solusi keterlibatan pelanggan lintas-saluran kanggo para pemasar modern. Cheetah ngerti merek saiki mbutuhake solusi kanggo nyedhiyakake keamanan, kemampuan lintas-saluran, mekanika ijol-ijolan nilai, lan pengalaman sing sejatine dikarepake para pelanggan.

Awal taun iki, Cheetah Digital dadi dikenali kanggo platform kasetyan lan makarya karo Van. Didhukung dening Cheetah Loyalty, Vans nggawe Keluarga Vans, program kasetyan interaktif lan intuisi sing dirancang kanggo ngenali, menehi hadiah, lan ngrayakake penggemar babagan sapa sejatine lan apa sing dikarepake. Program iki nggampangake obrolan rong arah karo konsumen.

Anggota entuk akses menyang kontes lan pengalaman eksklusif, alas kaki lan aksesoris khusus, lan pratinjau rilis produk sing bakal teka. Kajaba iku, anggota entuk nilai kanggo blanja lan melu merek. Kurang saka rong taun, Vans narik luwih saka 10 yuta anggota kanggo Keluarga Vans ing Amerika Serikat lan anggota program nggunakake 60 persen luwih akeh tinimbang sing dudu anggota. 

Suite Keterlibatan Pelanggan Digital Cheetah

Suite Keterlibatan Pelanggan Digital Cheetah nggawe nilai wektu antarane pelanggan lan merek. Nggabungke ambane lan ambane platform data sing kuat kanthi kapabilitas eksekusi salib wektu nyata, kanthi solusi tunggal. Suite Keterlibatan Pelanggan kalebu:

  • Pengalaman CheetahNgirim pengalaman akuisisi pelanggan digital interaktif sing ngidini merek nglumpukake data pihak katelu lan nol, lan ngamanake idin sing dibutuhake kanggo nglakokake kampanye pemasaran lintas-saluran sing cocog lan sukses.
  • Pesen Cheetah - Mbisakake para pemasar nggawe lan ngirim kampanye pemasaran pribadi sing relevan ing kabeh saluran lan titik tutul.
  • Kasetyan CheetahMenehi pemasar kanthi alat kanggo nggawe lan ngirim program loyalitas unik sing ngasilake hubungan emosional ing antarane merek lan para pelanggan.
  • Platform Data Keterlibatan Cheetah - Lapisan data dhasar lan mesin personalisasi sing ngidini para pemasar bisa drive data saka wawasan cerdas kanthi tumindak kanthi kacepetan lan skala.

Kanthi 3,000 pelanggan, 1,300 karyawan, lan ana ing 13 negara, Cheetah Digital mbantu para pemasar ngirim luwih saka 1 milyar pesen saben dina.

Ngomong karo Ahli Digital Cheetah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.