Praktik Kaca Checkout Praktik Paling Apik

priksa optimalisasi kaca

Pangoptimal Situs Web Visual nggunakake data saka liwat 150 nggunakake studi kasus kanggo nggawe infographic iki sing nemtokake elemen utama menyang kaca checkout sing sukses. Intine infographic ora nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo rampung; yaiku nyedhiyakake dhaptar priksa kanggo nyoba lan ngoptimalake.

68% kabeh pengunjung e-commerce ninggali bagan blanja kanthi 63% saka $ 4 triliun kasebut bisa pulih

Infographic mbukak liwat papat elemen kanggo ngrancang kaca checkout sing nambah konversi:

  1. Fungsi Kaca Checkout - nggawe akun, formulir prefilling, opsi pembayaran, opsi pengiriman, konfirmasi, lan kemampuan nyetak.
  2. Kagunaan Kaca Checkout - validasi formulir, instruksi sing jelas, bilah kemajuan, ringkesan, nyegah gangguan lan menehi tata letak logis.
  3. Keamanan Kaca Checkout - isyarat validasi keamanan pihak katelu, validasi keamanan pembayaran, SSL, lan sertifikat Validasi Lengkap, lan informasi kontak.
  4. Desain Kaca Checkout - skema warna, ukuran gambar, kesederhanaan, ajakan-tumindak sing jelas, produk sing gegandhengan, produk sing disaranake, lan opsi produk.

Sajrone pirang-pirang taun, aku yakin manawa sampeyan mriksa situs e-commerce sing paling populer, sampeyan bakal nemokake sawetara tata letak lan elemen populer sing wis diuji lan menehi pengalaman checkout sing unggul. VWO nyaranake supaya nyoba kanggo saben situs, amarga saben situs nyedhiyakake pengalaman sing beda-beda.

Praktik Kaca Checkout Praktik Paling Apik