Dhaptar Priksa Bangunan lan Pemasaran Aplikasi Ponsel Sampeyan

Aplikasi Mobile

Pangguna aplikasi seluler asring banget melu, maca pirang-pirang artikel, ngrungokake podcast, ndeleng video, lan sesambungan karo pangguna liyane. Ora gampang nggawe pengalaman seluler sing bisa digunakake!

Dhaptar Priksa 10-Langkah Kanggo Mbangun & Milih Aplikasi sing Sukses rinci babagan tumindak sing dibutuhake - langkah demi langkah saka konsep aplikasi kanggo diluncurake - kanggo mbantu aplikasi supaya bisa sukses kanthi maksimal. Dadi model bisnis kanggo pangembang lan pengarep-arep kreatif, infographic kasebut kasusun saka cathetan dhasar lan titik operasional uga tips kanggo sukses umum.

Dhaptar Dhaptar Aplikasi Seluler kalebu:

  1. Strategi Aplikasi Seluler - jeneng, platform lan kepiye sampeyan bisa entuk penghasilan.
  2. Analisis kompetitif - Sapa sing ana ing njaba, apa sing ditindakake lan ora bisa mbedakake aplikasi seluler sampeyan?
  3. Persiyapan situs web - ing endi sampeyan bakal ningkatake aplikasi, tombol panggonan kanggo pangguna seluler, utawa masang informasi meta sing nampilake aplikasi sampeyan?
  4. Mbangun App Sampeyan - kepiye sampeyan ngoptimalake desain kanggo pangguna lan piranti lan nggabungake kanthi sosial?
  5. Pangujian Panganggo Aplikasi Mobile - rilis versi beta liwat alat kaya TestFlight kanggo ngenali bug, njaluk umpan balik, lan mirsani panggunaan aplikasi sampeyan.
  6. Optimization Toko Toko - gambar lan konten sing diwenehake ing toko aplikasi bisa nggawe prabédan gedhe manawa wong ndownload utawa ora.
  7. Creative Marketing - Apa video, trailer, gambar lan infografis sing bisa disebarake kanggo promosi aplikasi seluler sampeyan?
  8. Aktivitas Media Sosial - Aku bisa uga wis nembung promosi iki lan nggabungake karo kreatif, nanging sampeyan kudu asring nuduhake kapabilitas app ing sosial ... ing ngendi sampeyan bakal njupuk akeh pangguna.
  9. Pencet Kit - Rilis pers, tangkapan layar, profil perusahaan lan dhaptar situs sing ditarget kanggo ngandhani manawa aplikasi sampeyan wis teka!
  10. Anggaran Pemasaran - Sampeyan duwe anggaran pangembangan… apa anggaran pemasaran kanggo aplikasi sampeyan?

Iki minangka dhaptar priksa sing apik, nanging ora ana rong langkah PENTING:

  • Ulasan Aplikasi - Nyuwun review saka pangguna aplikasi seluler ora mung bakal mbantu ngoptimalake lan ngapikake versi sabanjure aplikasi, uga bakal nambah aplikasi sing apik ing ndhuwur peringkat aplikasi seluler.
  • Kinerja App - Ngawasi kinerja aplikasi liwat app Annie, SensorTower, utawa AppFigures kanggo ngawasi pangkat, kompetisi, monetisasi, lan ulasan minangka kunci kanggo ningkatake kinerja aplikasi seluler.

10-langkah-priksa-kanggo-mbangun-pasar-seluler-app

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.