Cara Priksa Peringkat Domain miturut Kata Kunci ing Mobile lan Desktop

20120418 203913

Semrush.comKunci strategi pemasaran mesin telusuran sing sukses yaiku ngerti tembung kunci sing digunakake pengunjung mesin telusuran kanggo nemokake perusahaan sampeyan. Sampeyan bakal kaget amarga akeh perusahaan sing dakkandhakake sing durung nindakake riset tembung kunci.

Asil saka ora nindakake riset ing strategi pemasaran online yaiku perusahaan sampeyan bakal diidentifikasi kanthi istilah sing ora relevan - narik kawigaten pengunjung sing salah menyang situs web utawa blog sampeyan. Google duwe sing sederhana alat kunci adhedhasar telusuran sing nganalisa situs sampeyan lan menehi saran babagan tembung kunci lan tembung sing ditemokake… wiwitan sing apik yen sampeyan ana ing dalan sing bener.

Nalika sampeyan terus ngawasi tembung kunci lan situs sampeyan, Google Webmaster nyedhiyakake riwayat istilah sing wis ditemokake ing mesin telusuran, uga istilah sing digoleki panelusur menyang situs web sampeyan.

Nanging sing kaget, ora ana alat Google sing nggabungake kabeh strategi ing toolkomprehensif kanggo perusahaan nganalisa tembung kunci, mbandhingake karo kompetisi, lan nglacak peringkat mingguan. Ngendi Semrush teka menyang gambar.

semrush

Semrush minangka alat sing kuat kanggo analisis Kata Kunci lan Panelusuran. Mangkene dhaptar cendhak fitur:

  • Temokake situs pesaing kanthi tembung kunci Google umum
  • Goleki dhaptar tembung kunci Google kanggo situs apa wae
  • Goleki dhaptar tembung kunci AdWords kanggo situs apa wae
  • Priksa kaca dhasar pesaing sampeyan kanggo lalu lintas SE lan AdWords
  • Priksa tembung kunci buntut dawa kanggo domain apa wae
  • Goleki lalu lintas SE lan AdWords kira-kira kanggo domain apa wae
  • Deleng belanja situs kanggo AdWords
  • Goleki tembung kunci sing gegandhengan (lan biaya murah) kanggo ngoptimalake kampanye AdWords
  • Temokake pengiklan potensial kanggo situs apa wae
  • Temokake calon penjual lalu lintas kanggo situs sampeyan

Lan saiki kanthi peluncuran Algoritma Google diganti kanggo njamin asil telusuran seluler mung duwe situs sing dioptimalake seluler, Semrush uga ngluncurake ngawasi telusuran seluler!

  1. Kanggo mriksa keramahan seluler situs web, bukak Semrush Ringkesan, lan ketik jeneng situs web. Ing sisih ndhuwur laporan, sampeyan bakal sok dong mirsani pamilih sing ngidini sampeyan ngalih saka data desktop menyang data seluler. Klik lambang sing cocog kanggo ndeleng seluler Analytics data lan nampilake visibilitas situs web ing piranti seluler.
  2. Widget Kinerja Seluler nuduhake rasio URL situs web sampeyan sing katon ing SERP kanthi label "ramah seluler" kanggo sing ora ana.
  3. Grafik Kinerja Panelusuran nuduhake jumlah tembung kunci sing diurutake situs web ing 20 asil telusuran organik lan mbayar Google seluler paling dhuwur.
  4. Bagan Distribusi Posisi nuduhake distribusi tembung kunci sing ana peringkat situs web ing 20 asil telusuran seluler Google paling dhuwur.
  5. Asil diklompokake dening mobile-loropaken lan seluler-ora grapyak kriteria Sampeyan bisa ndeleng tembung kunci ndhuwur.
  6. Sampeyan uga bisa ndeleng pesaing utama ing telusuran seluler.
  7. Sampeyan bisa ndeleng data sing padha kanggo asil telusuran sing dibayar.
  8. Kanggo ndeleng kepiye peringkat situs web ing asil telusuran organik seluler, bukak Semrush → Panaliten Organik → Posisi. Laporan iki nyathet tembung kunci sing situs web peringkat ing 20 asil telusuran seluler Google paling dhuwur, lan posisi domain kanggo masing-masing.
  9. URL sing diwenehi label mobile-loropaken ing asil telusuran bakal ditandhani nganggo lambang ponsel
  10. .

Posisi Panelusuran Organik nganggo Mobile

Nomer kaca web sing akeh tanpa lambang iki kudu dianggep minangka peringatan, amarga situs web sampeyan bisa dihukum. Kanggo ngindhari penalti saka Google lan nambah pengalaman telusuran seluler pangguna ing situs web, sampeyan kudu ngoptimalake kaca web miturut praktik sing ramah seluler. Disaranake desain web responsif.

Ringkesan Domain Telusuran Seluler

Ngenali tembung kunci sing digunakake prospek lan klien kanggo nemokake sampeyan liwat mesin telusuran, sampeyan kudu sukses. Nggawe situs web kelas internasional sing apik, informatif, ora ana gunane yen ora bisa ditemokake kanthi telusuran sing relevan! Blogku sejatine minangka conto sing apik… Aku nambah situs kanthi organik lan terus nambah konten amarga aku kepenak. Saiki aku ngawasi rangking tembung kunci kanthi aktif!

Asilé yaiku lalu lintas sing relevan wis dipikolehi liwat rangking mesin telusuran organik. Yen aku nganalisa analisis tembung kunci komprehensif 1,600 postingan blog kepungkur lan njamin manawa aku nggunakake tembung kunci kasebut kanthi efektif, aku ora ragu manawa bakal dadi topik topik pemasaran paling akeh.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.