Investasi Murah ing Audio Bakal Ningkatake Keterlibatan Video

Depositphotos 24528473 s

Salah sawijining sebab kenapa kita miwiti seri video iki yaiku nuduhake gampang banget ngrekam lan nerbitake video kanggo mbantu strategi pemasaran sampeyan kanthi umum. Bukak Mac utawa PC modern saiki lan wis kasedhiya kamera lan mikropon internal kanggo ngrekam video sabanjure 1 menit. Gawe program rekaman internal banjur sampeyan lunga! Ana siji masalah cilik.

Mikrofon sing mlebu ing njero pancen nggegirisi. Apa sampeyan ngerti manawa wong bakal mandheg nonton video sing apik nganggo audio sing apik tenan…. lan nonton video kanthi video kualitas apik tenan nanging audio sing apik? Audio minangka kunci keterlibatan video. Lan sampeyan ora prelu nggawe investasi gedhe ing peralatan audio. Aku pengin mbuktekake kanthi ngrekam video ing ngisor iki.

We tuku a mikropon lavalier murah ing Amazon… Regane $ 60 plus pengiriman lan penanganan. Sampeyan bakal ngrungokake kresek saka kono lan rada sepele, nanging dibandhingake karo mikropon internal ing tampilan $ 1,000 Apple Thunderbolt, pancen wengi lan awan. Priksa manawa nonton kabeh video kanggo ngrungokake bedane.

Mikrofon wiwitan sing apik yaiku Audio-Technica AT2005USB Mikropon Dinamis USB / XLR lan ana ing sangisore $ 100. Kita nggunakake kanggo podcast, rekaman video lan uga telpon Skype. Iki portabel lan gampang digawa ing dalan.

Yen sampeyan pengin metu kabeh, sampeyan bisa tuku sawetara Sennheiser EW122PG3-A Kamera Mount Wireless Lavalier Microphone Systems lan Zoom PodTrak P4 Podcast Recorder. Siji-sijine kekurangane yaiku yen sampeyan ora bisa masang mikropon lavalier menyang kamera, sampeyan kudu nggunakake recorder Zoom lan banjur masangake audio lan video mengko karo piranti lunak editing video. Nanging, kita bakal uwal saka dununge sing gampang, sing beda karo seri iki.

Sanggahan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki kanggo Amazon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.