Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Dashboard Chartio

Sawetara dashboard solutiosnha duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae.

Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio

Kanthi nyambung menyang kabeh sumber data sampeyan, Chartio ngidini sampeyan nggabungake kabeh data pemasaran kanggo nglacak kinerja lan atribusi. Iki nggawe para pemasar bisa didhukung data lan ROI kanthi nggawe kampanye sing bisa diulang lan bisa diukur. Paling apik, Chartio nyedhiyakake antarmuka panganggo sing apik kanggo nggawe dashboard sing apik kanggo ngetung pengaruh pemasaran sampeyan menyang kepemimpinan klien utawa perusahaan sampeyan.

Ndhaptar Gratis

Rega cocog karo platform dashboard liyane, wiwit $ 249 US saben wulan. Sing kalebu kapabilitas nuduhake, ndhukung peran pangguna campuran, self-onboarding intuisi, akses tanpa wates kanggo latihan online, dhukungan komunitas lan email.

Integrasi ing njaba kothak kalebu Amazon Redshift, Google Analytics, Google BigQuery, MySQL, Amazon RDS, CSV File Uploads, IBM DashDB, IBM DB2, Google Cloud SQL, Heap, Heroku, HPE Vertica, Hubspot, Marketo, Microsoft Azure, Oracle, PostgreSQL, Rackspace Cloud, Salesforc, Segmen, Snowflake, SQL Server, Data Harta, VoltDB, Bisa Digunakake, Zendesk.

Sambungan Mitra kalebu Astronom, Blend, Fivetran, Keboola, Matillion, Segment, Stitch, Treasure, xplenty. Integrasi iklan kalebu AdRoll, Bing Ads, Datorama, DoubleClick, Facebook Ads, Google Ads, Liveramp, Outbrain, Sizmek, lan Yahoo Gemini.

  • Web Analytics Integrasi dashboard kalebu Appsee, Google Ecommerce, Google Tag Manager, Mixpanel, lan Snowplow.js.
  • Analisis Seluler Integrasi dashboard kalebu Adjust, Android, Appsflyer, Apsalar, Google Analytics 360 Suite, Kochava, Tenjin, Tune, Unity, Xamarin, lan iOS. Integrasi otomatis kalebu Delighted, FormKeep, Particle, Urban Airship, Webhooks, lan Zapier.
  • CRM, CMS lan Otomatisasi Pemasaran Integrasi dashboard kalebu Base CRM, Close.io, Konten, Pardot, SalesforceIQ, lan Yotpo. Integrasi email kalebu Kampanye Aktif, Customer.io, Drip, Freshdesk, Iterable, Klaviyo, Mailchimp, Mailjet, Mandrill, Nudgespot, Sendgrid, Sendwithus, SparkPost, lan Vero.
  • dhukungan Integrasi dashboard kalebu Desk.com, Intercom, Jira, lan Zopim.
  • Pembayaran integrasi dashboard kalebu Recurly, Square, lan Stripe.
  • Bisnis lan Produktivitas integrasi dashboard kalebu Aftership, Asana, Basecamp, Braintree, Branch, E-Conomic, GitLab, Github, sheet Google, Hadoop, Harvest, Intuit QuickBooks Online, Magento, MongoDB, NetSuite, Referral SaaSquatch, Shippo, Shopify, Shopify Plus, Taboola, Trello, Twilio, Wootric, Xero, lan Zuora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.