Publikasi Chartbeat: Analytics Web Real-Time

keterlibatan grafis

Kanggo situs sing asring nerbitake lan ngupayakake entuk lalu lintas langsung liwat data tren, platform statistik wektu nyata kaya Chartbeat bisa mbantu menehi wawasan sing dibutuhake kanggo bisnis sampeyan.

chartbeat-publisher-dashboard

Keuntungan utama kanggo Penerbit Chartbeat kalebu

  • Ngerti crita sing diwaca dening para nonton wektu lan perhatian supaya sampeyan bisa menehi strategi keterlibatan dhuwur isi.
  • Nggoleki persis ing kawigaten para pamirsa irungnya, supaya sampeyan bisa adaptasi konten lan supaya para pamaca tetep ana ing kaca.
  • Ngenali jinis konten sing wis kabukten paling populer liwat saham media sosial.
  • Ndeleng wawasan video sing ngluwihi wiwitan main dhasar - deleng konten video apa sing dicekel para pamirso manungsa waé.
  • Ngukur Wektu Ketunangan mbantu sampeyan nglacak konten apa sing paling bisa nggawe pamirsa sing bali.

Chartbeat wis nggawe produk sing ngewangi kabeh tim sampeyan ngerti kepiye para pamirsa nemu kabeh konten sampeyan. Tim sampeyan bisa nyetel, nuduhake, lan ngukur target, nggunakake metrik adhedhasar kualitas sing padha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.