Salin: Panganan Produk Sampeyan Kanggo Harga Situs Web, Afiliasi, Pasar, lan Jaringan Iklan

Manajemen Panganan Saluran

Referensi karo pamirsa minangka salah sawijining kesempatan paling gedhe ing strategi pemasaran digital. Apa sampeyan adol produk utawa layanan, nerbitake artikel, sindikasi podcast, utawa nuduhake video - panggolekan obyek kasebut ing kono, para pamirsa sing relevan penting banget kanggo sukses bisnis sampeyan. Pramila meh saben platform duwe antarmuka pangguna lan antarmuka sing bisa diwaca mesin.

Yen dipikir maneh ing taun iki, lockdowns nggawe ritel lan e-commerce terbalik. Rob Van Nuenen, CEO ahli Channable lan e-commerce, nyedhiyakake perspektif ing ngisor iki babagan gangguan:

  1. Bata lan mortir mbukak toko yen sadurunge ora duwe online. Kagetane sepira cepete toko cilik njedhul lan sing duwe - bubar adol nganggur utawa nganggur nggawe toko kanggo produk sing dikarepake supaya bisa entuk gaji.
  2. Toko online yaiku macem-macem saluran sing adol - global
  3. COVID minangka telpon tangi adol sosial - lan saiki dianggep minangka saluran sing dibutuhake 
  4. Saluran online kaya Google KUNCI kanggo ndhukung komunitas lokal kanthi njaga lokal supaya para pembeli

Platforme, Salin, minangka platform e-commerce global terkemuka sing nguatake para pemasar digital, merek, lan pengecer online kanggo ngatasi tantangan lan kesempatan kasebut.

Apa Panganan Produk?

Umpan produk minangka file digital sing ngemot macem-macem data informasi babagan macem-macem produk. Umpan produk bisa digunakake kanggo sindikasi data kanthi real-time saka platform e-commerce utawa inventaris sampeyan kanthi eksternal menyang sistem liyane - kalebu manajemen afiliasi, platform pemasaran email, media sosial, platform e-niaga, lan / utawa platform manajemen iklan.

apa manajemen feed

Salin: Jual Produk Sampeyan Ing endi wae

Salin nawakake alat online kanggo agensi pemasaran lan pengecer online kanggo ngirim produk utawa layanane menyang macem-macem pasar, mesin perbandingan, lan platform afiliasi. Kanthi Channable, bisnis bisa nyaring, ngrampungake, lan ngoptimalake informasi produk kanthi gampang kanggo entuk asil sing luwih apik. Platform kasebut banjur ngirim informasi sing dioptimalake menyang saluran ekspor sing dipilih (kayata Amazon, Shopping.com, utawa Google).

Fitur Manajemen Panganan Saluran Klebu

  • Kategorisasi produk sing gampang  - Alat manajemen feed ngidini sampeyan ngatur produk supaya cocog karo kategori saluran ekspor. Kanthi Channable, sampeyan bisa langsung nggawe kategori kanthi nggunakake kategorisasi cerdas kanggo sawetara platform iklan sing paling populer. Proses iki bisa nyepetake panyiapan feed anyar kanthi nyata, nggedhekake visibilitas ing saluran, lan nambah jangkauan sampeyan.
  • Aturan yen-banjur-kuat - Biasane, sampeyan butuh pangembang kanggo nganyari feed produk. Kanthi dhukungan alat manajemen feed, aturan sing gampang yen sampeyan ngidini 'kode' dhewe. Aturan kasebut uga bakal ditrapake kanggo produk anyar sing ditambahake ing toko online sampeyan. Sampeyan kanthi tepat bisa ngontrol aliran produk menyang saben saluran ekspor lan ngowahi informasi sekaligus. Alat manajemen feed sing apik bakal menehi saran cepet sawise saben aturan ditrapake ing katalog produk.
  • Pakan data bermutu - Ngekspor feed data sing sehat, sehat, banjur bakal nambah visibilitas online. Umumé, sampeyan kudu cocog karo 'kolom' sing ngemot informasi produk ing feed impor menyang 'lapangan' sing dibutuhake feed ekspor sing dikepengini. Alat manajemen feed ngerti kabeh spesifikasi feed kanggo saluran sing terintegrasi lan tetep nganyari karo pangowahan lan pembaruan.
  • Panganan & API - Priksa manawa informasi produk sing diekspor, kayata stok, tetep akurat bisa mbutuhake wektu akeh. Sawetara pasar nawakake koneksi API menyang toko online sing ngaktifake pertukaran informasi kanthi otomatis ing antarane rong platform kasebut. Alat manajemen feed bisa ngimpor data feed kanthi interval rutin kanggo mesthekake dhaptar produk lan informasi mburi sampeyan diselarasake karo saluran ekspor.

Saiki bisa diimpor saka Lightspeed, Shopify, ecManager, Magento, CCVShop, Divide. Saiki, WooCommerce, Mijnwebwinkel, inRiver, PrestaShop, Shopware, BigCommerce, lan liya-liyane. Nawakake Saluran Luwih saka 2500 situs web perbandingan rega, jaringan afiliasi, lan pasar sing bakal diekspor.

Mlebu Kanggo Salin

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.