3 Wilayah Pangowahan kanggo Platform Sisih Panjaluk ing 2017

platform sisih panjaluk 1

Aman yen sampeyan ujar manawa 2016 dadi pitakon kirim per detik (QPS) Platform Sisih Panjaluk (DSP) lan solusi tuku media lintas-saluran. Apa DSP bisa ngasilake visibilitas 500,000 kesan / detik utawa 3 yuta kesan / detik, kasedhiyan tuku dadi kurang dadi pembeda kompetitif ing kabeh platform tuku media lintas-saluran.

Saiki, sebagian besar merek nganggep manawa DSP kudu diintegrasi kanthi otomatis karo kabeh ijol-ijolan iklan utama nalika ngirim tekan salib kanthi paling ora 1 yuta QPS. Sanalika, yen platform kurang integrasi ad-exchange, perusahaan bakal menehi ganti rugi kanthi nggabungake BidSwitch lan nutul pasokan sing ilang.

Dadi, babagan target pangguna lintas-piranti lan lintas-saluran, apa wae pembeda sing bakal dienggo DSP ing 2017? Apa pengaruh sing bakal gedhe Fortune 1000 merek pariwara nggawe fungsi DSP anyar?

Apa sing kudu digoleki ing 2017:

  1. Data Pihak Pertama

Data pihak katelu, pembelajaran mesin, penawar sing dibangun khusus kanggo tampilan program, algoritma kepemilikan, lan integrasi sing luwih apik karo tumpukan teknologi pemasaran - kayata IBM Unica lan Adobe Neolane - malah ora bisa ngasorake pengembangan potensial kanggo DSP. Iku mung sawetara tema sing duwe kemampuan dadi pembeda kanggo perusahaan AdTech.

Saiki, data pihak pertama minangka salah sawijining aset paling gedhe sing bisa diduweni organisasi. Merek liyane wiwit ngerti regane data pihak kapisan liwat ngatur segmen, pemodelan kaya tampilan, lan meksa data pamirsa menyang DSP kanggo ndorong akuisisi pelanggan wektu nyata utawa kampanye prospek. Nanging, ngatur, nggunakake, lan ngetrapake kanthi nyata kanggo ndorong pemasaran lintas-saluran mesthi dadi tantangan.

Biasane, umume merek ngerti pentinge data pihak pertama. Bagéan iki lan wis maju liwat papan iki sajrone sawetara taun kepungkur. Iki uga minangka bukti kepiye pentinge iki Platform Manajemen Data (DMP), alat pamirsa lan sumber data sing dienggo dening akeh merek (2 nganti 3 saben merek ritel gedhe).

Miturut pendapat saya, langkah sabanjure ing jagad data pihak pertama kalebu otomatis sing didukung dening pembelajaran mesin lan optimalisasi wektu nyata adhedhasar feed data saka macem-macem sumber. DSP sing nduweni kemampuan DMP ing omah lan manajemen pamirsa bakal luwih misuwur tinimbang karo solusi tipe penawar. Kita bakal weruh perusahaan gedhe Fortune 1000 dadi luwih canggih ing programmatis lan miwiti adaptasi DSP kanthi alat pembelajaran mesin proprietari sing disesuaikan kanggo nyelehake macem-macem data pihak katelu.

  1. Data njupuk

Merek Fortune 1000 uga wiwit diwasa nalika nyekel data gedhe - ngleksanakake piranti lunak kaya Hadoop lan Kafka kanggo entuk sabisa-bisa. Merek Fortune 1000 iki uga nganggep nggunakake data iki kanthi cara sing mbantu dheweke luwih ngerti para pelanggan, uga ningkatake "pemicu" wektu nyata utawa pemasaran lintas-saluran sing didhukung dening acara. Akeh merek gedhe sing wiwit ngerteni pembelajaran mesin kepemilikan minangka pembeda lan bisa uga duwe kauntungan substansial.

Apa otomatisasi pemasaran utawa tuku media, pembelajaran mesin nawakake macem-macem kemungkinan. Sayange, aku isih isih menehi rega sing larang banget lan wektu sing dibutuhake kanggo njupuk proyek sing asale saka lemah.

  1. Gabung karo DSPs

Nalika AdTechs wiwit gabung karo DSP, umume ana ing kahanan sing kudu nambah komunikasi data kampanye. Kajaba iku, dheweke kudu miwiti nyinkronake informasi babagan pamirsa kanthi ekosistem solusi sing digunakake dening merek kelas rejeki sing gedhe.

Kajaba iku, kita bakal bisa ndeleng gaya UBX liyane API Gateways ngubungake platform jinis cloud marketing gedhe saka platform ukuran IBM, Adobe, lan SAS kanthi proprietariat utawa 3rd DSP partai lan platform data pamirsa. Adhedhasar tren iki, bisa uga ana luwih akeh akuisisi gaya Adobe sing nunggu kedadeyan ing taun 2017. Perusahaan bakal melu akuisisi - kaya tuku DemDex lan TubeMogul saka Adobe kanggo nambah DSP lan DMP menyang kothak piranti.

Dadi, apa tegese kabeh iki?

Kayane taun ngarep sing luwih angel kanggo DSP amarga kesan QPS mengaruhi target penargetan, pelaporan, keterlihatan lan fungsi liyane, lan dadi fitur standar. Ana area AdTech ing ngendi merek gedhe bakal menehi katrangan penting babagan pola fungsi DSP sabanjure. Minangka pemasar, aku kepengin ndeleng apa sing bakal ditindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.