Ganti Mesin Telusuran ing Safari ing Leopard

menu-safari-searchAku wis nggunakake Safari 4 udakara seminggu. Mung dina iki aku ngerti yen aku ora bisa ngowahi mesin telusuran gawan ing Safari. Heh!

Matur nuwun sanget, wonten Glims, aplikasi sing ngidini sampeyan ngatur mesin telusuran ing Safari. Sampeyan bisa nambah, mbusak, ngowahi lan ngatur mesin telusuran sing dipilih. Pancen gampang dipasang lan dikonfigurasi.

Cukup instal plugin, restart Safari, lan bukak Safari> Preferensi. Ing tab pungkasan sampeyan bakal nemokake setelan kanggo Glims.

Bing ora ana ing dhaptar gawan, nanging aku bisa nambah sawetara menit kanthi setelan path ing ngisor iki:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glim

Amarga umume sistem manajemen konten duwe kemampuan telusuran internal, sampeyan uga bisa nambah situs sampeyan dhewe. Aku golek situs kanthi asring kanggo postingan lawas sing wis dak tulis. Kasunyatane yaiku blogku duwe memori sing luwih apik tinimbang aku!

Mangkene setelan telusuran blogku (konsisten ing kabeh instalasi WordPress):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glim

Yen frustasi karo telusuran gawan Safari dikunci karo Google, instal Glims. Yen sampeyan pengin nyabrang lepen lan ngganggu Steve Jobs, atur mesin telusuran gawan menyang Bing. [Ngguyu ala]

Aku seneng rilis Safari paling anyar lan ngrasakake Bing (utamane metodologi telusuran gambar lan video). Iki bungkus kalorone dadi paket sing apik!

11 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kiriman iki, iki pancen sing dakkarepake. Aku ora pengin hack Steve Jobs, nanging aku sengit karo monster google sing gedhe lemu lan aku pengin pilihan nalika nggunakake safari. matur nuwun maneh.

  2. 2
  3. 4

    sayangé ora bisa digunakake ing Safari 4.0.x, mung apel sing diwenehake yaiku Google lan Yahoo

    Kanthi 3.2.3 bisa nggunakake mesin telusuran sing sampeyan tambahake liwat Glims

    • 5

      Sejatine, babar pisan ora ngono. Aku mbukak Safari 4 lan Glims tanpa masalah ing Leopard. Dikirim saka BlackBerry Wireless Verizon
      Saka: Kabar IntensifDebate

  4. 6

    Sanajan iki trik, iku akeh banget kanggo kita sing pengin ngganti mesin telusuran. Aku yakin Glims minangka utilitas sing apik, nanging rada mandheg nalika miwiti maneh Safari lan nemokake fitur sing ditambahake luwih akeh tinimbang sing bisa dakitung.

    Aku uga nyoba Inquistor nanging iki ora ngidini aku nambah Bing, mung Yahoo lan Google ... sanajan entuk poin bonus amarga ngidini milih versi lokal. Sampeyan ora ngerti babagan apike banget nyoba lan golek asil Google sing pas nalika manggon ing negara dudu AS kanthi basa gawan disetel menyang soko sing ora digunakake ing Google.com utawa Google sing dilokalisasi.

  5. 7

    Aku anyar karo mac, lan kudune dakkandhani - aku bakal entuk transisi kanthi apik. Yen wis ujar manawa - ora ngidini pangguna bisa ngganti mesin telusuran - utawa paling ora - malah preferensi lokasi mesin telusuran minangka pengawasan sing gedhe. Mesthi uga gampang diatasi - tanpa prelu download wong tambahan kanggo entuk fitur sing sejatine kudu ana?

  6. 8

    Ngawasi? Aku kira iku kesepakatan karo Google. Aku setuju karo Nate… Aku mung pengin ngatasi masalah iki - glims iku kakehan banget, lan kayane ora bisa nemokake cara kanggo mateni kabeh perkara liyane.

  7. 9

    matur nuwun !!!! komentarku ing ndhuwur ora bisa ditrapake maneh. Aku kudu nutup komputer kanthi kompeten banjur glim diaktifake. aplikasi apik. alexandra

  8. 10

    sampeyan bisa ngganti mesin telusuran kanthi ngowahi file sing bisa dieksekusi saka terminal nggunakake vi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.