Ganti Mesin Telusuran ing Safari ing Leopard

menu-safari-searchAku wis nggunakake Safari 4 udakara seminggu. Mung dina iki aku ngerti yen aku ora bisa ngowahi mesin telusuran gawan ing Safari. Heh!

Matur nuwun sanget, wonten Glims, aplikasi sing ngidini sampeyan ngatur mesin telusuran ing Safari. Sampeyan bisa nambah, mbusak, ngowahi lan ngatur mesin telusuran sing dipilih. Pancen gampang dipasang lan dikonfigurasi.

Cukup instal plugin, restart Safari, lan bukak Safari> Preferensi. Ing tab pungkasan sampeyan bakal nemokake setelan kanggo Glims.

Bing ora ana ing dhaptar gawan, nanging aku bisa nambah sawetara menit kanthi setelan path ing ngisor iki:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glim

Amarga umume sistem manajemen konten duwe kemampuan telusuran internal, sampeyan uga bisa nambah situs sampeyan dhewe. Aku golek situs kanthi asring kanggo postingan lawas sing wis dak tulis. Kasunyatane yaiku blogku duwe memori sing luwih apik tinimbang aku!

Mangkene setelan telusuran blogku (konsisten ing kabeh instalasi WordPress):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glim

Yen sampeyan frustasi karo telusuran default Safari sing dikunci ing Google, instal Glims. Yen sampeyan pengin nyabrang lepen lan ngganggu Steve Jobs, atur mesin telusuran default menyang Bing. [Ngguyu ala]

Aku seneng rilis Safari paling anyar lan ngrasakake Bing (utamane metodologi telusuran gambar lan video). Iki bungkus kalorone dadi paket sing apik!

11 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kirim iki, iki persis sing dakkarepake. Ora aku pengin hack Steve Jobs mati, nanging aku sengit gedhe lemak google monster lan aku pengin pilihan nalika aku nggunakake safari. matur nuwun maneh.

  2. 2
  3. 4

    sayangé ora bisa digunakake ing Safari 4.0.x, mung pilihan apel menehi sampeyan Google lan Yahoo

    Kanthi 3.2.3 bisa nggunakake mesin telusur sing ditambahake liwat Glims

  4. 6

    Sanajan iki nggawe trick, iku overkill lengkap kanggo kita sing mung pengin ngganti mesin telusuran. Aku manawa Glims iku sarana nggoleki, nanging nempatno kula mati rada nalika aku miwiti maneh Safari lan nemokake iku ditambahaké fitur liyane saka aku bisa count.

    Aku uga nyoba Inquistor nanging iki ora ngidini kula kanggo nambah Bing, mung Yahoo lan Google… senajan nemu bonus TCTerms kanggo ngidini pilihan saka versi lokal. Sampeyan ora ngerti sepira frustasi nyoba lan nemokake asil Google sing cocog nalika sampeyan manggon ing negara non-AS kanthi basa standar sampeyan disetel menyang apa wae sing ora digunakake ing Google.com utawa Google sing dilokalisasi.

  5. 7

    im anyar kanggo mac, lan aku kudu ngomong - aku wis fount transisi biasane nggoleki. Sawise ujar manawa - ora ngidini pangguna ngganti mesin telusuran sing dipilih - utawa paling ora - malah pilihan lokasi mesin telusuran minangka pengawasan gedhe. Mesthine uga gampang didandani - tanpa perlu wong ndownload tambahan mung kanggo entuk fitur sing pancene kudu ana?

  6. 8

    Ngawasi? Aku guess iku persetujuan karo Google. Aku setuju karo Nate…Aku mung kaya soko sing mbecike masalah iki–glims serius overkill, lan aku ora bisa koyone golek cara kanggo mateni kabeh liya.

  7. 9

    matur nuwun!!!! komentarku ing ndhuwur ora ditrapake maneh. Aku kudu competely nutup komputer mudhun lan banjur glims diaktifake. aplikasi apik. alexandra.

  8. 10

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.