5 Alasan Paling Top Merek Perjuangan kanggo Quantify ROI Sosial

Tantangan ROI Media Sosial

Kita nuduhake infographic sing luar biasa sing menehi katrangan babagan cara bisnis ngukur investasi media sosial sing ngasilake. Ngukur ROI ing media sosial ora ana tantangane. Kasunyatane, kekurangan kemampuan kanggo ngukur pengaruh media sosial - sayangé - nyebabake akeh perusahaan padha nilar media sosial.

Apa Pemasaran Media Sosial Sampeyan Efektif?

Ngukur bathi investasi (ROI) kanggo upaya media sosial wis dadi topik sing mbantah karo para pemasar. Bisnis luwih akeh tinimbang saiki sing nyedhiyakake akeh sumber daya kanggo pemasaran media sosial, nanging isih akeh sing durung bisa nemtokake manawa upaya kasebut sukses. Mangkene sawetara tren lan tantangan utama sing diadhepi merek ngukur ROI sosial. Via MDG

5 Alasan Paling Ndhuwur Merjaya Perjuangan ROI Sosial:

  1. Dheweke ora bisa ngubungake media sosial karo asil bisnis - Sanajan nglacak metrik keterlibatan, merek ora bisa ndeleng kepiye kiriman sosial lan saham mengaruhi penghasilan umum.
  2. Dheweke ora duwe keahlian lan sumber daya analitik - Akeh pemasar anyar ing media sosial lan alat analitik. Bisa uga ana kurva pembelajaran nalika para pemasar adaptasi karo platform anyar lan wiwit nyedhiyakake sumber kanggo ngukur ROI sosial.
  3. Dheweke nggunakake alat lan platform pangukuran sing ora nyukupi - Sanajan ana akeh alat pelacak media sosial sing kasedhiya saiki, ora kabeh platform bakal nyedhiyakake kebutuhan data para pemasar.
  4. Dheweke nggunakake pendekatan analitis sing ora konsisten - Sawetara pemasar ora bisa nampa gambaran sing jelas babagan sukses jabatane amarga laporan sing ora konsisten.
  5. Dheweke ngandelake data sing ora apik utawa ora bisa dipercaya -Kualitas data sosial sing ditampa uga penting. Contone, platform media sosial akeh karo akun palsu lan duplikat. Aktivitas saka akun kasebut kadang bisa nyebabake akurasi data sampeyan.

Nalika iki nuduhake teknologi, aku mbantah manawa akeh pemasar ora nggunakake media sosial kanggo apa sing dikarepake. Contone, riset kanggo posisi produk lan pemasaran. Sampeyan bisa riset lan nemokake akeh informasi babagan pelanggan ideal, target pamirsa, target geografi, motivasi, keluhan, tantangan, lan liya-liyane. Nggunakake data kasebut, sampeyan bisa ngoptimalake strategi lan penawaran produk supaya luwih mbedakake dhewe lan masarake dhewe. Kepiye sampeyan ngetung? Cukup angel nggambar garis sing titik, nanging kita ngerti manawa ana regane.

Tuladha liyane, sing kurang populer. Pelanggan duwe masalah karo produk utawa layanan sampeyan lan nuduhake frustasi liwat media sosial. Iki nyedhiyakake forum umum kanggo nampilake cara ndhukung pelanggan. Sawetara perusahaan malah prioritas masalah kasebut adhedhasar pengaruh pelanggan ... nanging kita wis ndeleng manawa ana wong sing luwih berpengaruh kanggo nambah masalah kasebut. Saiki pelanggan sing frustasi, influencer, lan kabeh penggemar lan pandhereke nonton.

Gumantung saka apa sing entuk homerun utawa mogok, apa pengaruh sing bisa diitung ing bisnis sampeyan? Pancen angel dicritakake. Minangka MDG Advertising nyatakake yen mbabarake infographic paling anyar, ing ROI saka Media Sosial:

Temokake pendekatan sing bener butuh wektu lan usaha, nanging ngerti carane nglacak pengaruh media sosial ing dhasar sampeyan bakal nggawe investasi kasebut larang.

Mangkene infographic lengkap sing nggambarake kepiye bisnis berjuang, apa sing bisa diukur, ing ngendi para pemasar bisa ndeleng kesempatan, lan tantangan sing ana gandhengane.

Tantangan Media Sosial ROI

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.