Tantangan & Kesempatan Bisnis Kanthi Pandemi COVID-19

Tantangan lan Kesempatan COVID-19 ing Bisnis

Wis pirang-pirang taun, aku nganggep pangowahan mung siji-sijine sing kudu disenengi para pemasar. Pangowahan teknologi, medium, lan saluran tambahan kabeh organisasi sing ditekan kanggo nyetel panjaluk konsumen lan bisnis.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan uga kepeksa dadi luwih transparan lan gaweyane manungsa. Konsumen lan bisnis wiwit nindakake bisnis supaya selaras karo kapercayan filantropi lan etika. Ing endi organisasi biyen misahake dhasar saka operasine, saiki sing dikarepake yaiku tujuane organisasi kanggo ningkatake masarakat uga ngrawat lingkungan kita.

Nanging pandemi lan kunci sing ana gandhengane meksa nindakake transformasi sing ora dikarepake sing ora dikarepake. Pelanggan sing maune isin nggunakake e-commerce dadi akeh. Papan-papan sosial kaya papan acara, restoran, lan bioskop film mandhegake operasi - akeh sing terpaksa ditutup kabeh.

Gangguan bisnis COVID-19

Ana sawetara industri sing saiki ora ngganggu amarga pandemi, jarak sosial, lan owah-owahan tumindak konsumen & bisnis. Aku dhewe wis nyekseni sawetara ayunan gedhe karo pelanggan lan kolega:

  • Kolega ing industri baja nyumurupi kondominium lan gudang eceran lan ecommerce nyebabake kabeh pesanane.
  • Kolega ing industri sekolah kudu ndorong kabeh adol langsung menyang konsumen nalika sekolah pindhah menyang online.
  • Kolega ing industri real estate komersial kudu berebutan kanggo ngrancang papane supaya bisa luwih cocog karo jadwal kerja sing fleksibel, saiki karyawan bisa kerja ing omah.
  • Sawetara kolega ing industri restoran nutup ruang makan lan pindah mung kanggo njupuk-metu lan adol pengiriman.
  • Kolega kudu ngrancang spa dheweke mung kanggo pengunjung tunggal kanthi ngresiki windows ing antarane klien. Kita nggawe solusi e-commerce lan penjadwalan lengkap lan miwiti pemasaran langsung, pemasaran email lan strategi telusuran lokal - prekara sing ora nate dibutuhake sadurunge amarga dheweke duwe bisnis kanthi lisan.
  • Kolega ing industri ndandani omah wis ndeleng rega kenaikan para pemasok lan karyawan sing mbutuhake gaji luwih akeh amarga panjaluk kanggo nambah omah (saiki kita urip lan makarya) lagi nandur modhal ing.

Malah agensi anyar saya kudu nganyari babagan dodolan lan pemasaran babar blas. Pungkasan taun iki, kita kerja keras kanggo ngewangi bisnis kanthi digital ngowahi pengalaman pelanggan. Ing taun iki, kabeh kalebu babagan otomatisasi internal, efisiensi, lan akurasi data kanggo nyuda beban kerja kanggo karyawan sing durung dipecat.

Infographic iki saka mobile360, panyedhiya SMS sing terjangkau kanggo bisnis cilik, menengah, lan gedhe rincian babagan pandemi lan kunci ing wiwitan, wirausaha, lan bisnis kanthi rinci.

Pengaruh Ekonomi Negatif COVID-19

  • Luwih saka 70% startup kudu mungkasi kontrak karyawan full-time wiwit wiwitan pandemi.
  • Liwat 40% wiwitan mung duwe cukup dhuwit sajrone operasi siji nganti telung wulan.
  • PDB dikontrak 5.2% ing taun 2020, dadi resesi global paling jero sajrone puluhan taun.

Kesempatan Bisnis COVID-19

Sanajan akeh bisnis sing ngalami stres, ana sawetara kesempatan. Iki ora kanggo ngremehake pandemi - sing pancen nggegirisi. Nanging, bisnis ora mung bisa nyelehake andhuk. Pangowahan dramatis ing lanskap bisnis durung garing kabeh panjaluk - mung bisnis kudu ndhelik supaya urip tetep urip.

Sawetara bisnis ndeleng kesempatan kanggo ngganti cara kerja:

  • Ngadopsi model amal kanggo nyumbang pasokan lan bathi sing dibutuhake kanggo wong sing mbutuhake.
  • Operasi penting kanggo njupuk kauntungan saka pedunung ing omah sing butuh pangiriman panganan lan pasokan.
  • Pivoting pemasaran kanggo mindhah permintaan saka nyetir kunjungan ritel menyang kunjungan digital kanthi jadwal, e-commerce, lan opsi pangiriman online.
  • Pivoting manufaktur uga nyedhiyakake pasokan kebersihan lan peralatan protèktif pribadi.
  • Ngowahi ruang kerja mbukak menyang ruang kanthi bagean sing aman lan aman, kanggo nyuda kontak sosial.

Ngerti carane nanggapi kahanan kasebut bakal ngidini perusahaan sampeyan navigasi liwat pandemi iki. Kanggo miwiti, pandhuan ing ngisor iki bakal ngrembug babagan tantangan sing bakal diadhepi utawa kemungkinan sampeyan wis ngadhepi lan kesempatan sing kudu dipikirake.

Wirausaha Ditengah COVID-19: Tantangan lan Kesempatan

6 Langkah Kanggo Pivot Bisnis Sampeyan

Bisnis kudu adaptasi lan nganggo, yen ora bakal ditinggalake. Kita ora bakal bali menyang operasi sadurunge 2020 amarga bisnis konsumen lan tindak tanduk wis ganti diganti. Mangkene 6 langkah-langkah sing disaranake Mobile360 kanggo mbantu sampeyan nemtokake apa sing bisa ditindakake tim supaya tetep maju ing tren saiki:

  1. Kabutuhan Pelanggan Riset - selam jero menyang basis pelanggan. Ngomong karo pelanggan sing paling apik lan kirim survey kanggo ngenali kepiye sampeyan bisa mbantu para pelanggan.
  2. Mbangun Tenaga Kerja sing Fleksibel - Outsourcing lan kontraktor bisa dadi kesempatan paling apik kanggo nyuda tuntutan gaji sing bisa nyebabake arus kas perusahaan sampeyan.
  3. Peta Rantai Pasokan Sampeyan - Coba watesan logistik sing diadhepi bisnis sampeyan. Kepiye sampeyan bakal ngrancang ngatur lan ngupayakake pengaruhe?
  4. Nggawe Nilai sing Dituduhake - Ngluwihi penawaran sampeyan, komunikasi pangowahan positif sing ditindakake organisasi sampeyan uga para pelanggan.
  5. Tetep Transparan - nganggo strategi komunikasi sing jelas lan optimis sing njamin kabeh wong hulu, hilir, lan ing organisasi sampeyan ngerti kahanan bisnis sampeyan.
  6. transformasi digital - maksimalake investasi ing platform digital, otomatisasi, integrasi, lan analytics kanggo ngoptimalake operasi sampeyan. Efisiensi internal liwat pengalaman pelanggan bisa mbantu sampeyan ngatasi lan uga nambah untung nalika bisnis lan konsumen padha uga ngowahi prilaku.

COVID-19 Pangowahan ing Bisnis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.