Tantangan Silos Pemasaran lan Cara Ngeculake

marketing silo whitepaper

Teradata, kanthi kolaborasi karo Forbes Insights, wis dirilis a survey anyar sing bakal nemokake tantangan lan solusi kanggo ngrampungake silo pemasaran. Survei kasebut njaluk limang CMO utama perusahaan jinis B2B lan B2C kanggo nuduhake macem-macem latar, perspektif, tantangan lan solusi.

Whitepaper mbahas tantangan saka marketing silo, kalebu masing-masing duwe visi merek dhewe, pengalaman pelanggan sing beda-beda, olahpesen sing salah, menehi insentif penjualan jangka pendek liwat strategi merek jangka panjang, tim sing ora terintegrasi lan ora kerja sama, lan kurang skala kanggo tuwuh utama wilayah kaya digital amarga siji silo saingan karo liyane.

Ngeculake marketing silo mbutuhake:

  • Ngganti kompetisi lan isolasi ing antarane silo kanthi komunikasi lan kerjasama.
  • Nggabungake strategi pemasaran yen perlu. Ing panliten Teradata, para pemasar ujar cara paling apik kanggo pemasaran supaya bisa saling gegandhengan karo fungsi liyane yaiku nyiyapake proses terintegrasi.
  • Kepemimpinan kudu tumindak dadi fasilitator, nggawe kerangka kerja, nyengkuyung kolaborasi liwat tim lan pusat ilmu, lan ningkatake bakat pemasaran.
  • Pemasar sing mikir kaya konsultan, nggawe wawasan ing saindenging perusahaan, nglatih bakat pemasaran lan melu pengembangan strategi.
  • Akses menyang kepemimpinan senior. Teradata nemokake manawa para pemasar sing duwe tanggung jawab eksekutif meh kaping pindho tinimbang wong liya percaya manawa ora ana alangan integrasi interdepartemen.

Paling penting - nyelarasake target inisiatif pemasaran karo kabutuhan pelanggan lan klien njamin manawa kabeh wong kerja kanthi arah sing padha. Ana akeh informasi lan pituduh ing laporan kasebut, mula priksa manawa download lan tumindak ing whitepaper penting iki.

Mecah Silos Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.