Apa ChaCha Smarter tinimbang Google?

Kaya dene umume wong, aku ora nganggep kekuwatan saka ChaCha. Akeh wong sing mikir yen ChaCha minangka eksperimen sing edan. Wong wis guyon babagan pandhuan ChaCha sing mung nggoleki Google lan nanggapi.

Makarya raket karo Scott Jones lan ChaCha wis cepet, tantangan, nyenengake… lan maringi hadiah. ChaCha lagi muter ... wong wiwit nggatekake. Wulan ngarep ing ChaCha bakal luwih nyenengake tinimbang wulan kepungkur ... iki dak janjeni!

Apa sing dikoleksi ChaCha minangka salah sawijining database pitakon paling cepet lan lengkap ing Internet. Sawetara pitakon wis takon atusan utawa ewonan kaping… lan ChaCha ora maneh kudu verifikasi panyuwune, mung bisa diwenehake.

Nomer pancen apik tenan ... udakara sayuta panjaluk dijawab sedina. Luwih saka 4.5 yuta panjaluk guyon Chuck Norris dhewe! Nanging ora kabeh nyenengake lan game. ChaCha duwe jawaban wektu nyata apa sing kedadeyan ing Haiti, kepiye amba jagad iki, utawa wangsulan praktis kaya cara ngilangi permen karet saka rambut utawa alamat sampeyan utawa nomer telpon kanggo perusahaan.

ChaCha.com lalu lintas uga saya akeh - ora mung saka panjaluk langsung nanging uga saka mesin telusuran. Malah Google uga wis ngerti kepiye wangsulane ChaCha - tuwuhing mesin telusuran terus saya mundhak. Situs kasebut saiki dadi situs web Indiana paling gedhe kanggo lalu lintas lan duwe ngungkuli akeh kekasih media sosial ing Lembah Silicon.

Takon ChaCha babagan sepele lan sampeyan uga bakal entuk wangsulan sing apik banget! Coba dhewe kanthi ngirim pesen menyang 242242 utawa nelpon 1-800-224-2242 (242242 mantra ChaCha). Utawa sampeyan bisa nyoba widget anyar sing dibangun ing sidebarku. (Cathetan: Isih ana resik-resik - kaya ngerteni kenapa IE kadang ora seneng!).

tren chachaNalika Google nglumpukake basis data sing wis diindeks kanthi apik ing ngendi golek wangsulan ing Internet, ChaCha pancen wis nemokake wangsulan. Iki dudu prestasi sing gampang. Nalika basis data saya tambah akeh lan pangguna pangguna sistem saya akeh, sampeyan bakal bisa ndeleng kualitas tanggepan uga saya akeh. Ora sampurna - nanging ChaCha minangka alat sing, yen digunakake kanthi bener, bisa dadi aset sing bisa diduweni!

ChaCha uga duwe wawasan babagan tren (ing sisih kiwa minangka dashboard sing uga wis dakbangun). Tren Twitter minangka wong sing ngomong, tren Google yaiku wong sing nyoba golek ... lan ChaCha duwe pitakon sing persis ditakokake wong. Informasi sing cukup terkenal - soko sing uga wis diwujudake ChaCha. Mesthine bisa uga ana sing dimangerteni Jones et Investor.

Pengungkapan lengkap: ChaCha minangka klien utama saka aku.

4 Komentar

  1. 1

    Aku mesthi ngremehake Cha-Cha nalika wiwitan. Nanging, yen wis dikandhani, dheweke duwe cara kanggo lunga. Aku ngerti manawa dheweke duwe # pitakon sing diajokake supaya bisa ditarik, nanging masalah sing aku alami yaiku sawetara dudu wangsulan sing bener lan dudu pacelathon karo wong sejati. Dheweke mung menehi apa sing dianggep paling apik kanggo wangsulan, sanajan ora kaya sing sampeyan takoni.

    Conto:
    P: Apa udan luwih akeh tekan kaca depan kaca yen sampeyan luwih cepet utawa luwih alon:
    A saka ChaCha: Nyopir kanthi luwih cepet bakal nambah kacepetan tetesan udan ing kendaraan lan duwe kekuwatan sing luwih gedhe kanggo ngilangi rereget.

    Ora persis karo apa sing dakkarepake, lan kayane ora njaga konteks pacelathon, mula banjur tindakake pitakon supaya ora ana konteks apa-apa.

    Ora preduli, dheweke duwe proyek sing apik ing umume, dheweke mung kudu nggarap algoritma lan bisa uga kudu menehi sentuhan manungsa.

  2. 2

    Matur suwun komentar Blake!

    ChaCha terus kerja sama karo Pandhuan lan ngakoni manawa interaksi manungsa isih perlu ing persamaan. Asring, conto sing dakkerteni ing ngendi ChaCha durung menehi wangsulan sing kualitas dudu pitakon sing kualitas. Mesthi wae ora salah yen sampeyan, nanging apa tenan pitakon sing bakal sampeyan takon ChaCha? Utawa, sampeyan mung bisa ngamati nalika nyopir. * DONT_KNOW *

    Apa sampeyan takon karo Google babagan sing padha? Aku ndeleng asil karo Cara ngindhari Moose tabrakan! Paling ora ChaCha cedhak!

    Aku yakin titik manis ChaCha yaiku pitakon kanthi jawaban winates sing ora bisa ditemokake ing mesin telusuran.

  3. 3

    "Nomer iki apik tenan? luwih saka sayuta panjaluk mangsuli sedina. Luwih saka 4.5 yuta guyon Chuck Norris panjaluk dhewe! ”

    4.5 yuta umume utawa apa 4.5 yuta saka 1 yuta saben dina? 😉

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.