Hei Laki-Laki Lembah, Kenang ChaCha?

Yen sampeyan wis suwe maca blogku, sampeyan bakal ngerti mratelakake panemume ChaCha wis ngalami pasang surut. ChaCha saiki dadi klien (ana pengungkapanku) mula aku wis ndeleng luwih jero… lan katon apik.

chacha.pngAja njupuk tembungku!

Kabeh komunitas teknologi, kalebu wong njero TechCrunch (wong lanang sing seneng sengit karo ChaCha) lan Mashable (kumandhang ... kumandhang ...) wuta kasunyatane, sajrone 4 wulan pungkasan, ChaCha wis nendhang kuldi oposisi lan bisa ngasilake maneh.

Mbok manawa Lembah Laki-Laki kudu ngalihake pandangane sing maha asih Twitter mung sak menit utawa loro kanggo ndeleng Midwest.

Mangkene sing sampeyan ora kejawab ... ChaCha dadi langkah lan kanthi tenang mlebu 500 situs web paling gedhe ing Alexa ing Amerika Serikat. Pertunjukan saingan Wutah 575%. Lan Quantcast? Kepiye carane tuwuh?
chacha-quantcast.png

Dadi piye Lanang silikon? Ayo dirungokake sawetara warta Lembah Silicorn… ChaCha minangka bocah mbalek maneh kanggo taun 2009. Luwih akeh wong sadurunge wis nemokake wangsulan sing dibutuhake kanthi mriksa ChaCha.com utawa pesen teks menyang 242242.

Perusahaan wis ngalami sawetara owah-owahan pungkasan. Kanca sing apik, Blake Methany, VP sadurunge Teknologi (sing tanggung jawab kanggo infrastruktur blogging perusahaan sing ora dikalahake) ing Blogging Compendium, saiki dadi ketua tim Teknologi lan Operasi ing ChaCha.

Blake ujar manawa ana sawetara owah-owahan personel sing angel lan perbaikan proses rekayasa kanthi cepet lan tangkas. Gangguan kasebut bisa digunakake lan wis ngilangi adopsi massa sing longgar, lan sabanjure, sawetara model penghasilan sing nggawe ChaCha katon apik banget.

Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim ing ChaCha nganti taun 2010 kanggo nulungi perusahaan njupuk level sing durung katon dening perusahaan ing papan kasebut.

Mahalo amarga njupuk kabar. 😉

2 Komentar

  1. 1

    Dheweke ana ing dhaptar lintang rockku. 10 menit sadurunge presentasi, aku mutusake kalebu conto tartamtu, nanging aku mung bakal ngelingi jeneng pertama medali medali Olimpiade 1992 Chris….

    Cha Cha nylametake - .. Sanajan butuh sawetara wektu, nanging dheweke bisa entuk! Chris Campbell! lan aku katon kaya jenius!

    Dheweke lagi nggulung amarga duwe produk sing bisa digunakake. Pangguna ngerti, bisa uga lembah silikon uga bakal ngerti

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.