ChaCha Meluncurake Program Afiliasi Sosial

Headerabout FB 2 Milyar.chacha

Ana sawetara program afiliasi sing dakgabungake, nanging aku ora milih babagan apa sing dipromosekake ing blog lan liwat sosial. Nanging ana dilema sing menarik nalika nerangake babagan pemasaran afiliasi. Umume kesempatan afiliasi adhedhasar target utawa jumlah pengikut sing sampeyan duwe… ora kudu adhedhasar pengaruh lan kemampuan sampeyan kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan.

Sistem afiliasi ana ing endi-endi, nanging ChaCha mung ngluncurake kewan sing beda Afiliasi ChaCha. Ora kaya program afiliasi sing nggawa wong menyang iklan pariwara, ChaCha nggunakake program afiliasi kanggo nyebutake wong liya isine sosial ... banjur mbayar adhedhasar pamirsa sing ngeklik. Minangka hibrida ing antarane sosial lan bayar-saben-klik. Tujuane, mesthine kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs - sing banjur ngonversi pamirsa dadi iklan lan dolar sponsor.

afiliasi chacha

Aku ndhaptar program sajrone sawetara menit lan nemokake kampanye migunani sing bisa dikirim menyang pandherekku: Cara Ora Gagal ing Email Bisnis. Minangka blogger lan media sosial, aku mesthi golek konten kanggo dituduhake sing bakal migunani kanggo pamirsa. Iki ora ana gunane ... Aku nemokake konten sing migunani lan Aku entuk bayaran kanggo nuduhake.

ChaCha pancen wis ngrampungake sawetara kapinteran anyar… saka aplikasi seluler lan Iris, nganti tekan 2 milyar pitakon sing dijawab lan entuk bathi - Aku seneng banget marang stafe. Dheweke kerja keras lan mesthi meksa amplop. Salam kanggo Scott lan perusahaan!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Saiki aku dadi afiliasi, lan pancen program sing apik. Aku entuk $ 60 sajrone jam nalika salah sawijining link entuk popularitas ing reddit. (Mesthi wae langka).

    Yen sampeyan pengin dadi afiliasi lan nindakake kabecikan ing dina iki, coba gunakake link rujukanku: http://affiliates.chacha.com/signup/CD10667

    Matur nuwun! ChaCha selawase!

  4. 4

    Aku terus nyoba ndhaptar, nanging ChaCha menehi kesalahan ing ngisor iki, sanajan aku wis mriksa kothak "setuju karo syarat":

     "Kesalahan: Sampeyan kudu mriksa kothak" Setuju karo Ketentuan ", sadurunge bisa dadi Afiliasi." 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.