Ceros: Nggawe Konten Interaktif sing Cantik tanpa Pangembangan

ceros

Kaya WordPress sing duwe pasar sistem manajemen konten, isih mbutuhake prasarana sing solid, pangopènan sing terus, lan tim pangembangan sing apik kanggo nggawe tema utawa plugin sing cocog kanggo sampeyan. Aku ora nyoba nyepelekake fleksibilitas sing luar biasa, nanging kemungkinan pangguna bisnis ndhaptar lan nggawe situs web sing apik bakal entuk sawetara gaweyan.

Uga, paradigma situs web sing kasusun saka menu, brosur, lan blog wiwit ganti amarga crita lan konten multimedia ndadekake luwih akeh keterlibatan. Paningkatan strategi situs anyar sing kasedhiya sing nyedhiyakake dalan kanggo mbukak pengunjung liwat crita lan dadi konversi lan ora kothak sing rumit ing endi pangguna kudu mburu lan golek apa sing dikarepake.

Ceros minangka katalog digital lan sistem manajemen konten sing bisa ditindakake. Kanthi drag and drop, antarmuka responsif lan integrasi e-commerce metu saka kothak, nyedhiyakake platform konten sing lincah ing ngendi para pemasar bisa fokus ing olahpesen tinimbang nglawan teknologi.

Mangkene sawetara fitur inti, unik saka Ceros:

  • Browser lan Cloud adhedhasar kabeh kanthi pratinjau lan panyuntingan wektu nyata uga kolaborasi wektu nyata ing antarane pangguna.
  • Analitis sing dibangun ing sing nggabungake kabeh garis dasar Analytics nganti tekan KPI keterlibatan granular.
  • Platform HTML5 Digital-Pertama - sing pertama lan mung digital-pisanan platform
    Seret banjur selehake antarmuka.
  • Integrasi e-commerce - Narik panel produk lan keranjang belanja kanthi fungsi lengkap tanpa ana pangembangan.
  • Piranti lan saluran agnostik - Gawe siji pengalaman lan adaptasi karo ukuran layar lan bisa digunakake kanggo dimensi iframe.

Mangkene conto teknologi sing apik dening Newscred, ing Kekuwatan Crita Visual.

Priksa sawetara liyane conto sing apik infografis interaktif, mikrosit lan situs crita ing dibangun ing Ceros. Iki platform sing mantep banget kanthi nomer akeh pelanggan utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.