CELUM Maju Manajemen Aset Digital

celum

Kita wis nulis babagan tujuan Digital Asset Management sistem lan kemampuane kanggo ngamanake merek lan olahpesen, nyedhiyakake mesin sing bisa digoleki kanggo nemokake konten, uga sarana ngowahi jinis media sing digunakake liwat saluran sing beda-beda. Pemasar canggih malah nggunakake sistem kanggo ngawasi keselarasan penjualan lan pemasaran uga efektifitas penjualan.

Nalika akeh sistem DAM liyane sing intine minangka sistem file sing dimulyakake sing ora bisa nambah proses, CELUM wis dibangun kanggo dadi pusat konten. Sampeyan bisa tumindak kaya sistem manajemen konten ERP, CRM, PIM utawa web lan ngidini orkestrasi konten langsung menyang akeh saluran.

Platform kasebut ngidini merek kanggo ngrancang kaca login dhewe, dashboard lan ruang kerja - sing bisa dideleng karo pangguna internal lan eksternal. Profil antarmuka sing beda dikelola kanthi desain standar, sing bisa disesuaikan kanggo macem-macem klompok pangguna nggunakake Aplikasi Konfigurasi Konfigurasi (CMA).

Merek CELUM

CELUM wis dirilis a manager slide anyar kanggo office.kontak lan PowerPoint®. Sistem kasebut bisa langsung masang slide saka siji utawa sawetara presentasi menyang presentasi saiki. Geser pirang-pirang saka macem-macem presentasi bisa dipilih kanthi bebarengan lan dilebokake ing presentasi. Pangguna duwe wawasan babagan kabeh pangowahan sing digawe ing presentasi sing wis diowahi lan akses menyang presentasi sing diluncurake bisa uga diwatesi.

Pangatur Slide PowerPoint CELUM

Fitur Manajemen Aset Digital CELUM:

  • Pangunggahan lan telusuran sing gampang - Upload kanthi gampang - upload siji, batch utawa integral kanthi lengkap. Temokake aset sampeyan liwat widget telusuran sing bisa ditambahi.
  • Alur kerja kreatif - Otomatis lan lacak proses kreatif kanthi tugas lan kontrol versi.
  • Ukur sukses - Deleng konten apa sing wis sukses ing saluran kasebut - strategi adaptasi kanthi nganalisa suka lan nuduhake konten tartamtu.
  • Manajemen hak otomatis - Ngatur panggunaan hak, nglindhungi lisensi, lan priksa manawa nyalahi panggunaan bisa dideteksi lan dicegah.
  • Klumpukne lan kirim - Nggawe lan ngirim koleksi menyang macem-macem pamirsa kanthi perlindungan kanggo nglindhungi konten sensitif.
  • Atur jinis file apa wae - Ngatur jinis file apa wae lan entuk kapabilitas kaya ekstraksi metadata, konversi lan pratinjau sing dioptimalake web kanggo luwih saka 200 format file.
  • Kirim menyang sistem liyane - Konten apa wae menyang sistem apa wae - dioptimalake kanggo macem-macem jaringan lan piranti pangiriman konten. CELUM bisa dilebokake ing sistem apa wae liwat API sing kuat.
  • Akses kontrol - Salah sawijining sistem kontrol hak akses paling dinamis ing industri manajemen konten. Idin sing didhukung pusaka mbisakake proses persetujuan rumit kanthi gampang tanpa tandhingane.
  • Media sosial lan konten - Pangukuran integrasi lan sukses

Download Whitepaper CELUM: Napa Usaha Sampeyan Nuntut DAM

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.