Celtra: Otomatisake Proses Desain Kreatif Iklan

Platform Manajemen Kreatif Celtra

Miturut Forrester Consulting, atas jenenge Celtra, 70% pemasar nggunakake luwih akeh wektu nggawe konten pariwara digital tinimbang sing disenengi. Nanging responden nyathet manawa produksi kreatif kanthi otomatis bakal nduwe pengaruh utama sajrone limang taun sabanjure babagan desain kreatif iklan, kanthi paling pengaruh:

  • Volume kampanye iklan (84%)
  • Nambahake efisiensi proses / alur kerja (83%)
  • Ngapikake relevansi kreatif (82%)
  • Ngapikake kualitas kreatif (79%)

Apa sing diarani Platform Manajemen Kreatif?

Platform manajemen kreatif (CMP) nggabungake macem-macem alat pariwara tampilan sing digunakake dening profesional pemasaran lan pariwara dadi siji platform cloud-cohesive. Piranti kasebut kalebu tukang desain iklan sing bisa nggawe kreatif dinamis kanthi akeh, penerbitan lintas-saluran, lan koleksi data lan analisis pemasaran. 

G2, Platform Manajemen Kreatif

Celtra

Celtra punika Platform Manajemen Kreatif (CMP) kanggo nggawe, kolaborasi, lan njembarake pariwara digital sampeyan. Tim kreatif, media, pemasaran, lan agensi duwe siji papan kanggo skala kampanye lan kreatif dinamis saka toolkit global menyang media lokal. Asile, merek bisa nyepetake wektu produksi lan nyuda kesalahan. 

Ing saindenging jajaran kasebut, kita wis ndeleng tim pemasaran lan kreatif nggawe perjuangan nalika ngrancang, ngasilake, lan ngluncurake kampanye pemasaran kanthi skala. Tim Pemasar lan Operasi Kreatif aktif nggoleki piranti lunak kanggo nambah efisiensi proses, alur kerja, skala lan relevan karo output.

Mihael Mikek, Pendhiri & Kepala Eksekutif Celtra

Nalika merek ngupayakake ngupayakake kabutuhan kreatif pemasaran lan pariwara saiki, data kasebut uga nerangake sawetara solusi sing bakal aktif ngisi kesenjangan proses saiki lan nglayani wilayah sing ora bisa ditemokake kanthi pendekatan sing wis ana. Nalika mikir babagan kapabilitas sing paling ndhukung dhukungan lan skala konten pariwara digital, para responden pengin:

  • Platform sing kohesif kanggo nglacak produksi, operasi, lan kinerja (42%)
  • Konten kreatif sing adaptasi adhedhasar data (35%)
  • Metrik / pengujian internal (33%)
  • Distribusi kreatif klik siji ing platform lan saluran (32%)
  • Alur kerja end-to-end kanggo kreatif digital multichannel (30%)

Fitur Key Celtra Kalebu:

  • Dadekna - Creative output sing dirancang kanthi dinamis lan adhedhasar data. Platform kasebut adhedhasar awan kanggo produksi kreatif wektu nyata. Tukang iklan kreatif lan pembangun video kanthi dinamis duwe pengalaman interaktif sing asli. Bangunan lan manajemen template kanthi fitur jaminan kualitas (QA) wis dibangun.
  • Ngatur iku - Entuk kontrol lengkap babagan proses produksi lan operasi kreatif digital liwat platform adhedhasar awan sing terpusat. Piranti kolaborasi visual kanthi persiyapan lan pratinjau kalebu kanggo proses desain iklan. Portabilitas aset kreatif kasedhiya ing macem-macem produk lan format. Distribusi kasedhiya ing platform media lan sosial kanthi manajemen alur kerja kampanye sing bisa diukur lan integrasi platform lengkap dadi tumpukan tech ad.
  • Ukur - Nggabungake data kreatif ing saluran kanggo nggawa data kinerja menyang tim kreatif lan nyedhiyakake data kreatif menyang tim media. Platform kasebut nduweni metrik tampilan lan video standar, pembangun laporan lan visualisasi liwat dashboard. Uga ana ekspor akeh utawa nglaporake API kanggo nggabungake asil kinerja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.