Apa Pendukung Selebriti minangka Pilihan Pemasaran sing Mupangat?

dukungan selebriti

Selebriti Selebriti mesthi katon minangka pilihan sing bisa digunakake kanggo perusahaan kanggo promosi produke. Akeh perusahaan sing yakin manawa produke ana gandhengane karo selebriti populer bakal nulungi dodolan. Pelanggan kayane ora yakin karo pengaruhe kanthi 51% sing negesake manawa dukungan selebriti ora ana bedane karo keputusan tuku.

Nalika ROI babagan akeh teknik pemasaran bisa diukur - ROI babagan dukungan selebriti bisa luwih angel diitung. Ana akeh mupangat potensial sing ana gandhengane karo dukungan selebriti nanging uga akeh kemungkinan jebakan sing kudu diawasi kanthi tliti.

Jebakan kasebut digawe nalika sampeyan mung gumantung karo siji selebriti kanggo promosi produk sampeyan. Reputasi perusahaan sampeyan bisa uga dianakake siji wong sing citraane bisa ganti sewengi amarga ana skandal selebriti. Apa pancene kudu mbukak risiko iki?

Minangka asil iki, sukses dukungan selebriti beda-beda gumantung lan sejatine kalebu sawetara wong sing kerja lan liyane ora. Pentinge milih selebriti sing cocog penting kanggo nyilikake risiko publisitas negatif kanggo perusahaan sampeyan. Perlu dielingi manawa risiko sing ana gandhengane karo dukungan selebriti ora bakal bisa dibatalake kabeh, lan reaksi negatif marang pengaruh selebriti kudu ditangani kanthi tliti.

Infographic iki saka Mlebu Rama Rama Toronto nyedhiyakake statistik babagan pengaruh nyata saka selebriti, uga crita-crita ing mburi dukungan selebriti sing sukses lan ora sukses ing pirang-pirang taun.

Pengaruh Penjualan lan Pemasaran saka Endor Selebriti

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.