Tweet Endorsemen Selebriti Ana Ing kene!

Layar layar 2014 10 18 ing 11.48.39 PM

Apa dukungan selebriti bisa digunakake? Ya padha. Yen ora, kita saben dina ora bakal ndeleng pariwara karo selebriti? Kesepakatan dukungan Catherine Zeta-Jones karo T-Mobile dikabarake regane 20 Yuta. Sabanjure, penjualan nasional T-Mobile mundhak 25% sajrone kampanye. Panjaluk selebriti saiki uga wis ana ing Twitter!

Napa pariwara selebriti bisa digunakake?

Pariwara selebriti bisa digunakake ing 3 macem-macem level:
kendra-on-twitter.png

  1. Keprigelan - kita ndeleng atusan iklan saben dina, dadi kemampuan mbedakake pariwara minangka kunci lan selebriti bisa nyedhiyakake. Catherine Zeta-Jones mesthine nggawe masarakat luwih nggatekake tinimbang wong Verizon!
  2. emulation - kita minangka masarakat sing cethek (cethek) lan impen kekayaan lan ketenaran nyebabake kita. Ndeleng wong sing dikarepake kaya utawa kepincut yaiku taktik pariwara sing kuat. Ora diraguhi manawa Ashton Kutcher lan Oprah Winfrey (desahan) nggawa jutaan pangguna anyar menyang Twitter ... saiki dheweke bisa entuk dhuwit!
  3. Reputabilitas - diakoni minangka bisnis sing biso dipercoyo minangka kunci pertumbuhan bisnis. Pabean arang bisnis karo bisnis liyane kajaba dheweke percaya yen bisnis iku sah. Panjaluk selebriti mesthi bisa nyepetake wektu kanggo bisnis sampeyan supaya bisa dianggep terkenal.

Kanthi peluncuran Tweet sing Disponsori, sampeyan bisa tuku tweet sing disponsori liwat sistem Izea. Ora guyon ing kene - sampeyan bisa njaluk kabeh wong saka Kim Kardashian menyang Bob Vila! Aku ndaftar dina iki lan duwe rega sing regane $ 25 saben tweet. Aku kira ora apa-apa ... amarga tag rega Kendra kakehan diterbitake ing situs iki! (Aku ora yakin Kendra bakal nyopir dodolku e-Book or nambah lalu lintas menyang blog)… Aku nyimpang.

Cara Kerja Tweet sing Disponsori

One comment

  1. 1

    Pikiran sing nyenengake DK. Pikirane aku bakal nyebutake sawetara riset menarik sing ndhukung dukungan selebriti. Umume latar teoritis diwiwiti saka makalah sing mbujuki manungsa sing diterbitake dening Richard Petty lan John Cacioppo ing Model Elikelasi Likelihood. Pratelan kasebut yaiku ana rong rute utama kanggo mbujuk mental, pusat lan periferal (dikira wis berkembang minangka mekanisme mental kanggo mblokir kakehan informasi). Pusat kasebut minangka argumen sing luwih logis lan diproses kanthi sumber daya pikiran kanthi lengkap nalika periferal minangka cara pikiran kanggo nggawe macem-macem jinis "keputusan". Sing paling narik kawigaten yaiku faktor sing nemtokake cara nemtokake informasi sing diproses kanthi peripheral sing paling ditemtokake dening daya tarik manungsa sing cethek - kayata umur, daya tarik jinis, status selebriti, utawa keuntungan pribadi. Pancen menarik banget, lan ana akeh riset maneh yen sampeyan utawa sing maca pengin mriksa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.