Daya Pemasaran Online nganggo CDNify

kinerja cdnify

Kita kabeh wis ana ing kana. Nggawe kampanye pemasaran klien sampeyan, nindakake pirang-pirang jam lan tugas kaping kaya sing paling apik. Coba paling sampeyan priksa manawa kabeh wis ana, supaya kabeh bisa mlaku kanthi lancar nalika urip. Aku pancen wis mrana lan kelangan pirang-pirang jam aku mlaku-mlaku kaya wong edan. Nanging sensasi minangka bagean gedhe saka sebab sampeyan nggawe aku amarga banjur miwiti lan sampeyan bisa ndeleng kabeh gaweyan wiwit bisa lunas.

Wong melu konten sampeyan lan nuduhake. Kesadharan merek klien sampeyan tambah akeh lan sing kudu dilakoni mung lungguh maneh lan deleng manawa kegiyatan media sosial dadi konversi situs web. Wektu kanggo mbukak bir.

Nanging, nalika mbukak botol nomer loro, kedadeyan paling ala! Situs web sampeyan mandheg ing sangisoré lalu lintas. Ing jalur iki, ora akeh sing bisa ditindakake kajaba sampeyan wis entuk cadangan (kajaba bisa mbukak bir nomer loro).

Minangka Manajer Pemasaran Digital, aku kudu ngerti kampanye bakal malih dadi konversi. Aku ora mesthi duwe wektu (utawa ilmu teknis yen aku jujur) kanggo mikir babagan tujuan sing bakal kita kirim calon pelanggan bakal bisa melu lalu lintas.

Lan ing kana CDNify bisa mbantu.

CDNify minangka Startup sing dakgawe dadi CMO, didegake dening James Mulvany. Cara paling apik kanggo njlentrehake james yaiku panemu. Dheweke kalebu wong sing ngerti cara njupuk perkara sing rumit lan supaya gampang sesambungan. Lan apa sing ditindakake CDNify. Sampeyan butuh prekara sing asring frustasi lan disederhanakake.

Yen sampeyan wis nyoba nyoba a jaringan pangiriman isi (CDN) sadurunge, sampeyan bakal ngerti dudu perkara sing paling gampang kanggo mandhiri. Pendekatan ing industri kasebut 'siji ukuran cocog karo kabeh', yaiku cara sing aman kanggo nglalekake awake dhewe lan mbayar layanan sing ora dibutuhake. Iki soko sing nyoba diowahi.

CDNify minangka jaringan pangiriman konten sing nggawe gampang nggawe CDN lan aktif. Cepet diwiwiti lan paling penting, butuh konten sampeyan lan dikirim menyang pamirsa kanthi luwih cepet - tegese sampeyan ora kudu kuwatir bab sing rumit lan bisa fokus ing kampanye sing apik tenan.

Kanthi nggunakake CDNify sampeyan bisa pamitan kanggo lunjakan lalu lintas kampanye sing ngetok situs sampeyan kanthi offline. Amarga kita minangka CDN 'federasi', kita bisa nyebar konten sampeyan ing jaringan cloud, nyuda wektu mbukak lan njamin situs sampeyan bisa terus munggah ing lonjakan lalu lintas. Iki uga nggawe luwih terjangkau lan tegese sampeyan mung mbayar data sing digunakake.

Keuntungan utama yaiku federasi yaiku supaya kita bisa melu ing antarane jaringan cloud sing beda-beda, saengga bisa cepet ngirim konten adhedhasar lokasi pamirsa. Iki nyedhiyakake pengalaman sing luwih cepet, luwih nyenengake kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan nggedhekake asil kampanye kanthi ngonversi bola mata dadi klik.

Saiki kita duwe 40 POP ing saindenging jagad lan kita terus nambah jaringan iki. Kita uga ngupayakake macem-macem integrasi kanggo nggawe upaya pemasaran sampeyan luwih gampang, preduli apa platform sing sampeyan kampanyeake.

Sampeyan bisa ndhaptar uji coba gratis rong minggu saiki ing www.cdnify.com lan kita bakal siyap mbantu sampeyan miwiti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.