Mandheg Killing sabab Marketing

Nalika siswa butuh dhuwit kanggo madhang sekolah, iku ora duwe akibat utawa asale saka ngendi dhuwit kasebut. Dheweke mung luwe lan butuh dana. Ora mung nedha awan sekolah, nanging dana siswa lan beasiswa, barang-barang medis, tutor, perawatan bocah, lan liya-liyane. Dhaptar kabutuhan tanpa wates lan, ing ekonomi sing mudhun, terus berkembang.

Sumbangan kanggo Pengikut

Nalika gempa bumi ing Haiti kedadeyan, Internet rame babagan kabeh kabutuhan moneter lan fisik sing dibutuhake negara kasebut. Nalika semana, aku ora duwe bisnis. Aku bapak siji lan dhuwit ora bakal akeh. Nanging kedadeyan kasebut narik ati ing atiku Aku nawani nyumbang dhuwit yen Aku entuk sawetara pengikut ing Twitter.

Serangan nuli langsung. Wong-wong bengok-bengok ngomong yen aku ora duwe ati lan tumindak sing ala banget. Aku gumun tenan ... Aku mung kepengin nambah panguwasa ing Twitter lan iki kayane sebab sing pantes. Aku bisa njupuk dhuwit lan tuku pariwara ing sawetara situs kanggo promosi akunku ... nanging aku mikir iki bakal luwih apik amarga dana bakal ditrapake kanggo wong-wong sing paling mbutuhake.

Akhire aku nyerah. Aku duwe akeh wong sing ora ngerti aku, mula aku mundur tawaran (lan menehi sumbangan).

Iki kudu mandheg.

Aku bubar ngobrol karo CMO perusahaan gedhe sing ngandhani yen dheweke seneng menehi dana beasiswa lan beasiswa kanggo siswa kanggo menehi konten lan promosi barang lan jasa. Tanggepan padha kanggo strategi iki… akeh masarakat sing bengok-bengok manawa perusahaan kucing lemu mung ngeksploitasi siswa lan dheweke kudu menehi dana lan beasiswa.

Mung ana siji masalah… dheweke ora bisa. Ora ana anggaran kanggo hibah lan beasiswa. Dheweke ora bisa menehi dhuwit kanthi anggaran yen kudu tanggung jawab lan nambah penghasilan. Dheweke kudu investasi dhuwit lan entuk investasi maneh ing dana kasebut. Kanthi tembung liyane, dheweke duwe anggaran pemasaran lan bisa nggunakake apa wae - yen bakal ngasilake asil bisnis. Dheweke ora nduwe amal, dheweke nggawe bisnis.

Akeh perusahaan sing seneng nggawe kalorone

Nanging, dheweke tetep mbayar mbayar saben klik, iklan, konten lan strategi liyane karo bisnis sing ora bakal difitnah umum. Iku kapitunan total. Kritikus banget sing nganggep perusahaane kaya monster (lan nganggep akeh perusahaan kaya monster) sing mateni nyebabake pemasaran. Dhuwit kasebut banjur dituju menyang perusahaan gedhe liyane tinimbang ngrewangi sing paling dibutuhake.

Perusahaan duwe bisnis supaya entuk bathi, nanging ora ateges ora golek kesempatan kanggo nulungi wong sing kurang mampu, utawa lingkungan, utawa wong sing butuh. Mungkasi pembunuhan nyebabake pemasaran lan ngakoni manawa ana miliaran dolar sing bisa dibuwang kanggo mbantu wong-wong sing paling mbutuhake - nanging perusahaan mung bisa nandur modal yen ngerti yen ana laba investasi kasebut.

Aja nganti mateni sabab pemasaran.

Ing ngisor iki sawetara conto sing apik kanggo Amarga Pemasaran

Gedhe Klip makarya karo AdoptAClassroom.org golek guru sing pantes lan kaget karo cita cita kelas. Video iki, bagean saka Great Clips 'terintegrasi njalari kampanye pemasaran, - minangka sing pertama ing sejarah perusahaan sing nggabungake sosial, digital, toko, ing omah, TV, radio lan print.

9 Komentar

  1. 1

    “Maksudku yen awake dhewe mung duwe gerobak. Iku bakal dadi soko. - Westley, AKA Dread Pirate Roberts.

    Marang wong-wong sing butuh yen sampeyan bakal nulungi, nanging luwih dhisik sampeyan entuk 'dadi sampeyan ora mbantu. Iku dudu amal. Iku dudu sumbangan. Iku ora menehi. Iku eksploitasi. Iku profiteering. Iku klasik dagang jaran.

    Kuwi dudu katresnan sejati. Iki kedadeyan saben dina.

    Nyumbang kanggo sabab. Njaluk formulir tax rideoff. Tulis statement press release sampeyan. Makarya karo tim PR kanggo mesthekake sampeyan entuk tembung sampeyan. Tindakake kanthi bener.

    Nanging biasane, nindakake kanggo wong-wong sing butuh. Lakune merga atimu kepengen. Aja nglakoni kanggo keuntungan egois. Yen sampeyan butuh ROI langsung babagan 'usaha sebab-akibat' kanggo wong-wong sing keluwen lan nandhang sangsara lan nangis lan ngrasakake lara amarga ciloko, keluwen lan dehidrasi, mlaku-mlaku ing parit sing diare, disentri lan kolam banjir nganggo sandhangan sing padha. kanggo 3 minggu, ndedonga marang paukuman sing luwih apik sing padha nggawe liwat wengi ing kupeng looting lan rioting lan kanibalisme, banjur sampeyan ora bisa saged iku.

    CEO perusahaan gedhe duwe iki wis ditemtokake ing anggaran. "CMO perusahaan gedhe" sampeyan ngapusi sampeyan utawa bodho. Dheweke kudu ditampar lan milih metu. Utawa dheweke kudu nginep ing wayah wengi karo para korban. Iku bakal ngganti siji. Neraka, kita seneng-seneng dina udan ing LM kanggo acara kasebut. Kita uga nggunakake alat lan bakat kanggo njupuk wektu sawise kerja kanggo mbantu masyarakat. Opportunity Enterprises minangka favorit kita.

    Tulis kirim. Kirimake pandonga. Menehi sawetara owah-owahan kanthong. Nanging apa sampeyan ora tau nyoba kanggo njupuk pangsa pasar ngarsane web lan sawetara klien kanthi nyopir kasangsaran lan kacilakan wong liya.

    Sampeyan dudu bajak laut. Sampeyan dudu bakul pasar ireng. Sampeyan pahlawanku. Sampeyan salah sijine mentorku. Atimu ana ing panggonan sing bener. Aku ngerti. Nanging iki minangka salah sawijining gelut paling gedhe nalika dina Denom U: menehi sabab vs. Iki sebabe industri CRM bakal diatur ing sawetara taun.

    Sampeyan ora perlu kabeh sing short-term, jaran-trading sh * t. Sampeyan duwe salah sawijining swara paling apik ing industri. Sampeyan duwe manungsa waé, lan sing njupuk akèh kanggo njaluk. Aku turu maca retorika kanca-kancamu. Sampeyan mung kudu wani dadi banter kaya 20 ing tingkat ndhuwur sampeyan lan sampeyan bakal mindhah gunung. Sing paling penting, sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe owah-owahan. Gunakake hadiah sampeyan, dudu gimmicks. DM New Media bakal luwih apik ing jangka panjang.

    Lan jagad bakal dadi papan sing luwih apik.

    – Bromance kanggo urip

    Finn

    • 2

      Oke, @natfinn: disqus - iki minangka respon sing ora masuk akal lan pancen ora pantes kanggo dakjawab. Sampeyan uga ngina kanca apikku ing obrolan. Persepsi sampeyan babagan bisnis ora kaya bodho tinimbang bodho. Aku wis kerja ing pirang-pirang perusahaan lan duwe anggaran jutaan dolar - lan marketing ora nate duwe anggaran kanggo nyumbang kanggo amal, utawa perusahaan sing aku kerjane entuk "bali saka sumbangan" sing bisa diukur. Nanging kita DID duwe dhuwit kanggo marketing. Titik ing kene yaiku bisa nandur modal dhuwit kasebut menyang amal tinimbang bisnis liyane sing ora kaya amal. Pandangan sampeyan persis masalah sing dakkandhani - ora logis. Sampeyan luwih seneng amal ora entuk apa-apa.

      • 3

        Yen sampeyan ora ngrungokake wong-wong sing ngganggu sampeyan nyoba lan sampeyan ora ngrungokake aku, coba nyumbang $500 kanggo para korban Bombers Maraton Boston lan tuku aku Gumballhead saben-saben nggunakake tembung, "nyogok." Amarga iku sing diarani pameran umum kanggo muhibah utawa dhukungan kanthi ijol-ijolan awis.

        Amal ora mung entuk APA-APA nalika sampeyan nyoba pendekatan kasebut, umume kabeh ora bakal njupuk. Kenging punapa? Padha ngerti sing mbukak floodgate saka donor ngarep-arep sih ing ijol-ijolan kanggo awis. Dheweke mbuwang wektu luwih akeh kanggo para donor tinimbang sababe. Iku mupangati lan nggampangake dalan kanggo luwih jero, nikmat sing luwih peteng sing kalebu ing kategori korupsi. Lereng lunyu. Mulane ana hukum sing nglawan.

        Hai, aku Nat Finn. BA ing Agama, BS ing Bisnis. Klien agensi jutawan sing ana ing agensi ole - Sony, Samsung, Sealy, Trump University, TELEBrands - pamula saka 'As Seen on TV,' Russ Whitney (sing klien kalebu Robert Kiyosaki "Rich Dad, Poor Dad.") , Kabeh Star Products, (kang produk kalebu "Snuggie"), sumurup ing paling kanggo nyumbang hasil bathi kanggo nimbulaké. Padha ngrancang iku. Susah, amarga sing mbokmenawa ngerti regane ekonomi saka marketing sabab. Dheweke ngerti pengaruhe lan ngerti frekuensi kedadeyan kasebut. Mula aku ngenteni wangsulane. Aku mung sedih acara iki tragis banget.

        Mangga nimbang maneh sikap sampeyan babagan marketing cause. Sampeyan pancen apik tenan. Sampeyan golek proyek kanggo kanca. Sampeyan mbukak omah sampeyan kanggo wong sing butuh. Sampeyan nyisakke dhuwit recehan. Sampeyan lan kanca CMO sing apik bisa nindakake luwih akeh. Dadi luwih.

        • 4

          Ok, aku arep nyoba iki maneh. Kita ora duwe BUDGET AMAL. Kita duwe MARKETING BUDGET. Salah siji kita entuk bali saka investasi karo MARKETING BUDGET kita utawa kita metu saka BISNIS.

          Dadi, sampeyan luwih seneng amal ora entuk apa-apa. Aku ngerti. Lan ora, aku ora nimbang maneh sikapku. Aku luwih seneng ndeleng bisnis kerja lan entuk bathi bebarengan karo wong-wong sing butuh tinimbang ora.

  2. 8

    Aku seneng perspektif alternatif ing kene babagan penggalangan dana lan mulane…

    Sekolah anakku duwe acara "Dining for Dough" saben sawetara minggu. Premise prasaja, mangan ing restoran kasebut lan restoran kasebut menehi sekolah 10% saka kabeh dodolan ing wayah sore. Saka perspektif Doug, iki padha karo pariwara restoran "ayo mangan bareng ing wayah wengi lan kita bakal menehi sekolah lokal 10% saka dodolan kita". Ing pungkasan dina, sekolah entuk 10% tanpa dipikirake sapa sing njaluk.

    Bentenipun ing kene yaiku carane wong ngerteni tawaran kasebut. Nalika sekolah njaluk dhuwit kita, kita ngomong "kita tresna sekolah kita supaya padha tulung-tinulung". Nalika bisnis njaluk iku, kita ngomong "bisnis iku mung nyoba kanggo nambah dodolan sandi nggunakake sekolah anakku". Nanging pungkasane, asil pungkasan padha.

    Aku bakal ngakoni, nganti maca artikel iki lan ngerti perspektif liyane, aku uga bakal nangis. Mbalik maneh, apa bedane mahasiswa sing nggunakake tas ransel utawa piranti liyane sing ana logo? Aku guess sing peralatan wis duwe logo lan padha ora entuk dhuwit kanggo iku.

    • 9

      Wawasan sing apik tenan iki @google-607b0d9455bf19307cf8bf2968785187:disqus – sampeyan pancen bener, tumindake padha nanging perspektif beda. Intine ora kanggo 'eksploitasi', nanging bener-bener nandur modal dhuwit pemasaran sing bisa ngasilake investasi. Apik banget babagan tampilan bisnis sing negatif sajrone pirang-pirang taun. Apik banget yen bisnis nandur modal ing amal. Sumbangan pancen apik banget, nanging sumbangan biasane ora ngasilake investasi. Dadi ... kajaba aku uber sugih karo dhuwit overflowing, aku kudu sijine dhuwit ing ngendi iku bakal duwe bali.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.