Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Pemasaran Konten Audio lan Video Casted kanggo Perusahaan

Dikembangake saka ide yen pacelathon kudu garis gedhe kanggo kabeh konten pemasaran, Dibuwang minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo nguatake para pemasar supaya bisa ngakses, nggedhekake, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten.

Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe luwih akeh konten sing ditulis, Dibuwang ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi platform Casted, para pemasar bisa nggunakake kekuwatan obrolan kanggo nggawe konten sing ahli, cocog, lan didhukung dening ahli sing nyedhiyakake tujuan lan ngasilake asil sing wis kabukten.

Gambaran Umum 3 A.

Langkah kapisan yaiku nyathet pacelathon karo ahli masalah. Saka kana, konten obrolan kasebut ora mung bisa diterbitake minangka podcast, nanging uga diterbitake dadi akeh sumber daya pemasaran kayata postingan blog, konten media sosial, ebook lan liya-liyane.

Casted menehi pemasar bali sing nyata babagan investasi podcast kanthi nambah akses menyang konten audio sing bakal digunakake dening anggota tim, departemen, lan mitra agensi liyane. Platform kasebut nyedhiyakake akeh cara kanggo amplify konten kasebut ing saluran liyane. Pungkasan, Casted nyedhiyakake sadurunge atribusi sing nyritakake pengaruh sing digawe konten ing merek lan bisnis. 

  • Akses: Nggunakake kekuatan pemahaman sing sampeyan temokake saka obrolan karo ahli industri, pelanggan, pimpinan internal, mitra, lan liya-liyane ing podcast kanthi nggawe konten bisa diakses anggota tim, departemen, lan mitra agensi liyane. 
  • Nggedhekake: Milih saben obrolan dadi konten unik sing sugih karo perspektif lan keahlian sampeyan kanggo nilai maksimal kanggo para pamirsa sing bisa digunakake ing saben saluran pemasaran.
  • ngubungake: Ngerteni pengaruh sing diasilake podcast merek sampeyan ing bisnis kanthi data sing bisa ditindakake kaya skor keterlibatan lan analitik pamirsa. 

Kanthi nggunakake konten podcast, target supaya para pemasar nggawe strategi sing luwih kohesif, sing didhukung dening sumber daya (podcast) sing wis mbuwang wektu lan gaweyan.

Pemasaran Obrolan Best Practices

Miwiti Kanthi Obrolan

Saka siji platform terpusat, tim pemasaran bisa nggunakake wawasan unik sing dicethakaké ana ing obrolan karo para ahli - ora mung minangka episode podcast, nanging uga minangka bahan bakar saluran pemasaran liyane sing akeh banget.

First, Dibuwang dadi platform hosting podcast merek, nerbitake saben episode menyang pemain podcast kaya Apple, Spotify, lan Google, lan nggawe omah kanggo acara ing situs web merek dhewe liwat kaca sing digawe langsung ing platform kasebut. 

Saka kana, Casted ngluwihi hosting lan sindikasi kanggo menehi akses gampang menyang konten audio kasebut kanggo nambah kolaborasi ing tim kanggo nggedhekake pesen saka saben episode kanthi nambah ing saluran liyane. Iki kalebu kaca pertunjukan sing bisa disesuaikan, transkripsi kanggo ndhukung SEO lan konten tulisan tambahan, nggawe kliping lan nggawe audiogram kanggo media sosial, masang konten web lan email, integrasi karo platform kaya HubSpot, Drift, lan WordPress, lan liya-liyane. 

Pungkasan, Casted nyedhiyakake metrik babagan keterlibatan pamirsa, ngewangi para pemasar pungkasane ngerti lan nuduhake pengaruh sing ditindakake podcast lan konten sing gegandhengan karo merek lan bisnis. 

Gunakake Podcasting minangka Overline

Ing pusat, podcasting merek yaiku pemasaran emas: obrolan otentik karo para ahli sing ngungkapake ide asli, wawasan eksekutif, lan crita pelanggan. Kanthi wawasan sing kuat, podcast kudu dadi pusat strategi merek, kanggo ngisi kabeh konten liyane. 

Nanging, podcast iki asring diapusi. Konten audio dikunci adoh saka sisa konten merek lan ora ditrapake dening kabeh organisasi. Ngopo Amarga alat podcast ora digawe kanggo tim pemasaran lan platform pemasaran konten ora digawe supaya bisa digunakake karo podcast. Ora ana cara sing gampang kanggo tim ngakses konten kasebut lan digunakake ing saluran liyane. 

Enter Casted, siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo nguatake para pemasar supaya bisa ngakses, nggedhekake, lan ngubungake konten podcast minangka bahan bakar kanggo kabeh strategi pemasaran konten. Kanthi pendekatan audio-pertama kanggo pemasaran konten, podcasting merek minangka garis dhasar menyang kabeh saluran konten liyane. 

Titik Bukti Podcast

Obrolan nggampangake hubungan ora mung ing antarane saben wong sing ngobrol, nanging uga karo wong liya sing ngrungokake. Para pamirsa nggawe ikatan karo manungsa sing ngobrol lan uga merek sing dadi dhasar. 

Koneksi kasebut dadi bahan bakar konversi. Yen pamirsa rumangsa gegandhengan karo merek, mula bakal dadi pelanggan. Coba sinau iki rampung dening BBC rampung:

Merek nyebutake ing podcast kanthi rata-rata:

  • 16% keterlibatan sing luwih dhuwur lan 12% enkoding memori sing luwih dhuwur tinimbang konten sekitar. Iki minangka efek sing unik, amarga benchmark radio global nuduhake manawa merek nyebutake rata-rata skor 5% luwih murah tinimbang konten. 
  • Sifat intim lan obrolan lingkungan podcast nggawe kahanan keterlibatan sing luwih dhuwur kanggo sebutan merek. Iki uga ngeterake metrik merek ing saindenging papan, ngrewangi ningkatake kesadharan (↑ 89%), pertimbangan merek (↑ 57%), kesenengan merek (↑ 24%), lan maksud tuku (↑ 14%).

94% pamireng nggunakake podcast nalika nindakake tugas liyane

BBC

Wong-wong ngrungokake podcast lan motong rumput, mlaku-mlaku, melu umbah-umbah, utawa malah kerja. Iki tegese merek sing nggawe podcast sing apik lan menarik duwe kemampuan kanggo entuk wektu ekstra karo pamirsa.

Jadwalake Demo Cast Dina Dina iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.