Cascading Style Sheets

Desain CSSAku kedadeyan ing hebat kirim dina iki ing Attackr.com sing ngomong kanggo ngresiki CSS sampeyan. Lembar Gaya Cascading minangka kauntungan luar biasa kanggo ngoptimalake lan ngrancang situs web sampeyan amarga misahake lapisan visual situs sampeyan saka HTML nyata utawa kode ing mburi situs sampeyan. Lembar gaya diwaca dening browser, mula aku yakin manawa ana kaluwihan gedhe kanggo situs web lalu lintas dhuwur, amarga ngolah kabeh visual kaca sampeyan bakal ditinggalake ing browser tinimbang server.

CSS uga ngidini sampeyan nggawe pangowahan visual 'langsung' menyang situs sampeyan tanpa ngowahi HTML utawa file back-end. Dadi… ngganti antarmuka pangguna ora prelu nggawe aplikasi maneh, cukup kirim file CSS anyar. CSS 2 malah njupuk langkah luwih adoh… nawakake luwih akeh paningkatan visual, kalebu pangowahan teks nyata.

Alat sing digunakake saiki yaiku CSSTidy. Aku ndownload versi aplikasi, sing nduwe antarmuka baris perintah. Ora mung nyuda ukuran file, uga ngatur sheet style supaya gampang diwaca. Aplikasi cilik sing apik banget! Uga, saiki wis ana versi online yen sampeyan ora pengin ndownload app.

Sumber daya liyane:

Mangga tambahake uga sumber daya sampeyan! Aku seneng banget karo kemajuan CSS, uga dhukungan browser. Aku ngerti manawa Firefox ndhukung CSS2, nanging aku durung nate krungu babagan dhukungan IE7 kanggo CSS2.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.