Carts Guru: Otomasi Pemasaran kanggo E-niaga

Kranjang Guru - Otomatis Pemasaran Kréta Blanja

Sayang banget yen platform e-commerce ora nggawe prioritas pemasaran. Yen sampeyan duwe toko online, sampeyan pancen ora bakal bisa entuk potensial bathi kajaba sampeyan bisa entuk pelanggan anyar lan nggedhekake potensial penghasilan para pelanggan saiki.

Matur nuwun, ana macem-macem platform otomatisasi pemasaran ing kana sing nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo target pelanggan kanthi otomatis ing papan sing biasane mbukak, klik, lan tuku. Salah sawijining platform yaiku Kranjang Guru. Carts Guru nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggedhekake penghasilan saka saben pelanggan sing dijupuk kanthi kampanye pemasaran sing konsisten lan dipersonalisasi.

Kampanye Email Winback E-commerce kanthi Kode Diskon

Kranjang Fitur lan Wuku Guru Klebu

kampanye pemasaran guru kranjang

  • Aliran Kerja Otomatis Pemasaran E-niaga - Alur kerja Otomatis Guru Carts njamin yen sampeyan ngupayakake saben timbal lan ngonversi saben adol. Mung sawetara klik sampeyan bisa nggawe lan ngatur kampanye kanggo kesadaran, pertimbangan, lan tahap perawatan sawise lelungan pelanggan, banjur klik peluncuran lan platform ngurus liyane.

Aliran Kerja Otomatis Pemasaran E-niaga

  • Kampanye Pemasaran Multichannel E-niaga - Kampanye pemasaran multichannel kanthi otomatis nargetake pelanggan ing endi kemungkinan besar mbukak, klik, lan tuku. Carts Guru nggampangake nggabungake email, SMS, lan Facebook Messenger dadi siji kampanye sing ana gandhengane kanggo nggedhekake ngasilake.

Kampanye Pemasaran Multichannel E-niaga

  • Dasbor Kinerja E-niaga - Analisis ROI kampanye lan lacak tuwuhing bisnis ing dashboard e-sudagar. Carts Guru menehi sampeyan wawasan sing relevan babagan pesenan, kampanye, kegiatan situs web, lan liya-liyane supaya sampeyan bisa njupuk keputusan lan tuwuh bisnis sampeyan.

Dasbor Kinerja E-niaga

  • Segmen Pelanggan E-niaga - Registrasi pelanggan kanthi otomatis menyang dhaptar pamirsa sing relevan kanthi segmentasi cerdas.

segmentasi e-commerce audiens guru

  • Integrasi Platform Commeless Ecommerce - Ngatur pemasaran kanggo macem-macem toko e-commerce saka siji akun Kranjang Guru kalebu Prestashop, Magento, WooCommerce, lan sawetara toko Shopify.

Coba Kreta Guru Gratis

Pengungkapan: Aku a Kranjang Guru gandhengane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.