Kartunis ing Web

GambarBiasane aku ora nindakake iki. Nanging, mung ana sawetara kesempatan sing dakkarepake supaya jebakan gedhe dak tutup. (Kanca lan kanca kerja bakal ngandhani manawa kedadeyan kasebut luwih akeh tinimbang sing dakkarepake). Mangkene…

Mau bengi nalika ndandani situs kanthi tambahan Blaugh, aku lega banget nalika nemokake. Aku sejatine nemokake Blaugh kanthi nggawe Googling kanggo kartun blog. Situsku butuh humor ... ya, ngluwihi banter sing lucu ... mula aku mikir yen kartun sing asring diganti asring dadi tambahan sing apik.

Bayangake medeni nalika asil Google ngasilake:
http://www.corporatecartooning.com/

Aku bakal menehi pratinjau sethithik ing blog, nanging aku mikir ing endi wae gambar kasebut minangka hak cipta. Tulung bukak… paling ora kanggo ketemu Smaugy, Office Eel. Aku ora nggawe iki.

Aku bakal ora ngomong maneh. Aku saiki arep turu. Sugeng dalu

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.