Strategi ngrawat?

Depositphotos 17214335 s

Aku ing Gréja akhir minggu iki lan krungu kutipan sing apik:

Wong ora care pinten sampeyan ngerti nganti padha ngerti pinten sampeyan care!

Semono, pitakon kasebut gegayutan langsung karo upaya pemasaran sampeyan. Kita mesthi ngomong babagan Pariwara & Pemasaran minangka strategi cohesive iki. Apa sejatine manawa "Merawat" iku penting banget? Pendapatku yaiku ngrawat penting banget karo Strategi Pariwara, Strategi Pemasaran, Riset lan Pengembangan, utawa uga produk sampeyan sing asli.

Apa Strategi "Merawat" perusahaan sampeyan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.