Cardlytics: Pemasaran sing Gandhengan karo Kertu Bank

kardus

Kemampuan kanggo target konsumen adhedhasar geografi lan riwayat tuku terus apik. Institusi finansial saiki bisa mbukak gateway kanggo entuk hadiah, program loyalitas lan penawaran sing langsung dituku nganggo kertu bank sampeyan. Pemasaran sing Gandhengan karo Kertu (CLM) yaiku nalika para pemasar nggayuh konsumen langsung liwat laporan bank online. Kasunyatane, Bank of America wis nggunakake Cardlytic kanggo daya BankAmeriDeals.

Kanggo Pengiklan, Cardlytic ngirim target ing skala, rega mbayar kanggo kinerja lan pangukuran sing pas

  • Target pelanggan adhedhasar tumindak: lokasi, frekuensi, total mbuwang.
  • Nggawe kampanye sing disesuaikan karo klompok pelanggan tartamtu.
  • Pengukuran Pelanggan: lelungan konsumen tambahan, penjualan, prilaku sawise tuku.
  • Pengiklan mung mbayar asil: dodolan tambahan sing diukur.

Kanggo Konsumen, Cardlytic ngirimake pengalaman khusus sing gampang lan narik kawigaten

  • Pelanggan ndeleng iklan sing dipersonalisasi adhedhasar tuku sing kepungkur.
  • Konsumen milih iklan lan hadiah langsung dimuat ing debit utawa kertu kredit.
  • Konsumen cukup blanja lan mbayar nganggo kertu.
  • Para konsumen entuk dhuwit bali kanggo akun kasebut.

diagram-pengiklan

Perbankan online saiki nyumbang 53% transaksi perbankan lan Cardlytic nggawa meh $ 512MM kanggo belanja ritel ing Q2 2013!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.