Napa Sampeyan Perlu Nganyarke Geser Kertu menyang EMV

kertu kredit emv

Nalika ing IRCE, aku kudu lungguh karo SVP saka Pembayaran lan Solusi Perdagangan Intuit, Eric Dunn. Iki minangka tampilan sing mbukak mripat ing Intuit ing pasar ritel lan e-commerce. Nyatane, akeh wong sing ora sadhar, nanging dhuwit luwih akeh mbukak liwat Intuit tinimbang PayPal babagan perdagangan online (yen sampeyan kalebu layanan gaji).

Intuit terus ngupayakake dadi solusi end-to-end kanggo bisnis e-commerce utawa ritel ing endi pamilik bisa duwe wawasan wektu nyata babagan finansial. Sing kalebu ing kene yaiku penawaran kompetitif kanggo proses pambayaran. Kanggo mbantu bisnis cilik tuwuh eksistensi e-commerce, QuickBooks Online wis partnered karo BigCommerce.com lan Shopify supaya SMB bisa adol kanthi online kanthi online, ing lokasi ritel lan ing endi wae.

Shift to EMV Credit Cards

Perusahaan kertu kredit nggawe transisi menyang kertu kredit sing diaktifake chip tanggal 1 Oktober 2015, sing dikenal minangka kertu EMV. EMV singkatan saka Europay, MasterCard, lan Visa, pangembang standar kasebut. Pangowahan iki tegese kabeh kertu pelanggan duwe chip tertanam sing bakal diwaca kanthi beda tinimbang nggunakake strip magnetik.

Teknologi EMV dikembangake kanggo mbantu nglawan gampang kertu strip magnetik sing bisa diduplikasi. Wiwit ngenalake kertu EMV ing pasar, apus-apus kertu kredit kanthi pasuryan mudhun 72%. Pembayaran EMV bisa digawe nggunakake chip sing dipasang utawa kanthi nirkabel liwat terminal sing ndhukung ora ngubungi Pembayaran EMV.

Apa sing sampeyan ora ngerteni yaiku owah-owahan menyang EMV uga ngganti tanggung jawab kanggo pengecer lan sapa wae sing nampa kertu kredit liwat swiper kertu. Mangkene ringkesan saka Intuit:

Tanggung Jawab EMV

sampeyan bisa waca luwih lengkap babagan EMV lan ngapa sampeyan kudu ngrencanakake migrasi kanggo para pamiarsa anyar ing situs Intuit. Minangka pangowahan tanggung jawab EMV, Intuit QuickBooks uga ngeculake a maca EMV anyar. Kertu EMV dirancang kanggo dilebokake ing sing maca lan tetep ing kabeh transaksi.

Adopsi Bisnis EMV Teknologi Cilik

Intuit survey perusahaan sing entuk usaha cilik perspektif ing teknologi EMV lan shift tanggung jawab mbesuk:

  • 42% pamilik usaha cilik durung nate nate nate deadline shift tanggung jawab EMV.
  • 58% bisnis cilik duwe transaksi penjualan sing luwih dhuwur nalika pelanggan mbayar nganggo kertu kredit.
  • 57% responden nyebutake biaya terminal utawa maca anyar minangka alasan utama supaya ora ngrencanakake utawa nganyarke kanggo solusi sing kompatibel karo EMV.
  • 85% pamilik bisnis cilik sing ora bakal pindhah, utawa ora mutusake keputusan, ora ngerti tanggung jawab finansial lan legal sing bakal tanggung jawab diwiwiti wulan Oktober.
  • 86% pamilik bisnis cilik sing ora bakal pindhah, utawa ora mutusake keputusan, bisa uga ora bisa nanggung tanggung jawab finansial lan legal saka transaksi kertu apus-apus.

2941

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.