Cara Tuku Jeneng Domain

Cara Golek, Pilih, lan Tuku Jeneng Domain

Yen sampeyan nyoba golek jeneng domain kanggo merek pribadi, bisnis, produk, utawa layanan, Namecheap nawakake telusuran sing apik kanggo nemokake:

Temokake domain wiwit $ 0.88

powered by NameCheap


Tips Pilih Jeneng Domain

Iki minangka pendapat pribadi babagan milih jeneng domain:

  • Cekak luwih apik - domain sampeyan luwih cekak, luwih gampang dilalekake lan luwih gampang diketik, coba coba nganggo domain cekak. Sayange, umume domain kanthi 6 karakter wis dilindhungi undhang-undhang. Yen sampeyan ora bisa nemokake jeneng sing cendhak, aku bakal nyoba supaya minimal jumlah suku kata lan tembung… maneh, kanggo nyoba tetep eling. Tuladhane, Highbridge dijupuk ing kabeh domain level paling dhuwur, nanging kita minangka perusahaan konsultasi mula aku bisa tuku kalorone Highbridgekonsultasi lan highbridgekonsultan… jeneng domain dawa kanthi suku kata, nanging ora bisa dielingi amarga mung ana rong tembung.
  • TLD sing beda ditampa - Prilaku terus diganti babagan pangguna ing Internet lan panggunaan jeneng domain. Nalika aku milih domain tingkat ndhuwur (zona) .zona, sawetara wong menehi saran supaya aku ati-ati ... supaya akeh wong sing ora percaya yen TLD lan mikir aku kalebu situs jahat. Aku milih amarga aku pengin martech dadi domain, nanging kabeh TLD liyane wis dijupuk. Sajrone jangka panjang, aku mikir yen pamindhahan apik banget lan lalu lintas saya suwe saya larang banget. Elinga yen ana wong ngetik domain tanpa TLD, ana urutan rangking upaya ... yen aku ngetik martech banjur tekan enter,. Com bakal dadi upaya kaping pisanan.
  • Ngindhari tanda hubung - ngindhari tanda hubung nalika tuku jeneng domain… dudu amarga negatif nanging amarga wong lali. Dheweke bakal terus ngetik ing domain sampeyan tanpa dheweke lan umume nggayuh wong sing salah.
  • keywords - ana macem-macem kombinasi sing bisa dingerteni kanggo bisnis sampeyan:
    • Lokasi - Yen bisnis sampeyan bakal diduweni lan dioperasikake kanthi lokal, nggunakake jeneng kutha ing jeneng kasebut bisa uga cara sing beda kanggo mbedakake domain saka pesaing.
    • Brand - Merek mesthi nguntungake digunakake amarga asring dieja kanthi unik lan ora bisa dijupuk.
    • Topikal - Topik minangka cara liyane sing beda kanggo mbedakake dhewe, sanajan kanthi merek sing solid. Aku duwe jeneng domain topikal kanggo ide proyek mbesuk.
    • Language - Yen ana tembung Inggris, coba gunakake basa liyane. Nggunakake tembung Prancis utawa Spanyol ing jeneng domain sampeyan bisa nambah pizazz kanggo merek bisnis umume.

Apa Yen Domain Sampeyan Dijupuk?

Tuku lan adol jeneng domain minangka bisnis sing nguntungake nanging ora nganggep investasi jangka panjang sing apik. Yen wis akeh TLD sing kasedhiya, kesempatan kanggo tuku domain cekak ing TLD anyar bakal dadi luwih apik. Ing kabeh kejujuran, aku malah ora ngregani sawetara domain kaya sing dakkarepake lan aku bakal ngidini entuk dhuwit kanthi dolar saiki.

Nanging, yen sampeyan bisnis sing negesake babagan tuku domain cekak sing wis dijupuk, umume bakal ditawakake lan adol. Saran kula yaiku supaya sabar lan aja kesusu karo tawaran sampeyan. Aku wis negosiasi tuku sawetara domain kanggo bisnis gedhe sing ora pengin diidentifikasi lan entuk sawetara bagean saka biaya sing dijaluk penjual. Aku uga mesthi mriksa manawa saluran sosial kasedhiya uga kanggo cadangan. Yen sampeyan bisa nggawe Twitter, Instagram, Facebook, lan julukan sosial liyane supaya cocog karo domain sampeyan, iku cara sing apik kanggo njaga merek sing konsisten!

Pengungkapan: Widget iki nggunakake ID afiliasi kanggo NameCheap.