Cara Nggawe Tugas Tunggal

Kabeh wong ngomong babagan carane tugas multi… wingi aku ngobrol karo David saka Sumber Daya Karir Brown County tengah lan kita ngrembug tugas siji. Yaiku ... mateni telpon, aplikasi desktop twitter, nutup email, mateni tandha - lan nyatane rampung.

wektu.pngSaiki kita akeh gangguan, lan pengaruh iki bakal nyebabake kualitas karya kita.

Aku dudu penggemar tugas multi. Rekan kerja saka pegawean sadurunge bakal nguatake kasunyatan manawa aku dadi wong lanang sing kurang ajar. Aku seneng golek pojok, musataken ing apa sing aku lakoni, lan nglakokake. Kadhangkala, dheweke bakal nyedhaki aku lan ngrembug proyek liyane, lan aku bakal ndeleng dheweke kaya zombie ... meh ora kelingan dheweke malah takon marang aku.

Anakku seneng iki, omong-omongan ... iki biasane nalika dheweke njaluk idin kanggo nindakake perkara sing bisa dakkandhani. 🙂

Oalah… coba wae! Yen sampeyan duwe Blackberry, urip meneng (ora kedher) banjur bukak ing meja supaya sampeyan ora bisa ndeleng pasuryane nalika pesen anyar disabetake. Yen sampeyan arep rapat, tinggalake telpon ing meja lan fokus ing rapat kasebut. Yen sampeyan duwe ruang dewan eksekutif ing rapat, rapat kasebut bisa nyebabake bisnis sampeyan ewonan dolar. Sijine telpon banjur selesaikan kerja!

Coba minggu ngarep - mblokir 2 nganti 3 jam terus ing tanggalan sampeyan dina Senen. Temtokake proyek sing bakal digunakake. Tutup lawang sampeyan, mateni kabeh tandha desktop, lan miwiti. Sampeyan bakal gumun karo karya sing bakal dirampungake.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Saran sing apik banget .. Kayane bisa uga nyoba dina iki sawetara dina ing omah. Nanging aku ngerti saka ngendi asalé Emma Adams .. Aku meh ora bisa ngrampungake liwat kelas tanpa mriksa blackberry.

    Oalah, postingan apik ..

  4. 4

    Doug… Aku golek teknik sing apik kanggo tugas siji lan nemokake teknik sing apik… Aku nggunakake teknik Pomodoro ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) nalika aku kudu fokus kanggo ngrampungake lan aku kudu nindakake wektu kanthi konsisten. Aku kayane ora bisa nggunakake sajrone pirang-pirang dina suwene kapenuhan rapat, nanging yen akeh prekara sing kudu daktindakake, iki teknik sing paling apik sing ditemokake ... Sejatine, Pomodoro minangka wektu kerja 25 menit kanggo tugas individu lan 5 menit saka break. 4 pomodoros lan istirahat 30 menit… Aku wis rampung nggunakake teknik iki….

  5. 5
  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.